פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דייג קרפיון ספורטיבי |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג קרפיון ספורטיבי (נקרא 11830 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
צור כשמכבדים אותי אני מכבד בחזרה שמזלזלים בענף שאני מייצג שמוצאים אותנו ציידים וכאלה אני לא ידבר איתך לא בעדינות ולא ברכות, לא זלזלתי בך וכיבדתי אותך מאוד תאמין לי שיש לי בטן מלאה על מה שאמרת ועוד עידנתי את זה.
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
קראתי רק את התגובות בעמוד הראשון וזה הספיק לי, מאיר, באמת רוב מה שכתבת בתגובה הראשונה לא נכון ולא לעניין.. את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, זה לא שאנחנו שופכים נפט כ-פידור, אלא תירסים וטייגר נאטס שזה אגוזים שגדלים באדמה! בכל העולם יש תחרויות דיג ואנשים שדגים קרפיונים , כן כן בצורה "ספורטיבית" והם משתמשים בכל זה ושום קרפיון לא נפגע מזה, אם היו נפגעים מזה לא היו משתמשים בזה עד עכשיו, יש המון אנשים שמבינים יותר מאיתנו בנושא ותאמין לי שאם הם משתמשים בזה אז אין שום נזק לאגם או לדגים  זה שאתה מגיע לכנרת ל3 שעות לדוג קרפיונים זאת זכותך המלאה אף אחד לא הכריח אותך לדוג בצורה שונה, פשוט דיג ספורטיבי זה דיג אשר נותנים חשיבות רבה יותר לדג , כלומר משתמשים בקרס אחת, כאשר הוא נתפס ישר שמים אותו ברשת הרמה ואז למזרון, משחררים בעדינות את הקרס מהפה שלו, מצלמים אותו, מכניסים אותו למים מכניסים לו מים לזימים שיתאושש ואז הוא חוזר לשחות כמו גדול. ולא לדוג עם קפיצים עם 5 קרסים שהקרפיון מגיע אלייך כמו שהכורדי ציין "כמו שיפוד שווארמה" ואז אתה מרים אותו מהחוט שם אותו על הסלעים דופק לו אבן בראש ושם אותו על המנגל, או במקרה שלך על הפלטה בבית.... לצערי אי אפשר לקרוא לזה דיג ספורטיבי ... אם לדעתך כל מה שכתבתי לגבי קרס אחת מזרון וכו' זה לא דיג ספורטיבי, אז מה כן? ודרך אגב מוטי אתה צודק בכל מה שכתבת 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2013, 04:14:38 AM על ידי Misha Ravich
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
לצור האיש ההערה והביקורת: תקרא. וסתם שתדע שאיתמר הוא לא דייג חובבן הוא דייג מיקצועי שמייצג אותנו מדינת ישראל בכבוד ובנאמנה בתחרויות בינלאומיות http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4162638 זאת כתבה על תחרות אחת שנערכה בכנרת על הביקורת ועל שמירת הדגה בכנרת
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לצור האיש ההערה והביקורת: תקרא. וסתם שתדע שאיתמר הוא לא דייג חובבן הוא דייג מיקצועי שמייצג אותנו מדינת ישראל בכבוד ובנאמנה בתחרויות בינלאומיות http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4162638 זאת כתבה על תחרות אחת שנערכה בכנרת על הביקורת ועל שמירת הדגה בכנרת אכן מתקיימת תחרות כזו כל שנה זוהי תחרות של הפורום הרוסי ISRAFISH, גם השנה יש את התחרות, חבל שאני לא יכול להשתתף 
