פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   החלמה מהירה ל-MOTI-M |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: החלמה מהירה ל-MOTI-M (נקרא 3063 פעמים) |
הדפסה |
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מוטי שלנו נכנס היום לניתוחון בואו נאחל לו החלמה מהירה ושחרור עוד יותר מהיר, אוהב אותך אח יקר ותומך בך מרחוק הרבה בריאות
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תרגיש טוב מוטי בהצחלה והחלמה מהירה גבר תבקש שיתפרו אותך אם צריך עם החוט של YUKI 
|
|
|
|
|
החלמה מהירה גבר בריאות ובריאות תרגיש טוב אח יקר
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תרגיש טוב מוטי בהצחלה והחלמה מהירה גבר תבקש שיתפרו אותך אם צריך עם החוט של YUKI  בלתי נראה  החלמה מהירה מוטי יקירנו, ובהצלחה בפתיחת הדף החדש לאחר הניתוח  זה לא בטוח יהיה יותר קל קח בחשבון.. ולכן אני מחזק אותך אחי 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2013, 10:58:03 AM על ידי נחמיאס
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
החלמה מהירה חבר 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מוטי יקירי, מורי ורבי.... תהיה בריא, שהפרוצדורה תעבור מהר בלי כאבים... ותמיד תזכור שאבנים יש בעוד מקומות חוץ מהחוף... מחזיק אצבעות (גם ברגליים) איש יקר...  נ.ב תגיד לרופא שאם הוא לא עושה עבודה מושלמת יש לו עסק איתנו, והוא לא רוצה עסק איתנו... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה רבה חברים , אבל הניתוח נדחה לתאריך 02-12-13 , כל כך רציתי שזה יהיה עכשיו אבל כנראה אני צריך לחכות ,בקשר לחוט דייג נתתי לרופא גליל חדש ,כדי שינסה אותו על המטופלים שלו עד הניתוח שלי אוהב אותכם מוטי-מ Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2013, 13:03:58 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מקווה שהדחייה תהיה לטובה
ובסוף הכול הסתדר ללא ניתוח
תרגיש טוב ותהיה בריא ידידי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה חברים , אבל הניתוח נדחה לתאריך 02-12-13 , כל כך רציתי שזה יהיה עכשיו אבל כנראה אני צריך לחכות ,בקשר לחוט דייג נתתי לרופא גליל חדש ,כדי שינסה אותו על המטופלים שלו עד הניתוח שלי אוהב אותכם מוטי-מ Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ אז גם האיחולים שלי נדחים....  תרגיש טוב מוטי בהצחלה והחלמה מהירה גבר תבקש שיתפרו אותך אם צריך עם החוט של YUKI   למרות שיש בעיה עם החוט דובדוב, עדיף חוט פלורוקרבון שלא נראה...  אגב, אם החוט מתפורר תוך זמן קצר זה לא רע כל כך - יחסוך לך מוטי את הצורך לגשת להוציא תפרים... 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
תודה רבה חברים , אבל הניתוח נדחה לתאריך 02-12-13 , כל כך רציתי שזה יהיה עכשיו אבל כנראה אני צריך לחכות ,בקשר לחוט דייג נתתי לרופא גליל חדש ,כדי שינסה אותו על המטופלים שלו עד הניתוח שלי אוהב אותכם מוטי-מ Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ אז גם האיחולים שלי נדחים....  תרגיש טוב מוטי בהצחלה והחלמה מהירה גבר תבקש שיתפרו אותך אם צריך עם החוט של YUKI   למרות שיש בעיה עם החוט דובדוב, עדיף חוט פלורוקרבון שלא נראה...  אגב, אם החוט מתפורר תוך זמן קצר זה לא רע כל כך - יחסוך לך מוטי את הצורך לגשת להוציא תפרים...  רפי, מכיוון שהדם של מוטי לא מכיל מלח, אלא דווקא מתיקות אני מניח שהחוט ישתמר היטב... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
רפי, מכיוון שהדם של מוטי לא מכיל מלח, אלא דווקא מתיקות אני מניח שהחוט ישתמר היטב... שי עשיתי בדיקה מלחים הכל תקין ,צריך להוריד קצת מהסוכר 
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
רפי, מכיוון שהדם של מוטי לא מכיל מלח, אלא דווקא מתיקות אני מניח שהחוט ישתמר היטב... שי עשיתי בדיקה מלחים הכל תקין ,צריך להוריד קצת מהסוכר   לגבי האבנים מוטי חבל לרסק תגיד לו שישמור לך בצד תעשה מהם משקולות 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
הגיע הזמן
שתפסיק
pt]לאכל חצץ[
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 19, 2013, 19:49:00 PM על ידי IZHAK
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
הגיע הזמן
שתפסיק
pt]לאכל חצ כן יצחק אני צריך להפסיק , אבל אני אוהב את הטעם Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שיעבור בכלות האשפוז ותחלום רק על דיג,החלמה מהירה  ושתחזור לשגרה בהקדם הדגים בינתיים בצום עד שתחזור 
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|