פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   דייג קרפיון ספורטיבי |
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג קרפיון ספורטיבי (נקרא 11792 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם
|
-------------------------------
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
מה לעשות אבל דעתי דומה לדעה של מאיר מבחינתי דייג ספורטיבי זה ללכת ראש בראש מול הדג קרס אחת ופיתיון בודד לפזר כמויות מסחריות של אוכל בכדי למשוך את הדגים מבחינתי זה לא ספורטיבי לרכז את הדגים בנקודה מסוימת ולשם לזרוק זה כמו לדוג בתוך ברכת דגים
לגבי כמויות הפידור שמפוזרות במים לא בטוח שאין תופעות לוואי כל קבוצה של דיגים משליחה עשרות ק''ג של תערובות למיניהם במצטבר על כל יום דייג מושלכים למים מאות ק''ג של מזון שברובו הוא לא מזון טבעי של הדגים אכילה מוגזמת של חלק מהמזון שמושלך למים עלול לפגוע בדגים ואני אתן דוגמה מתחום הציפורים תוכים אוהבים בטרוף לאכול גרעיני חמניה רק שקמות מוגזמת תגרום להם להשמנת יתר בתערובות לתוכים אסור שכמות החמניה יעלה מעל 20% מכלל המרכיבים בתערובות הפידור אין שום תשומת לב לעניין כמות המרכיבים וסוג המרכיבים ויתכן שכמות מוגזמת של מרכיב מסוים תפגע בבריאות הדגים לטווח הארוך
אז בוא נעשה לכם סדר ובצורה נעימה כמו שצור אוהב! אף אחד לא מפזר כמויות מסחריות של פידור וגם אם יש מספר קבוצות דייגים שמפזרת פידור הוא מתפרס על שטח עצום הכינרת זה לא בריכה. נתתי דוגמה פה וכנראה שאף אחד לא מתאמץ לקרוא את התגובות הקודמות שלי והדוגמה היא על אגמים בחו"ל שקטנים בהרבה מהכינרת רובם אגמים מלאכותיים ושם כשיש 4-5 קבוצות דייגים הכמות שהם מפזרים במים היא משמעותית יותר מפני שהשטח קטן ובכל זאת לא נגרם שום נזק ותהיו בטוחים שבחו"ל הדייג הרבה אבל הרבה יותר מבוקר מפה ולכל דבר קטן יש חוק ואם הדבר היה גורם לנזק לדגה ולמים אף אחד לא היה מאשר את זה שם! כנ"ל באיטליה שיש אגמים בגודל דומה לכינרת ההתנהלות שם דומה לזאת של דייגי הקרפיונים בארץ רק שפה כמות הדייגים קטנה ביותר מחצי מהכמות דייגים שמתמחים בקרפיונים בחו"ל. לא אני ולא אף ישראלי פה או רוסי המציא את הדייג הזה ואף אחד מאיתנו לא פיתח את תורת דייג הקרפיונים. זה דייג שמוכר מאות שנים ומתפתח עם הזמן, בארצות גדולות ומפותחות פי כמה מישראל מבחינת דייג לפחות מדינות ששם הכל מבוקר ומטופל כמו אנגליה צרפת איטליה ועוד המון! וצור כמו שאמרתי, וכמו שאתה יודע אנחנו דגים עם קרס אחת ופיתיון בודד. הפידור נועד למשוך את הדגים לאזור הדייג זה ממש לא אומר שנתפוס משהו וזה ממש לא "כמו דייג בבריכה" לא חסרות פעמים שיצאנו ללא תוצאות. והצורה שבה אתם מתארים את הפידור היא צורה של אנשים חסרי כל ידע והבנה על הדייג הזה ועל השיטה ובטח שאין לכם שמץ על כמויות ודרך הפיזור שלהם במים. אנחנו לא זורקים לא 200 ולא 500 קילו למים וגם כשזורקים זה בצורה מבוקרת הפידור מתבצע כמה פעמים ביום בכמויות קטנות יחסית. ואם בארצות אחרות לא נגרם נזק לשום אגם ולשום דג עקב פידור אז גם לא אצלנו אנחנו לא שונים ממדינות אחרות, חבל ששם הדייג הזה מוערך ומוכר ואף אחד לא בא בטענות. במיוחד לא על אוכלוסייה שכמעט לבד במערכה של תפיסה ושחרור שדואגת לדג עד לפרט הקטן וכן אני רותח כולי מחוסר ההסתכלות על הדברים בצורה נכונה, יש כל כך הרבה מידע בפורום על הדייג הזה ובאינטרנט ואם אתם רוצים להיות "חכמים" יותר ולהבין את השיטה והדרך תעיינו לאחר מכן תצאו בהצרות והשורות האלה מכוונות במיוחד אליך צור שאין לך שמץ של מושג על הדייג הזה ואתה מדבר ממקום שאין לי מושג מאיפה בכלל הוא בא! "לרכז את הדגים בנקודה מסויימת" הלוואי וזה היה ככה אם זה היה ככה וואו כמה קל היה הדייג הזה, צאו מהסרט זה קשה פי כמה ממה שזה נשמע, אתה חושב שאם אני מפזר פידור אז כל הדגים חוגגים שם זאת טעות מהיסוד!