|
|
|
|
|
לצור האיש ההערה והביקורת: תקרא. וסתם שתדע שאיתמר הוא לא דייג חובבן הוא דייג מיקצועי שמייצג אותנו מדינת ישראל בכבוד ובנאמנה בתחרויות בינלאומיות http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4162638 זאת כתבה על תחרות אחת שנערכה בכנרת על הביקורת ועל שמירת הדגה בכנרת אכן מתקיימת תחרות כזו כל שנה זוהי תחרות של הפורום הרוסי ISRAFISH, גם השנה יש את התחרות, חבל שאני לא יכול להשתתף  לא נורא מישה.נקווה שנראה אותך משתתף בתחרות שנה הבאה. אני בטוח שתביא איזה תואר. כי מיציאה ליציאה ומדוח לדוח אתה רק משתפר
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
קראתי רק את התגובות בעמוד הראשון וזה הספיק לי, מאיר, באמת רוב מה שכתבת בתגובה הראשונה לא נכון ולא לעניין.. את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, זה לא שאנחנו שופכים נפט כ-פידור, אלא תירסים וטייגר נאטס שזה אגוזים שגדלים באדמה! בכל העולם יש תחרויות דיג ואנשים שדגים קרפיונים , כן כן בצורה "ספורטיבית" והם משתמשים בכל זה ושום קרפיון לא נפגע מזה, אם היו נפגעים מזה לא היו משתמשים בזה עד עכשיו, יש המון אנשים שמבינים יותר מאיתנו בנושא ותאמין לי שאם הם משתמשים בזה אז אין שום נזק לאגם או לדגים  זה שאתה מגיע לכנרת ל3 שעות לדוג קרפיונים זאת זכותך המלאה אף אחד לא הכריח אותך לדוג בצורה שונה, פשוט דיג ספורטיבי זה דיג אשר נותנים חשיבות רבה יותר לדג , כלומר משתמשים בקרס אחת, כאשר הוא נתפס ישר שמים אותו ברשת הרמה ואז למזרון, משחררים בעדינות את הקרס מהפה שלו, מצלמים אותו, מכניסים אותו למים מכניסים לו מים לזימים שיתאושש ואז הוא חוזר לשחות כמו גדול. ולא לדוג עם קפיצים עם 5 קרסים שהקרפיון מגיע אלייך כמו שהכורדי ציין "כמו שיפוד שווארמה" ואז אתה מרים אותו מהחוט שם אותו על הסלעים דופק לו אבן בראש ושם אותו על המנגל, או במקרה שלך על הפלטה בבית.... לצערי אי אפשר לקרוא לזה דיג ספורטיבי ... אם לדעתך כל מה שכתבתי לגבי קרס אחת מזרון וכו' זה לא דיג ספורטיבי, אז מה כן? ודרך אגב מוטי אתה צודק בכל מה שכתבת  את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, מישה אני מציע לך לא ללכת כמו עיוור אחרי איתמר ותנסה אתה להבין מה אני מנסה להגיד לא כל מה שבני האדם אוכלים בריא גם לבעלי חיים לדוגמה תן אבוקדו שבני האדם מאוד אוהבים לאכול לתוכי והטלת עלו גזר דין מוות אותו דבר יכול להיות עם חלק מהמרכיבים שאתם זורקים בפידור אומנם הם מזון טבעי ובני האדם אוכלים מימנו אבל ויש אבל גדול יכול להיות שכמות לא מבוקרת של מרכיב מסוים שתאכל על ידי הדגים תגרום להם לנזק ולגבי הספורטיביות כנראה שאתם לא מבינים את המוסג