|
סמתי לב שאין אחראי על ''על החוף'' ממליץ בחום וברצינות למנות את אביחי לתפקיד  מגיע לו כוכבים כחולים
|
-------------------------------
. !
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
סמתי לב שאין אחראי על ''על החוף'' ממליץ בחום וברצינות למנות את אביחי לתפקיד  מגיע לו כוכבים כחולים מגיע בהחלט גם לדעתי.  איך לא חשבנו על זה.....? 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
סמתי לב שאין אחראי על ''על החוף'' ממליץ בחום וברצינות למנות את אביחי לתפקיד  מגיע לו כוכבים כחולים  תודה בראלוש  אבל אני לא יודע אם אוכל לעמוד בדרישות התפקיד נכון לעכשיו אני בהילוך ראשון בעבודה אז יש זמן לפורום  אבל שהעבודה שלי תתחיל לא יהיה לי זמן לנשום אפילו  הנושא עלה כבר לאוויר והבטחתי לשבת על קפה  ולבדוק את הדרישות בצורה מעמיקה יותר  נראה מה ילד יום או קפה  מגיע בהחלט גם לדעתי.  איך לא חשבנו על זה.....?  נ.ב בראל עוד פעם התימה של נעלמה 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 16, 2011, 16:27:24 PM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
תפסיק להתפנק לך על זה עשה טוב לכולם ולך אז סגרנו 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אופססססססס בלי לשים לב
יצאה לי הקפצה
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אופססססססס בלי לשים לב
יצאה לי הקפצה

|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בראל כתב בראל יודע אני הולך עם מה שכתב אתה לא בטוח נעלה שרשור כגון סקר וכל אחד יכתוב מה הוא חושב על העניין והרוב קובע מוסכם 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם בראל כתב בראל יודע אני הולך עם מה שכתב אתה לא בטוח נעלה שרשור כגון סקר וכל אחד יכתוב מה הוא חושב על העניין והרוב קובע מוסכם  למה לא אחלה אביחי לך על זה כולנו איתך אח יקר 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בראל כתב בראל יודע אני הולך עם מה שכתב אתה לא בטוח נעלה שרשור כגון סקר וכל אחד יכתוב מה הוא חושב על העניין והרוב קובע מוסכם  למה לא אחלה אביחי לך על זה כולנו איתך אח יקר  מוטי אני אתך בעניים עצומות
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אם בראל כתב בראל יודע אני הולך עם מה שכתב אתה לא בטוח נעלה שרשור כגון סקר וכל אחד יכתוב מה הוא חושב על העניין והרוב קובע מוסכם  למה לא אחלה אביחי לך על זה כולנו איתך אח יקר  מוטי אני אתך בעניים עצומות באמת צריך מנהל על החוף ,שיהיה לנו פינת השבת כל שבוע יצחק אני גם אתך בעניים עצומות אביחי עזוב עבודה יהיה לך גם זמן לזה  ,על תעזוב את העבודה בצחוק 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איפו איפו בראל כשצריך בראל
|
|
|
|
|
בראל הציע , אביחי צריך לגלות נכונות , החברים צריכים לפרגן , , המנהלים להחליט\ להכריע ! ואם הבעיה היחידה היא זמן פנוי עקב לחץ עתידי בעבודה ימונה לו יצחק כסגן , והרי אין בעיה ! בעיני הוא כבר אחראי בעל החוף רק חסר הצבע הכחול 
|
. !
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בראל הציע , אביחי צריך לגלות נכונות , החברים צריכים לפרגן , , המנהלים להחליט\ להכריע ! ואם הבעיה היחידה היא זמן פנוי עקב לחץ עתידי בעבודה ימונה לו יצחק כסגן , והרי אין בעיה ! בעיני הוא כבר אחראי בעל החוף רק חסר הצבע הכחול  בענין האישי כבר נסגור חשבון אך רצוי לדייק סגול ולא כחול סגולי
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|