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עם מויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2013, 22:47:52 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
צור תאמין לי שאנחנו דייגי הים פחות ספורטיבים , מי דייגי הקרפיונים.
אני אומר לך את האמת אתה רואה שהם יוצאים לדייג של כמה ימים ,אז זה אומר שאין להם תפיסות כל הזמן בגלל
הפידור כי עם זה היה כך אז היו הולכים לכמה שעות ונגמר הסיפור , בוא לך לים לשלוש שעות בוא נראה כמה דגים
תביא ,דייג בורי גם בים וגם בכנרת עושים פידור אתה חושב שהלחם או פיתות זה יותר בריא לדג תאמין לי שלא
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
איתמר ידידי, כנראה לחצתי יותר מידי על בלוטת הכאב, וזה אכן שיבש לך את שיקול הדעת, בכל מקרה ההתנפלות שלך ממש לא במקום. לא הייתה כל כוונה לפסול או ליתר את ההשקעה שאתה משקיע בלימוד, ציוד וכו', אלא פשוט לא לקרא לזה "ספורט". וכן ידידי אני רואה סרטונים, מאמרים, אתרים מכל העולם. אגב, ראית פעם על ערמות הפידור שאתה שופך לכינרת אישור של משרד החקלאות, הבריאות, משהו? וזה שאתה לא ממית את הדגים זה עדיין לא אומר שזה נכון לשפוך כמויות של "מזון" לא טבעי למערכת האקולוגית. ושוב, תרגיע, ולמד לקבל גם דעה שונה משלך.
אני רגוע מאוד אין לי מושג על איזה תגובה אתה מדבר! זה נקרא דייג ספורטיבי וזה שאתה חושב שלא זאת כבר בעיה שלך ושוב אני יגיד לך שאין לך מושג על מה אתה מדבר. כנראה לא קראת כל מה שכתבתי. תגיד על איזה ערמות אתה מדבר מה אני שופך 400 קילו לכינרת בשלושה ימים??? תאמת אין לי כוח להסביר לך אפילו איך זה עובד ומה קורה בפועל. ותאמין לי שאם זה מאושר בעולם גם פה זה תקין ולא גורם לשום נזק!! עוד שם לרוב זה אגמים קטנים תחשוב שבאגם כזה קטן מפדרים בכמה סקטורים?....קורה משהו למישהו ? לא ! זה מאושר זה תקין וזה לא גורם לשום נזק אם היה נגרם נזק תאמין לי שזה לא היה מאושר לא פה ולא בעולם מה לא טבעי בטייגר נאטס בחומוס בתירס או תערובות השרייה לתוכים זה לא טבעי?? כל החומרים שאתה רואה בתמונה של הדוח האחרון למשל אלו חומרים טבעיים לחלוטין אגב מוייבאים ממפעל בספרד שמייצר אותם למאכל אדם!!! אז שום דבר שם לא מזיק! וגם הדיפים הקנויים והתערובות הקנויות מאושרות אחרת אף חנות דייג לא הייתה מקבלת אישור להכניס אותם אם על שטח של 100 מ' יושבים 3 קבוצות וכל אחת זורקת עשרות ק''ג של פידור ביום בשטח זה מצטברים קמויות אדירות של אוכל אם לא באו דגים לאכול האוכל נרכב ופולט רעלים באותה נקודה אם האוכל כן נאכל יתכן וכן תהיה פגיעה בדגים כי חלק ממה שמשלך למים אולי לא מתאים לתזונה של הדגים וכן פוגע בהם מה לעשות לא ראיתי דגים שאוכלים בטבע וניל,חומוס,שעועית,דובשניות,פתיבר,דבש,ועוד מרכיבים נוספים יכול להיות שחלק מהמרכיבים הללו בכמויות גדולות יפגע בדגים
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. גם זה נכון קרסים משולשות זה לא ספורטיבי ,יש איזה דייג מספרד שאמר עם הוא היה יכול שלא יהיה יצור של קרסים משולשות הוא היה שמח מאוד .
