פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   פינת השבלו"ל- מס' 2 - מחלה או החלמה? |
עמודים: 1 2 [3] 4
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: פינת השבלו"ל- מס' 2 - מחלה או החלמה? (נקרא 10490 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
נסיונות זה פריווילגיה שאתה יכול לעשות על נזלת ושפעת וכאב ראש. כשיש משהו עם פוטנציאל קטלני - לא משחקים בקקה אלא יורים בכל התותחים.
קולה, שמן זית, עשבי מרפא, חוקן, דיאטה, בשר וחלב... אלה חיצים וקשתות בקרב תותחים. כמו שכתבת רפי - זה טוב לשפעת וזה טוב לכאב בטן. הבעיה היא כשיש משהו חמור יותר וכל יום שחולף משנה את המאזן ולרוב לרע, האם ביום פקודה כזה תעדיף לקחת גוגל מוגל, דייאט קולה או אולי תרופה עם פוטנציאל של מצילת חיים?
לי, כמו לרוב האנשים שאני מכיר לא יהיה שמץ של דילמה.
אגב אייל, משהו עם פוטנציאל קטלני יכול להיות הסיכוי היחיד של האדם לברר סוף סוף, מהן הסיבות להגעה למצב הזה, ואיך מסירים את הסיבה כדי שהמשהו הזה יעבור ותחזור הבריאות. הרי אנחנו לא לומדים עד שלא מגיעים למצבים כאלה מפחידים.. רק אז אנחנו מתעוררים. או מתי שההורים מזדקנים וסובלים ומתים בייסורים ואנו מסתכלי מהצד חסרי אונים ומתחילים לשקשק.. יש מצבים סופניים שתוך כדי זה נאלצים להשתמש גם בתרופות, אבל לא כדאי שזה יהיה האידיאל לטווח הרחוק. כי כך לעולם לא תוסר הסיבה והפוטנציאל הקטלני לא יעלם. לא מדובר על קולה או מוגל שמוגל... כל מיני "תרופות סבתא" שגם הן בדר"כ מטפלות רק בסימפטומים במקום בסיבות.. כנ"ל גם צמחי מרפא וכל מיני "שיטות טיפול טבעיות" שמתמקדות בדר"כ לא פחות בדיכוי סימפטומים ורק הקלה על כאבים. מדובר על ניקוי שורש של הגוף, מהסיבות שגורמות לו לסימפטומים האלה, לפוטנציאל הקטלני הזה, הלא הם הרעלים שבגוף. רעלים שבאים מתזונה לא נכונה, ומנפש לא בריאה.
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
במקרה דיברתי אתמול עם דודה שלי... נזכרתי ושאלתי אותה....
לפני כשנה סבלה משך חודשים מכאבי בטן איומים ועוד תופעות, הלכה לרופאים שוב ושוב - והם נתנו לה תרופות מטופשות שוב ושוב, מצבה הלך והורע, סבלה מאוד וכמעט לא תפקדה... ואז שלח אותה מישהו לאיזה רופא טבעוני במרכז הארץ - לא האמינה אך מרוב יאוש החליטה לנסות...
הוריד לה מהתפריט בשר וכל מאכלי החלב-פרה, בשר בקר ירד לחלוטין, חלב - רק מוצרי חלב-עיזים במינון מופחת, הוסיף לה תפריט מאוזן - כולל המלצה על דגים, ולשתות משהו מתמציות צמחים... בתוך שבוע התחיל שיפור ובתוך חודש נעלם כל הבלגן וחזרה לעצמה..
אז שמישהו יגיד לה עכשיו שרופאים זה רק בקופ"ח - וכי אין חשיבות לתזונה נכונה והימנעות מבשר...
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
לפני כשנה סבלה משך חודשים מכאבי בטן איומים ועוד תופעות, הלכה לרופאים שוב ושוב - והם נתנו לה תרופות מטופשות שוב ושוב, מצבה הלך והורע, סבלה מאוד וכמעט לא תפקדה... ואז שלח אותה מישהו לאיזה רופא טבעוני במרכז הארץ - לא האמינה אך מרוב יאוש החליטה לנסות...
הוריד לה מהתפריט בשר וכל מאכלי החלב-פרה, בשר בקר ירד לחלוטין, חלב - רק מוצרי חלב-עיזים במינון מופחת, הוסיף לה תפריט מאוזן - כולל המלצה על דגים, ולשתות משהו מתמציות צמחים... בתוך שבוע התחיל שיפור ובתוך חודש נעלם כל הבלגן וחזרה לעצמה..