ספורטיבי כל המזרנים , יוד , סלים ורשתות לא הופכות את הדייג לספורטיבי מבחינתי ללכת ראש בראש מול הדג בלי הסוואות חוטים ומשקולות , ובלי פידור זה ספורטיבי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני אישית ,יש לי כבוד לדייגי הקרפיונים לא רק בגלל השחרור של הדגים שזה באמת כבוד  יותר בגלל ההשקעה ,כמות הציוד שאתם לוקחים לדייג , ההשקעה של ללכת לכמה ימים בשבילי זה חלום החשיבה שונה מכל דייג אחר , הידע התחלתי שלי בדייג התחיל מדייג קרפיונים אבא של  היה דייג קרפיונים ואני זוכר שהייתי צעיר מדבר על גיל 12 אני ואבא של  היינו מבלים ימים ולילות בדייג קרפיונים בשבילי אישית דייג קרפיונים זה כמו לצאת ולדוג אינטיאס בים ,זמן להשקיע ימים ולילות כדי לתפוס את הדג רק שכאן קצת יותר קשה {ובטח שלא נשחרר את הדג  } אני בטוח שהמטרה של כולם זה לתפוס את הדג אבל גם לא לשכוח אנחנו ציידים חברים זה דייג ואין מה לעשות , הצייד משתמש ברובה אנחנו בחכות רציתי לתת דוגמה לדייג חוף מהים : היום אני עובד בחוטים דקים מאוד שרוב הסיכוים שיבוא דג גדול לא יודע עם אני יצליח להוציא אותו ,רוב הריגים שלי מורכבים מקרס אחת , היום אני יוצא יותר בשביל הכיף שלי ואהבה שלי לדייג אז הכל הופך להיות ספורטיבי יותר יאלה מספיק מוטי -מ 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לצור האיש ההערה והביקורת: תקרא. וסתם שתדע שאיתמר הוא לא דייג חובבן הוא דייג מיקצועי שמייצג אותנו מדינת ישראל בכבוד ובנאמנה בתחרויות בינלאומיות http://m.ynet.co.il/Article.aspx?id=4162638 זאת כתבה על תחרות אחת שנערכה בכנרת על הביקורת ועל שמירת הדגה בכנרת מוטי ידידי א.לא אהבתי את נימת העוקצנות בפתח דבריך ב.את איתמר אני מכיר מספר שנים כך שאין צורך להסביר יל מי הבחור ג.להיות דייג ספורטיבי זה עד הסוף ולא רק שנוח גם לביניות מגיע היחס שאיתמר נותן לקרפיונים אבל אותם הוא בוחר לדוג בשיטת הז'ירז'ור עם קרס משולשת אז די להתיפיפות או שאתם דגים ספורטיבי או שלא קרס בודד,פתיון בודד,ו בלי תחנות האכלה ותיכמון הגד מלחמת מוחות אדם מול דג ונראה מי ינצח זה ספורטיבי מבחינתי המזרון וכל הגג'טים מסבים לא הפכים את סגנון הדייג לספורטיבי
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2013, 07:59:34 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לי שאלה
מה אם כל המסעדות בטבריה יתחילו לזרוק את כל השאריות ישר למים, מה תיהיה תגובתכם? נגיד שיפרידו שאריות אוכל ואת הפלסטיק יזרקו לפח, גם זה יהיה בסדר?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
