| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/10/2013 | שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:00 | שרימפס - | מרמיר (שישן מסורטט) | ||
| 08:00 | שרימפס - | אגאג (דניס בר) | ||
הדו"ח:
שלום חברים,
עוד מהיציאה האחרונה שהניבה מיקס דגים נחמד, הראש עסוק ביעד .. האג'אג'ים.. ומהיכרות עם עצמי יודע שלא ארפא עד שאני פוגש את החבורה
בוקר יום שני, שמיים בהירים ואוויר לח וצח מתעורר בשש כנגד כל סיכויים.. באותו יום מתחיל לעבוד בעשר וחצי. כוס קפה יש ושעה וחצי פנויות יש!! ומה קופץ לראש? .. בדיוק!
מתארגן צ'קצ'אק ממש כהרף עין.. ציוד מוכן ופיתיון יש בפריזר מהיציאה האחרונה.
מקל דיג חופי, משקולות, קרסים מס 6 ושקית שרימפסים חמודים.
רבע לשמונה בנקודה בידיעה שיש לי גג שעה וקצת לדוג, ועוד לפני שירדתי מהאוטו מתפלא מעצמי עד כמה הדודה נהייתה חזקה

ים נוח, איזור עם קרקעית מעורבת חול וסלע, רצועה חולית מבחוץ.
ההתחלה דווקא היתה מטעה.. זריקה ראשונה יצאו זוג מרמירים יפים שגרמו לי להמשיך באותה נקודה.. דבר שגרם לאיבוד זמן יקר .. אותם שני מרמירים כנראה הצילו עשרות אג'אג'ים

חצי שעה לפני זמן האפס ואחרי כמה זריקות בנקודה החמה שככל הנראה גרמו להפצת הריח, התחילו לצוץ סימנים.. זוג ראשון בחוץ
כיף גדול, להרגיש אותם על המקל בזוגות במיוחד אחרי מתן ההוקסט והמשיכה הראשונה. בלי להגזים עשרים דקות של אכילות מטורפות, זוגות, יחידים וכמה יחידות שהשתחררו לקראת הסוף.
ואני באותו רגע מקלל את העבודה
לא יאומן שאני מקפל ציוד כשמנגד ישנו שיתוף פעולה מלא והחבורה מקריבה כל פעם זוג!! זה לא אני שמסוגל לדבר כזה 
טוב, לא הכל דבש ועבודה זו עבודה.. למרות הכל מתקפל עם ארוחת מטוגנים יפה בידיעה שכבר בסופש יש לי שיחה צפופה עם חבורת האג'אג'ים בתקווה שאני אפגוש אותה שוב

בוקר נחמד, בטעם של עוד ..
שיהיה אחלה סופש חברים
אחמד