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מה לעשות לא ראיתי דגים שאוכלים בטבע וניל,חומוס,שעועית,דובשניות,פתיבר,דבש,ועוד מרכיבים נוספים יכול להיות שחלק מהמרכיבים הללו בכמויות גדולות יפגע בדגים למה צור אני לדגים שלי נותן להם פיצה סתתתתתםםםםםםםםם צור הכנרת בסדר גודל וכמות הפידור לא יפגע בדגים 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2013, 23:07:53 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם לא אמרתי שאתה טוען אבל אתה כן טוען שאני לא דייג ספורטיבי או כל שאר החברים שלי לאותה שיטת דייג ואני לא אתן לך או לכל אחד לקחת את כל ההשקעה שלנו בדייג ובדג ולהפוך אותה ל"צייד" ל"הרס של הכינרת" ל"גרימת נזק לדגים" ועוד כל מיני חארטות שנאמרו פה! אני לא בא להיות איזה צדיק או להתנשא על מישהו אבל אנחנו היחידים שבאמת אכפת להם מהדג ומהטבע ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
צור למה אחלה דיון איך אומרים כל אחד יש לו מה להגיד וזה בסדר קבל 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם לא אמרתי שאתה טוען אבל אתה כן טוען שאני לא דייג ספורטיבי או כל שאר החברים שלי לאותה שיטת דייג ואני לא אתן לך או לכל אחד לקחת את כל ההשקעה שלנו בדייג ובדג ולהפוך אותה ל"צייד" ל"הרס של הכינרת" ל"גרימת נזק לדגים" ועוד כל מיני חארטות שנאמרו פה! אני לא בא להיות איזה צדיק או להתנשא על מישהו אבל אנחנו היחידים שבאמת אכפת להם מהדג ומהטבע ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו. זו דעתך ודעתי שונה משלך מה לעשות רוצה תקבל לא רוצה גם טוב עדיין אני חושב שלשבת עם חכה +קרס בודד+פיתיון בודד בלי פידור ובלי תמציות ובלי הסוואות של חוטים ומשקולות זה דייג ספורטיבי למשוך דגים על ידי אוכל בכדי להעלות את הסיכוי מבחינתי זה לא ספורטיבי סורי תהיה הוגן לך ראש בראש עם הדג ונראה מי ינצח זה ספורטיבי
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2013, 23:23:08 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם לא אמרתי שאתה טוען אבל אתה כן טוען שאני לא דייג ספורטיבי או כל שאר החברים שלי לאותה שיטת דייג ואני לא אתן לך או לכל אחד לקחת את כל ההשקעה שלנו בדייג ובדג ולהפוך אותה ל"צייד" ל"הרס של הכינרת" ל"גרימת נזק לדגים" ועוד כל מיני חארטות שנאמרו פה! אני לא בא להיות איזה צדיק או להתנשא על מישהו אבל אנחנו היחידים שבאמת אכפת להם מהדג ומהטבע ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו. זו דעתך ודעתי שונה משלך מה לעשות רוצה תקבל לא רוצה גם טוב עדיין אני חושב שלשבת עם חכה +קרס בודד+פיתיון בודד בלי פידור ובלי תמציות ובלי הסוואות של חוטים ומשקולות זה דייג ספורטיבי למשוך דגים על ידי אוכל בכדי להעלות את הסיכוי מבחינתי זה לא ספורטיבי סורי תהיה הוגן לך ראש בראש עם הדג ונראה מי ינצח זה ספורטיבי כמות השטויות שאתה מוציא בפוסט אחד היא בלתי נתפסת אני לא מתכוון להגיב לך יותר. אני רק יסיים ויגיד שאני ושאר הדייגים כמוני הוגנים ביותר, אני לא זורק 100 קרסים במים