קראתי רק את התגובות בעמוד הראשון וזה הספיק לי, מאיר, באמת רוב מה שכתבת בתגובה הראשונה לא נכון ולא לעניין.. את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, זה לא שאנחנו שופכים נפט כ-פידור, אלא תירסים וטייגר נאטס שזה אגוזים שגדלים באדמה! בכל העולם יש תחרויות דיג ואנשים שדגים קרפיונים , כן כן בצורה "ספורטיבית" והם משתמשים בכל זה ושום קרפיון לא נפגע מזה, אם היו נפגעים מזה לא היו משתמשים בזה עד עכשיו, יש המון אנשים שמבינים יותר מאיתנו בנושא ותאמין לי שאם הם משתמשים בזה אז אין שום נזק לאגם או לדגים  זה שאתה מגיע לכנרת ל3 שעות לדוג קרפיונים זאת זכותך המלאה אף אחד לא הכריח אותך לדוג בצורה שונה, פשוט דיג ספורטיבי זה דיג אשר נותנים חשיבות רבה יותר לדג , כלומר משתמשים בקרס אחת, כאשר הוא נתפס ישר שמים אותו ברשת הרמה ואז למזרון, משחררים בעדינות את הקרס מהפה שלו, מצלמים אותו, מכניסים אותו למים מכניסים לו מים לזימים שיתאושש ואז הוא חוזר לשחות כמו גדול. ולא לדוג עם קפיצים עם 5 קרסים שהקרפיון מגיע אלייך כמו שהכורדי ציין "כמו שיפוד שווארמה" ואז אתה מרים אותו מהחוט שם אותו על הסלעים דופק לו אבן בראש ושם אותו על המנגל, או במקרה שלך על הפלטה בבית.... לצערי אי אפשר לקרוא לזה דיג ספורטיבי ... אם לדעתך כל מה שכתבתי לגבי קרס אחת מזרון וכו' זה לא דיג ספורטיבי, אז מה כן? ודרך אגב מוטי אתה צודק בכל מה שכתבת  את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, מישה אני מציע לך לא ללכת כמו עיוור אחרי איתמר ותנסה אתה להבין מה אני מנסה להגיד לא כל מה שבני האדם אוכלים בריא גם לבעלי חיים לדוגמה תן אבוקדו שבני האדם מאוד אוהבים לאכול לתוכי והטלת עלו גזר דין מוות אותו דבר יכול להיות עם חלק מהמרכיבים שאתם זורקים בפידור אומנם הם מזון טבעי ובני האדם אוכלים מימנו אבל ויש אבל גדול יכול להיות שכמות לא מבוקרת של מרכיב מסוים שתאכל על ידי הדגים תגרום להם לנזק ולגבי הספורטיביות כנראה שאתם לא מבינים את המוסג ספורטיבי כל המזרנים , יוד , סלים ורשתות לא הופכות את הדייג לספורטיבי מבחינתי ללכת ראש בראש מול הדג בלי הסוואות חוטים ומשקולות , ובלי פידור זה ספורטיבי שוב, תבין שאם זה היה ככה אז כל הדייגי קרפיונים הספורטיביים בכל העולם לא היו משתמשים בפידור הזה! אנשים בדקו כל דבר בפידור את ההשפעות של זה מה זה עושה מתחת למים מה זה עושה לדג אם הוא מושך אותו איך זה מתעכל אצלו והכל ואז התחילו למכור את זה כפידור (אני מדבר על החנויות דיג לדוגמא שמוכרים תירסים או טייגר נאטס ועוד) , לא אני ולא איתמר ולא אנדריי ולא אף אחד אחר פה "המציא" את הטייגר נאטס או הפידור הזה והחלטנו פתאום לזרוק אוכל כלשהו למים, אלו דברים טבעיים שמשתמשים בהם בכל העולם בגלל שהם לא גורמים שום נזק לאגמים או לדגים. ובקשר להסוואת חוטים ומשקולות, זה רק מראה עד כמה הדיג הזה מקצועי יותר וספורטיבי. אתה אומר ללכת ראש בראש מול הדג בלי הסוואות ובלי פידור? אז אולי גם תלך איתו ראש בראש בלי חכה? למה לא, תקח שנורקל ותתחיל לצלול תנסה לתפוס קרפיונים עם הידיים, זה הכי ראש בראש שיש, לא ככה?
