פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הסוחר SHIMREELS ב EBAY |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: הסוחר SHIMREELS ב EBAY (נקרא 3896 פעמים) |
הדפסה |
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
האם למישהו הייתה פעם בעיה עם המוכר SHIMREELS באיביי? אני מתכוון לעיכובים במשלוח וכדומה. עד עתה רכשתי ממנו והייתי מאוד מרוצה. בתאריך 11/9 ביצעתי אצלו רכישה נוספת שעד כתיבת שורות אלה עדיין לא הגיעה. לא מתאים לו. תודה למגיבים
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
|
|
ביצעתי רכישה ב3/10 ועוד לא הגיעה
הבעיה שהוא שחצן, אם אתה שולח אליו מיילים על עיכובים הוא ישר חוסם אותך ולא תוכל לקנות ממנו יותר. זה קרה לאח שלי חוסאם .
|
|
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
פיני אל תשתהה יותר מדי ופתח קייס על מוצר שלא הגיע במידה ויגיע בימים הקרובים תמיד תוכל לסגור אותו. הזמנתי ממנו פעם אחת ויצאתי מרוצה, מעבר לזה לא התנסיתי איתו שוב.
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
לעומת זאת, בתאריך 15/10 ביצעתי רכישה נוספת שהגיעה אתמול. הוא אכן שחצן, אבל..... באחת התגובות שלי "נכנסתי" בו והוא התתנצל על ההתנהגות. פתחתי כבר CASE
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הדיון מאוד במקום, תודה למעדכנים על העדכון 
|
|
|
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|
|
הזמנתי ממנו פעם והיה בסדר, הזמנה לאחר מכן התעכבה קצת ושאלתי אותו בצורה מכובדת למה זה מתעכב, אז החזיר תשובה שחצנית וחסם אותי.
|
|
|
|
|
|
ALONJIG
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
36
.....
|
|
אני הזמנתי ממנו לא מעט פעמים ותמיד הכל הגיע כמו שצריך יכול להיות שזה מקרה חד פעמי ...
|
|
|
|
|
|
kobi.shalom
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי אחד הספקים הטובים ב - EBAY נשמע כמו מקרים חריגים, תמיד עדיף לדבר בנימוס  שואל את הבחור כל הזמן שאלות ומקבל תשובות עם הרבה סבלנות חזרה כמו שכתבו קודם,אם העיכוב חריג עדכנו אותו שבכוונתכם לפתוח Case, ואם עדיין אין תגובה פתחו כזה, לרוב מחזירים את הכסף ללא בעיה.
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
הזמנתי ממנו כבר מספר פעמים. לפעמים לקח שבועיים, לפעמים לקח יותר. עד היום לא היה לי מקרה שלא הגיע.
שימו לב - אולי אתם מגדירים אותו "שחצן", ואלי זה נכון, אבל... רשום בכל עמוד מוצר שלו במפורש:
As a general rule for all countries, all items purchased that has a shipping cost of less than $18 is sent by registered airmail. Shipping time for airmail items will be substantially longer, even up to 2 months in some countries and seasons. By choosing this option, you must agree to wait for your order to arrive and not make any claims against us within 8 weeks from date of payment. Normal airmail shipping time is especially slow for countries Latvia, Lithuania, Reunion Island, Israel, UAE, Turkey, All middle east countries, All Africa countries, Russia, Brazil and all of South America
כלומר, הוא מודע לעובדה שלפעמים משום מה משלוחים לאיזורים מסויימים מתעכבים יתר על המידה, ואף מציין את ישראל כאחד מהאיזורים האלו במפורש. הוא רושם שאם מזמינים ובוחרים משלוח רגיל, אז להמתין בסבלנות עד 8 שבועות למקרים חריגים. הוא מאפשר אופציה של משלוח שלא בדואר רגיל, למי שחשוב לו זמן הגעה (כמובן בתוספת תשלום, וכמובן שEMS או UPS או מה שלא יהיה יקחו עמלות...).
לא מצדיק תגובה "לא יפה" שלו, אבל ברגע שרכשתם ממנו ובחרתם משלוח רגיל, הסכמתם לדבר הזה.
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
הבחור אמין אבל כבר נאמר שהסחורה מגיעה באיחור לפעמים וגם עצבני רצח - לא אוהב אותו בכלל ולא קונה ממנו
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
|
אחמד אם יש לך TRACKING NUMBER תוכל לבדוק כאן מה קורה עם החבילה שלך אם אתה צריך עזרה בגרמנית דבר איתי https://www.deutschepost.de/sendung/simpleQuery.htmlביצעתי רכישה ב3/10 ועוד לא הגיעה
הבעיה שהוא שחצן, אם אתה שולח אליו מיילים על עיכובים הוא ישר חוסם אותך ולא תוכל לקנות ממנו יותר. זה קרה לאח שלי חוסאם .
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
לאור המלצות קודמות עליו הזמנתי ממנו משלוח שכלל לא מעט, גם אם באיחור מה, המוצרים הגיעו ללא דופי.
אל נשכח שבכול מקרה כאשר מדובר בשילוב של איביי ופייפל יש לנו את כול ההגנות לכסף שלנו. ועומדות לנו אפשרויות בעט מחלוקת.
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
גם אלי לפעמים המוצרים מגיעים בזמן ולפעמים מאחרים, אני שולח הרבה סחורות לחו"ל ולפעמים מכולות ששלחתי לפני שבוע יגיעו אחרי מכולות שיצאו מחר לאותו היעד כי האונייה הראשונה עוצרת בעוד מספר יעדים . בכל מקרה תודה שאתה מפרסם, אני אשתדל לעקוב אחרי השרשור הזה לראות אם הסחורה הגיעה ואם לא והוא עדיין ימשיך להתנשא אני לא ארכוש יותר ממנו  (הוא אצלי כרגע ברשימת מועדפים)
|
|
|
|
|
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
עדכון. בעקבות CASE שפתחתי על החבילה ממנו שטרם התקבלה, שימרילס הגיב והציע לבצע החזר רק על המוצרים ולא על המשלוח (מדובר ב10$). לדבריו גם כך הוא מפסיד את עלות המוצרים  והוא לא מעוניין להפסיד גם את מחיר המשלוח. כתבתי לו שאף אני שילמתי מחיר מלא ולא קיבלתי כל תמורה ואין סיבה שאוותר. הוא ביקש שאבוא לקראתו במחצית מעלות המשלוח. במחשבה קדימה ומתוך רצון לשמור על האופציה להמשיך לרכוש ממנו הסכמתי לספוג 5$. מחר אני תופס דג שבלע פנינה....... 
|
|
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לאור המלצות קודמות עליו הזמנתי ממנו משלוח שכלל לא מעט, גם אם באיחור מה, המוצרים הגיעו ללא דופי.
אל נשכח שבכול מקרה כאשר מדובר בשילוב של איביי ופייפל יש לנו את כול ההגנות לכסף שלנו. ועומדות לנו אפשרויות בעט מחלוקת.
אף פעם לא קרה שמוצר שלו לא הגיע בזמן מקסימום עיכוב של יומיים שלושה הפריטים הגיעו בדיוק כפי שתוארו בתמונה המוצרים שלו איכותיים ובמחירים זולים יחסית למוכרים אחרים דרך אגב אף פעם לא חשבתי עליו שחצן או שהוא מתנשא תמיד חזר לכל שאלותיי בנימוס ובמהירות ובמקצועיות כנראה שהמקרה יוצא דופן
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|