פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קלאמארי, תפיסה ראשונה בחיים (מכובדת לכל הדעות) |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: קלאמארי, תפיסה ראשונה בחיים (מכובדת לכל הדעות) (נקרא 7666 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
על זה אומרים ביידיש, דמנשט רכט גוט לכט... (שריטות של ילדות מאמא  ) שי, רוצה לומר לך, נהנתי ממש לחוות איתך את החוויה דרך הכתיבה.. כותב בפשטות ומעביר את זה יופי  ברכות על הפייט הראשון, ועל השיתוף הראשון, עשית לי חשק לקפוץ קצת לריפים שלכם שם באכזיב.. שלכם? מאיפה אתה בכלל? הזכרת נסיעה ארוכה  המצלצה קטנה לפני שאשכח: אולי תביא כבר מקל לאינטיאס, משקלים עד 500 גרם, אם אתה בעניין של דייג חוף כבד שמתאים מאוד לאכזיב ולפתיונות שאתה מתכנן לטרגט  לא עולה הרבה, ברוב החנויות מקל הכי פשוט של מרינר עולה 200. בוקר צח יקירי. תודה על הברכות, אכן כיף גדול היה... אני מקרית שמונה נשמה... מקל לאינטיאסים...  אפשר לינק למקל שאתה מדבר עליו...?. 
|
|
-------------------------------
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לא עבדתי עם זאת, אבל בטח גם טוב  ראיתי עוד קישור לליאון צ'מפיון http://www.vintt.com/product.asp?productid=1904משום מה לא מוצא קישור למרינר.. יש אותה באשקלון זה בטוח  המצב של אתרי חנויות הדייג בארץ ב-ט-ט-ה
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
עדיף שיהיה לך גם רולר חזק אם יבוא איזה טרקטור  אתם בכלל בכיוון הזה ביציאות שלכם מוטי,שי?
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
עדיף שיהיה לך גם רולר חזק אם יבוא איזה טרקטור  אתם בכלל בכיוון הזה ביציאות שלכם מוטי,שי? תודה על הקישורים (גם למוטי)... נחמיאס, אני בעד לצאת לדיג בכל מצב, שקט, גלי, סוער, גשום... האינטיאס הוא חלומו של כל דיג, להרגיש פייט אולטימטיבי, משהו כמו המרלין של הים התיכון... המחירים נראים הגיוניים... רולרים חזקים יש, והתקוה קיימת... ובעזרת השם והחברים הטובים כאן גם אינטיאס נתפוס...
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
עדיף שיהיה לך גם רולר חזק אם יבוא איזה טרקטור  אתם בכלל בכיוון הזה ביציאות שלכם מוטי,שי? תודה על הקישורים (גם למוטי)... נחמיאס, אני בעד לצאת לדיג בכל מצב, שקט, גלי, סוער, גשום... האינטיאס הוא חלומו של כל דיג, להרגיש פייט אולטימטיבי, משהו כמו המרלין של הים התיכון... המחירים נראים הגיוניים... רולרים חזקים יש, והתקוה קיימת... ובעזרת השם והחברים הטובים כאן גם אינטיאס נתפוס... אמן.. יופי טופי  גלי, סוער, גשום זה טוב בשביל המרלין  בהצלחה, אולי אקפוץ פעם לאיזור ונתאם כולנו 
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
עדיף שיהיה לך גם רולר חזק אם יבוא איזה טרקטור  אתם בכלל בכיוון הזה ביציאות שלכם מוטי,שי? תודה על הקישורים (גם למוטי)... נחמיאס, אני בעד לצאת לדיג בכל מצב, שקט, גלי, סוער, גשום... האינטיאס הוא חלומו של כל דיג, להרגיש פייט אולטימטיבי, משהו כמו המרלין של הים התיכון... המחירים נראים הגיוניים... רולרים חזקים יש, והתקוה קיימת... ובעזרת השם והחברים הטובים כאן גם אינטיאס נתפוס... אמן.. יופי טופי  גלי, סוער, גשום זה טוב בשביל המרלין  בהצלחה, אולי אקפוץ פעם לאיזור ונתאם כולנו  אשמח לפגוש אותך איש יקר... רשום נא את מספרה סלולארי שלי 0508630624 אצור קשר לפני היציאה הבאה... אולי נצליח לתאם משהו נחמד...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הגשה איכותית וקלילה... הפעם נהניתי לא רק מקריאת הדוח- ובהחלט נהניתי, אלא מקריאת כל התגובות (אלון, חסרה התגובה שלך...  ..) - כולל של אשר קרן שנראה כי מאוד רצה להיות שם ובגלל שפספס המליץ כפי שהמליץ על הקרס... ברכות על התפיסות שי - מורגש שנהנית מהפעם הראשונה, ובכלל נראה שנהנית מאוד מהחוויה...  יופי לשמוע שהקטנה שלך הצטרפה לבילוי עם אבא - בתקווה שהיה לה מעניין לפני שהתעייפה... פעם הבאה תמונות - לא דווקא של ה"שלל" אלא של החבר'ה על החוף וכמובן של הילדה.... אלון - עד ששי יקנה מצלמה אז לא לשכוח 
|
|
|
|
|
|
|
דוח יפה ושלל בהחלט מכובד לכל הדעות  בשבוע האחרון הדיווחים הולכים וגוברים בגזרת הקלמרי, כנראה שאכן העונה התחילה .. רק חסרה התמונה שיהיה בהצלחה בבאות
|
|
|
|
|
|
|
תענוג של דו"ח!! ועם לקח חשוב לחיים. 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נהניתי מאד מקריאת הדוח על החוויה הראשונה  אצלי הראשונים שיצאו היו 3 סבידות בשבי ציון ומאז השריטה רק מעמיקה...  אני לא יודע עד כמה מתאים לקחת את הילדה ללילה בתנאים כאלו ובאופן אישי הייתי מוותר אבל אם היא בקטע ונהנית, אחלה! על שיקול העצירה למנוחה קבל  איזה רולר יש לך שמתאים לאינטיאסים ושאותו אתה מתכנן לשדך לחכה החדשה?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
איזה רולר יש לך שמתאים לאינטיאסים ושאותו אתה מתכנן לשדך לחכה החדשה?
חשבתי לשדך אתה המיטשל הישן שלי (498). 
|
|
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
כייף לדוג קלמארי במיוחד שיש הרבה במים והעונה חזקה
נקווה שהמצב יתעורר יותר ממה שהוא עכשיו .
בכל אופן דוח מקסים ובהצלחה בהמשך !
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
איזה רולר יש לך שמתאים לאינטיאסים ושאותו אתה מתכנן לשדך לחכה החדשה?
חשבתי לשדך אתה המיטשל הישן שלי (498).  אחד מהקלאסיקות האלו? http://mitchellreelcollectorschronicles.com/?p=1696
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
בהחלט... שפולה ענקית, המון חוט, כל גלגול ידית אחד אוסף 98 סנטימטר (מטר...) והרבה כח...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|