אני גם בצחוק לא הייתי מעלה את התמונה הזו : ( ממש לא אכפת לאנשים שהם רק נולדו . ממש מזעזע למרות שיש בעולם איסור על דייג כרישים זה פשוט מאוד מעצבן ליראות כזו תמונה
לפני הכרישים בוא בהתחלה נאצור את הדייג יתר בארץ כי אם כול שנה יותר ויותר דגים נעלמים מחופינו וזה מצער מאוד כי לפני אפילו 7 שנים שלא ידעתי כול כך דייג במלוחים בפתיונות האיתי יכול למלות חצי דלי סרגוסים בגודל כף יד כמו היד שיש לי עכשיו ואתה ראיתה שהיא גדולה למי שלא ראה אותי במציאות אז סרגוס בגודל כף היד שלי שוקל כ250 גרם והיום בדייג אם יוצאים 2 3 סרגוסים זה כבר טוב
נכון שפעם היו " דגים " בים והיום ....... כמעט ולא נישאר לנו , אבל הכרישים שיש לנו במדינה הם לא בכמות כ"כ גדולה כמו בשאר הארצות צריך לעשות אכיפה כולל דיווחים , צילום , מיקום , שעה , וכולי........ ולמסור את כל הפרטים למי שיש יד בעיניין הזה ולא לוותר לאגף הדייג שלא יעשו כלום בנוגע לזה , כי חוץ מלשבת בכיסא ולקבל משכורות " שמנות " הם ממש לא עושים כלום בנידון. אנח יכןל להתחחרפן מדייג של כרישים כשאני רואה את זה. אני בעד לנסות להרים קבוצה שתנסה לשוחח עם רשות האכיפה ואגף הדייג בקשר לדייג כרישים קטנים וגדולים