אני זורק אוכל במים זה שיש אוכל במים לא אומר שאני יתפוס משהו, אני דג עם קרס אחת ופיתיון אחד בדיוק כמו שאתה אומר ובצורה הכי ספורטיבית שיש!! ואם היית מכיר את הדג ומנסה לתפוס היית יודע שיש השפעה להסוואה ולכל הדברים שנראים לך מפגרים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם לא אמרתי שאתה טוען אבל אתה כן טוען שאני לא דייג ספורטיבי או כל שאר החברים שלי לאותה שיטת דייג ואני לא אתן לך או לכל אחד לקחת את כל ההשקעה שלנו בדייג ובדג ולהפוך אותה ל"צייד" ל"הרס של הכינרת" ל"גרימת נזק לדגים" ועוד כל מיני חארטות שנאמרו פה! אני לא בא להיות איזה צדיק או להתנשא על מישהו אבל אנחנו היחידים שבאמת אכפת להם מהדג ומהטבע ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו. זו דעתך ודעתי שונה משלך מה לעשות רוצה תקבל לא רוצה גם טוב עדיין אני חושב שלשבת עם חכה +קרס בודד+פיתיון בודד בלי פידור ובלי תמציות ובלי הסוואות של חוטים ומשקולות זה דייג ספורטיבי למשוך דגים על ידי אוכל בכדי להעלות את הסיכוי מבחינתי זה לא ספורטיבי סורי תהיה הוגן לך ראש בראש עם הדג ונראה מי ינצח זה ספורטיבי כמות השטויות שאתה מוציא בפוסט אחד היא בלתי נתפסת אני לא מתכוון להגיב לך יותר. אני רק יסיים ויגיד שאני ושאר הדייגים כמוני הוגנים ביותר, אני לא זורק 100 קרסים במים אני זורק אוכל במים זה שיש אוכל במים לא אומר שאני יתפוס משהו, אני דג עם קרס אחת ופיתיון אחד בדיוק כמו שאתה אומר ובצורה הכי ספורטיבית שיש!! ואם היית מכיר את הדג ומנסה לתפוס היית יודע שיש השפעה להסוואה ולכל הדברים שנראים לך מפגרים. אתה יודע מה כורדי אתה צודק לא בא לי להגיב לך יותר כמות הזלזול שלך באנשים שאתה לא מסכים עם דעותיהם בפוסט אחד מוציאה את החשק להמשיך בדיון אולי למדת לדוג אבל לא למדת לתת כבוד לחברים שמנסים לנהל דיון תרבותי חשבתי לתת לך טיפ קטן לחיים אבל במחשבה שניה נראה לי מיותר כי גם אותו לא תנסה להבין סע ברכה נער מתבגר ובהצלחה בעונה הקרבה
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 |
|
|
חברים מה קרה ,בקצב הזה נפסיק לדוג וזהו ,אסור את זה אסור ככה  מספיק לכל דבר יש גבול ,בכל מקום בעולם דגים קרפיונים והשיטה אותו הדבר כמו בארץ, פידור לדייג קרפיונים זה לא המצאה ישראלית כך עובדים בכל מקום בעולם ,עד עכשיו לא מבין מה לא תקין כאן . אף אחד לא אמר שאסור סך הכל מביעים דעה שאומרת שהשיטה לדעתנו לא ספורטיבית ושאולי לחלק מהמרכיבים של פידור בכמויות גדולות עלולים לגרום נזק לדגים צור אני בטוח שאתה יודע שיש גם אוכל לכלבים שלא עובר ביקורת בארץ אבל מוכרים כי זה יותר זול זה דוגמה ,בוא לא נשכח שכל הדגים באים לאכול מהפידור נזק לדגים אני בטוח שזה לא עושה ,אבל להגיד שזה לא ספורטיבי זה כבר מוגזם ,דייג קרפיונים זה הדייג הכי ספורטיבי שיש בעולם לדעתי למשוך את הדגים עכמויות מטורפות של אוכל לנקודה מסוימת להסווט חוטם ומשקולות ושם לנסות לדוג זה לא לא ספורטיבי אני משווה את זה לצייד שימשוך צבי לנקודה מסוימת על ידי פיזור אוכל ימתין לא מאחורי מחסה עם רובה