אצלי כל קלמארי מחולק בפריזר לשתי שקיות אוכל של הבנות...

באחת פילה הקלמארי נקי ולבן ומגולגל בתוך השקית ,
באחרת ראש הקלמארי נקי ומוכן לשימוש כפיתיון לטורפים.
ביציאה לדיג אני מוציא את הכמות שדרושה לי לפי שקיות ובחוף
עצמו אני משתמש ב"חמגשית" לחלוקת שלל סוגי הפיתיונות בתוך קופסה אחת.
גם בחמגשית אני חותך את פילה הקלמארי לפי הנחיצות של יום\לילה הדיג ולא פורס
את כולו כבר לרצועות מלכתחילה. הסיבה היא פשוטה :
הקרסים מתחלפות לגדלים שונים , סגנון הדיג משתנה תוך כדי הדיג כך גם היצירתיות...

ולכן מה שאני צריך אני חותך , ולא יותר.
בסיום הדיג הכל חוזר למקפיא.