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2013, 11:32:15 AM על ידי Misha Ravich
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
קראתי רק את התגובות בעמוד הראשון וזה הספיק לי, מאיר, באמת רוב מה שכתבת בתגובה הראשונה לא נכון ולא לעניין.. את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, זה לא שאנחנו שופכים נפט כ-פידור, אלא תירסים וטייגר נאטס שזה אגוזים שגדלים באדמה! בכל העולם יש תחרויות דיג ואנשים שדגים קרפיונים , כן כן בצורה "ספורטיבית" והם משתמשים בכל זה ושום קרפיון לא נפגע מזה, אם היו נפגעים מזה לא היו משתמשים בזה עד עכשיו, יש המון אנשים שמבינים יותר מאיתנו בנושא ותאמין לי שאם הם משתמשים בזה אז אין שום נזק לאגם או לדגים  זה שאתה מגיע לכנרת ל3 שעות לדוג קרפיונים זאת זכותך המלאה אף אחד לא הכריח אותך לדוג בצורה שונה, פשוט דיג ספורטיבי זה דיג אשר נותנים חשיבות רבה יותר לדג , כלומר משתמשים בקרס אחת, כאשר הוא נתפס ישר שמים אותו ברשת הרמה ואז למזרון, משחררים בעדינות את הקרס מהפה שלו, מצלמים אותו, מכניסים אותו למים מכניסים לו מים לזימים שיתאושש ואז הוא חוזר לשחות כמו גדול. ולא לדוג עם קפיצים עם 5 קרסים שהקרפיון מגיע אלייך כמו שהכורדי ציין "כמו שיפוד שווארמה" ואז אתה מרים אותו מהחוט שם אותו על הסלעים דופק לו אבן בראש ושם אותו על המנגל, או במקרה שלך על הפלטה בבית.... לצערי אי אפשר לקרוא לזה דיג ספורטיבי ... אם לדעתך כל מה שכתבתי לגבי קרס אחת מזרון וכו' זה לא דיג ספורטיבי, אז מה כן? ודרך אגב מוטי אתה צודק בכל מה שכתבת  את כל הדברים שאנחנו "מפדרים" איתם גם בני אדם יכולים לאכול והכל טבעי לחלוטין, מישה אני מציע לך לא ללכת כמו עיוור אחרי איתמר ותנסה אתה להבין מה אני מנסה להגיד לא כל מה שבני האדם אוכלים בריא גם לבעלי חיים לדוגמה תן אבוקדו שבני האדם מאוד אוהבים לאכול לתוכי והטלת עלו גזר דין מוות אותו דבר יכול להיות עם חלק מהמרכיבים שאתם זורקים בפידור אומנם הם מזון טבעי ובני האדם אוכלים מימנו אבל ויש אבל גדול יכול להיות שכמות לא מבוקרת של מרכיב מסוים שתאכל על ידי הדגים תגרום להם לנזק ולגבי הספורטיביות כנראה שאתם לא מבינים את המוסג ספורטיבי כל המזרנים , יוד , סלים ורשתות לא הופכות את הדייג לספורטיבי מבחינתי ללכת ראש בראש מול הדג בלי הסוואות חוטים ומשקולות , ובלי פידור זה ספורטיבי שוב, תבין שאם זה היה ככה אז כל הדייגי קרפיונים הספורטיביים בכל העולם לא היו משתמשים בפידור הזה! אנשים בדקו כל דבר בפידור את ההשפעות של זה מה זה עושה מתחת למים מה זה עושה לדג אם הוא מושך אותו איך זה מתעכל אצלו והכל ואז התחילו למכור את זה כפידור (אני מדבר על החנויות דיג לדוגמא שמוכרים תירסים או טייגר נאטס ועוד) , לא אני ולא איתמר ולא אנדריי ולא אף אחד אחר פה "המציא" את הטייגר נאטס או הפידור הזה והחלטנו פתאום לזרוק אוכל כלשהו למים, אלו דברים טבעיים שמשתמשים בהם בכל העולם בגלל שהם לא גורמים שום נזק לאגמים או לדגים. ובקשר להסוואת חוטים ומשקולות, זה רק מראה עד כמה הדיג הזה מקצועי יותר וספורטיבי. אתה אומר ללכת ראש בראש מול הדג בלי הסוואות ובלי פידור? אז אולי גם תלך איתו ראש בראש בלי חכה? למה לא, תקח שנורקל ותתחיל לצלול תנסה לתפוס קרפיונים עם הידיים, זה הכי ראש בראש שיש, לא ככה? תראה לי מאמר או מחקר אחד מהארץ או מהעולם