ביד וכדור בקנה לידיעתך זה אסור מהסיבה שרוצים לתת לצבי את האפשרות לברוח הדוגמה שלך לא נכונה, אם הייתי מפזר אוכל במים וצולל ודופק חצים בדגים זה כבר צייד אבל אני בדיוק כמוך עומד על החוף ומחכה למזל שלי, אולי אני מגדיל את המזל אבל אני ממש לא צד ומעניין שמעולם לא שמעתי את הדעות האלה שלך על סגנון הדייג שלי פתאום קופץ. אז אני לא ממתין מאחורי עצים ולא מתחבא מאחורי סלע ולא בטיח. ואם יש דייג ספורטיבי אחד בעולם זה דייג קרפיונים, אני לא מכיר שום סגנון דייג בעולם שדואגים בצורה כזאת לדג, אם זה יוד לטיפול בדג אם זה מזרן שהדג לא יפגע אם זה שק לשמירה שלא פוגע בדג אם זה כל דבר כזה או אחר זה לא קיים בשום סגנון דייג ובסופו של דבר כמובן משחררים את הדג אז אם זה לא ספורטיבי תגיד לה מה זה דייג ספורטיבי ? אולי כמוך צור שמג'רגר עם קרס משולשת לא זכור לי שזה קרס יחיד?...אתה נכנס לקטנות אז הנה בבקשה. או אולי דייג ספורטיבי זה לזרוק עם קרס אחת אבל שיוצא דג גורפים אותו על האדמה או על הרצפה ולאחר מכן לרשת הברזל ומשם למקפיא שלך בבית זה דייג ספורטיבי אולי? 1.לעולם לא תענתי שאני דייג ספורטיבי ''אני דייג חובב'' 2.כן חלק מהכיף שלי זה גם לאכול חלק מהדגים שאני תופס 3.מה שאני לא לוקח אני משחרר 4.נמאס לי מהדיון הזה כי הוא לא מוביל לשום מקם לא אמרתי שאתה טוען אבל אתה כן טוען שאני לא דייג ספורטיבי או כל שאר החברים שלי לאותה שיטת דייג ואני לא אתן לך או לכל אחד לקחת את כל ההשקעה שלנו בדייג ובדג ולהפוך אותה ל"צייד" ל"הרס של הכינרת" ל"גרימת נזק לדגים" ועוד כל מיני חארטות שנאמרו פה! אני לא בא להיות איזה צדיק או להתנשא על מישהו אבל אנחנו היחידים שבאמת אכפת להם מהדג ומהטבע ואת זה אף אחד לא יכול לקחת מאיתנו. זו דעתך ודעתי שונה משלך מה לעשות רוצה תקבל לא רוצה גם טוב עדיין אני חושב שלשבת עם חכה +קרס בודד+פיתיון בודד בלי פידור ובלי תמציות ובלי הסוואות של חוטים ומשקולות זה דייג ספורטיבי למשוך דגים על ידי אוכל בכדי להעלות את הסיכוי מבחינתי זה לא ספורטיבי סורי תהיה הוגן לך ראש בראש עם הדג ונראה מי ינצח זה ספורטיבי כמות השטויות שאתה מוציא בפוסט אחד היא בלתי נתפסת אני לא מתכוון להגיב לך יותר. אני רק יסיים ויגיד שאני ושאר הדייגים כמוני הוגנים ביותר, אני לא זורק 100 קרסים במים אני זורק אוכל במים זה שיש אוכל במים לא אומר שאני יתפוס משהו, אני דג עם קרס אחת ופיתיון אחד בדיוק כמו שאתה אומר ובצורה הכי ספורטיבית שיש!! ואם היית מכיר את הדג ומנסה לתפוס היית יודע שיש השפעה להסוואה ולכל הדברים שנראים לך מפגרים. אתה יודע מה כורדי אתה צודק לא בא לי להגיב לך יותר כמות הזלזול שלך באנשים שאתה לא מסכים עם דעותיהם בפוסט אחד מוציאה את החשק להמשיך בדיון אולי למדת לדוג אבל לא למדת לתת כבוד לחברים שמנסים לנהל דיון תרבותי חשבתי לתת לך טיפ קטן לחיים אבל במחשבה שניה נראה לי מיותר כי גם אותו לא תנסה להבין סע ברכה נער מתבגר ובהצלחה בעונה הקרבה זה מה שקורה שכורדי ותימני וספרדי נפגשים 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4 ... 6