|
 |
הטלת חכה
« ב- : אוקטובר 16, 2011, 17:54:36 PM » |
|
מעניין מי מחברי הפורום  יצליח לזרוק \ להטיל את המרחק הגדול ביותר בחכה 
|
-------------------------------
. !
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מעניין מי מחברי הפורום  יצליח לזרוק \ להטיל את המרחק הגדול ביותר בחכה  
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מעניין מי מחברי הפורום  יצליח לזרוק \ להטיל את המרחק הגדול ביותר בחכה   אפשר לנסות משהו ביחד במפגש 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?

|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי... 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הגם אתה רפול 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2011, 19:24:34 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת  כן כן ושוב תחלקו ליקירכם ואני השאר בלי וקרח 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת  כן כן ושוב תחלקו ליקירכם ואני השאר בלי וקרח  יצחק גם בישבלך יש לי כדורים 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת  כן כן ושוב תחלקו ליקירכם ואני השאר בלי וקרח  240s;ככה אתה מכיר אותי שלך שמור בנפטלין 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת  כן כן ושוב תחלקו ליקירכם ואני השאר בלי וקרח  240s;ככה אתה מכיר אותי שלך שמור בנפטלין  חביבי אני כאשר רואה קונספירציה ,אז רואה .אז אל במטותה ממך לזנב לי דיברי נפטלין. פעם זה היה בינך לבין בראל {בראל עבר לארטיקים }והיום אתה מוטי_ מ ומסתבר גם קודקוד רפי , ומי יודע מי עוד אשר לא עלה כרגע מעל פני הגיפה
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
להטיל אפשר לא רק חכה ?
 כוונתו של יצחק- להטיל ביצה... בראל רק לא בטוח: האם ביצה רכה או קשה... כי קשה הדרך להגיע להטלה המושלמת...  מי שלא הבין- שישאל את אביחי...  אביחי בדיוק אני רוצה לרשום על זה , אתם רואים ככה זה חברים חושבים על אותו דבר רפי מה קורה ,תבחר צבע לכל צבע יש משמעות אחרת  כן כן ושוב תחלקו ליקירכם ואני השאר בלי וקרח  240s;ככה אתה מכיר אותי שלך שמור בנפטלין  חביבי אני כאשר רואה קונספירציה ,אז רואה .אז אל במטותה ממך לזנב לי דיברי נפטלין. פעם זה היה בינך לבין בראל {בראל עבר לארטיקים }והיום אתה מוטי_ מ ומסתבר גם קודקוד רפי , ומי יודע מי עוד אשר לא עלה כרגע מעל פני הגיפה לפי דעתי גם סקווידי אוכל כדורים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מעניין מי מחברי הפורום  יצליח לזרוק \ להטיל את המרחק הגדול ביותר בחכה  באמת מעניין  יש לך מועמד ספציפי בראש?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|