שנעשה על נושא הפידור מה ההשלכות שלו מבחינה אקולוגית ומה ההשלכות שלו על הדגים אני בספק אם תמצא גם אם תמצא אני לא בטוח שאתה ורבים כמוך נותנים את הדעת בעניין לא ראיתי פעם אחת שמשהוא ישב עם משקל ושקל כל מרכיב ומרכיב והכין תערובת מאוזנת שתתאים לתזונת הדגים זה שהם אוכלים כל מה שאתם זורקים עדיין לא אומר שזה בריא להם לכל אחד מהמרכיבים שאתם מכניסים למים יש ארך תזונתי אחר כמות חלבון שונה,כמות שומן שונה,כמות פחממות שונה,ועוד מרכיבים נוספים כמו ויטמינים,ברזל,אבץ,נטרן ועוד. לכל אחד מהמרכיבים הללו יכולה להיות השפעה בריאותית על הדג ואף לגרום לתמותה בטווח הארוך אתן לך שני דוגמאות מעולם הציפורים 1.לתוכים חסר אנזים שיודע לפרק מרכיב מסוים באבוקדו אם תיתן לתוכי אבוקדו הוא יוכל אותו וימות 2.ציפור בשם מינה שבטבע ניזונה מחרקים ובשבי ממזון יבש של כלבים וחתולים רק יש דבר אחד שאם לא תקפיד עליו המינה תמות המזון היבש חייב להיות דל בברזל כי עודף ברזל הורס להם את הכבד וגורם למוות נחזור לדגים 1.נכון שהם אוכלים רק מי אמר שכל מה שניתן להם ובכמות שניתנת להם בראי להם? 2.נצא מנקודת אנכה שלקרפיונים זה טוב מי אמר שלשאר הדגים שבאים לאכול זה גם טוב ? מה איתם לא צריך לדאוג להם? לגבי הדייג עצמו אף אחד לא טען שהוא לא מקצועי ולא מושקע רק לדעתי הוא לא 100% ספרטיבי
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן חברים כל מי שרוצה לראות מה הוא דייג ספורטיבי במים מתוקים חוקים בבקשה איגוד הדייג הספורטיבי הבין-לאומי במים מתוקים : ללחוץ על - :: Rules חוקי דייג הקרפיון http://www.fips-ed.com/carpe_en.htm#http://www.fips-ed.com/statuts_eng.htmאפשר להוריד את הקובץ למחשב 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 31, 2013, 12:01:11 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי דיידי הקארפ הם אולטרא מקצועיים וסופר משקיעים. לומדים את דג המטרה עד הסוף ויודעים עליו כל דבר. דייגי החוף ברובם עדיין משתרכים מאחוריהם.
עדיין אני חושב שהם לא חשבו עד הסוף בכל מה שקשור לפידור.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
|
קראתי את התגובות עד פה, וסיכום מבחינתי: שמחתי לקרא את התגובות של צור שממש הבין אותי ואת מה שרציתי להביע. ואין לזה כל קשר להתנצחות מול איתמר, שבאמת שקוע בעולמו ולא רואה ימינה ושמאלה, אולי השנים ישנו משהו בראייתו. והערה קטנה לסיום- שוב, בעניין הפידור-הכמויות, הסוגים, וכו' והתמונה העולמית-אתם מפספסים את העובדה שיש לנו אגם טבעי אחד, והדגש על טבעי, מערכת אקולוגית אחת. רב הדייג "המקצועי" בחו"ל שתואר בתגובות נעשה באגמים/בריכות מיועדות לכך, כולל סידורי מגורים, משטחי דייג, אוהלים, טיולים מאורגנים, ואז כל נושא הפידור לסוגיו לא מפריע מהבחינה האקולוגית. זו מערכת סגורה והיחס אליה בהתאם. שם יש להם אלפי אגמים ובריכות, לנו כינרת אחת. אז זהו, איש באמונתו יהיה, רצוי גם קצת רגישות לכלל ומחשבה. שבת שלום
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מוטי אתה יכול להביא את כל החוקים שבעולם לדעתי לקרא לדייג שבוא אתה מיצר תחנת האכלה ובתוכה אתה מניח קרס עם פתיון זה לא ספורטיבי סליחה אבל זו דעתי
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 08, 2013, 18:57:41 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|