אדם מגעיל ולא אכפת לו אם זו חיה מוגנת או לא העיקר להגיד " יש , תפסתי כריש ולהיתגאות בזה " .אני אישית עם הייתי רואה את זה בעיניים שלי הייתי נילחם בו אם היה צורך כדי שהכריש יחזור למים. מי שמכיר אותי מספיק טוב יודע שאני מאוד אוהב כרישים את כל המינים , והחלום שלי עד היום זה לצלול עם מספר כרישים קטנים או גדולים. לצערי לא חסרים כאלו דייגים ביפו ואשכלון שמוציאים כמויות של כרישים מהים חותחים אותם לשניים ( בעודם בחיים ) ועוד מעלים תמונות שלהם לפייסבוק .לא מזמן היה לי ויכוח רציני מאוד בשוק העתיקה בעכו על דוכן של דגים היה תלוי מהזנב כריש פטיש די גדול ( סביבות 2.5 מטרים )כשהעיניינים היתחממו היתאספו כמויות של תושבים הגרים בעתיקה ופה עשיתי פרסה ואחורה פנה. ממש עצוב

עצוב. גם אני ראיתי כרישים למכירה וזה לא נעים לראות.
אבל בין זה לבין התכסחות וויכוחים רציניים שיכולים לגרור מריבות וקטטות יש הבדל.
מבחינתי, לתפוס כריש ולסכן טבע זה כמו לנסוע במהירות מופרזת ולסכן חיי אדם, וחיי אדם יותר חשובים (אפילו לאיש טבע כמוני

) אבל אני לא הייתי רודף כל עבריין תנועה (למרות שהלוואי והיה לי אמצעים וסמכויות שוטרלעצור אותו ולתת לו נזיפה+דוח).
מסכים עם העקרונות שלך אבל לא עם הגישה. לא הייתי רוצה אנשים שיריבו על דברים כאלו. אם אין מחוקק לא נקח את החוק לידים. מקווה שתבין אותי. זה נאמר בנעימות ולא חלילה לפגוע