אז שמישהו יגיד לה עכשיו שרופאים זה רק בקופ"ח - וכי אין חשיבות לתזונה נכונה והימנעות מבשר...
אמרתי... לא מתכוון לגרור את זה שוב, אבל - אם הוא שינה לה את התזונה וחל שיפור, מי אמר שאין לה בעיה רפואית שצריכה טיפול, שבגללה פתאום החלו כאבי הבטן (אחרי הכל ההיגיון אומר שהיא אכלה בקר ומוצרי חלב לפני כן ללא בעיה), ועכשיו, שאין סימפטומים, מין הסתם, אף רופא לא יוכל לאבחן את זה. אז מה עשה ה"רופא"? גרם לכך שהסימפטומים שלה יפסיקו. הרי בדיוק על כך התלונות על התרופות לא? הבעיה פה זה לא התרופות, הבעיה פה שעקב אילוצי תקציב לא שלחו אותה לבדיקות (יקרות לרוב), שיתכן מאד, שהיו מגלות דברים, שהיא עשויה חלילה לגלות רק בעתיד הרחוק. מקווה בשבילה שאני טועה.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אמרתי... לא מתכוון לגרור את זה שוב, אבל - אם הוא שינה לה את התזונה וחל שיפור, מי אמר שאין לה בעיה רפואית שצריכה טיפול, שבגללה פתאום החלו כאבי הבטן (אחרי הכל ההיגיון אומר שהיא אכלה בקר ומוצרי חלב לפני כן ללא בעיה), ועכשיו, שאין סימפטומים, מין הסתם, אף רופא לא יוכל לאבחן את זה. אז מה עשה ה"רופא"? גרם לכך שהסימפטומים שלה יפסיקו. הרי בדיוק על כך התלונות על התרופות לא? הבעיה פה זה לא התרופות, הבעיה פה שעקב אילוצי תקציב לא שלחו אותה לבדיקות (יקרות לרוב), שיתכן מאד, שהיו מגלות דברים, שהיא עשויה חלילה לגלות רק בעתיד הרחוק. מקווה בשבילה שאני טועה. מה זה לא מסכים אתך....  קבל עכשיו כתבה בעיתון - זה במקום כתבה ב-7 ימים של ידיעות, קח קפה... עם דודה שלי חזרתי בפגישתנו לעניין ורציתי לשמוע יותר פרטים - דווקא בגלל השרשור הזה... ממש לא מקבל את התזה ולפיה, אם חל שיפור והבעיה פסקה מבחינת הסימפטומים (תחושה הרעה והכאבים) - יתכן שהבעיה הממשית עוד קיימת.... אילו זה היה בגלל "צמחי הרדמה וטשטוש כאבים" - הייתי מסכים אתך, אבל את תמצית הצמחים היא לקחה במהלך פרק זמן קצר - וכשחלפו הסימפטומים נותרה רק עם תזונה נכונה. לא שמעתי על מצב בו יש בעיה רפואית קשה - ובגלל תזונה נכונה של הפסקת אכילה של מזון לא בריא אז הבעיה עצמה נותרת ומתפתחת באופן סמוי... לפי שיטתך זו אסור לי לעבור לתזונה נכונה או להפסיק לעשן או להתחיל לעשות ספורט - שמא כל אלו יעלימו סימפטומים מתריעים וכך למשל : יפסיק השיעול הכרוני אז משום כך לא אדע שיש לי סרטן?! לא נראה לי... אני מניח שכיוונת דבריך כנראה לאפשרות של תמציות צמחים שמכהות כאבים ומטשטשות סימפטומים מתריעים - אז לא זה המקרה. אכן היא אכלה כתמיד עת הופיעו והתעצמו הכאבים והדברים פשוטים: יש לגוף שלנו קיבולת מסוימת לרעלים וכו', יש סף ויש רף... *אם תיכנס מחר ערום לבניאס ל:2 דקות, תצא תתנגב ותתלבש - כנראה שתצא בריא... אם זה יהיה לחצי שעה, יגיע שלב רעידות ובהמשך צפי גבוה לדלקת ראות, 8 שעות נזק בלתי הפיך... *תפסיק לצחצח שיניים ולשטוף פה, אחרי חודש דבר לא יקרה - אחרי שנה יהיה חור: האם תגיד - מאחר ואחרי חודש לא קרה דבר אז החור בשן לא קשור להימנעות מצחצוח?! *אגב, אותי מילאו כילד אנטיביוטיקה ופנצילין עד שפתאום נטילת תרופה מאלו הביאה לי פריחה קשה וגם התנפחות פנים, עד שגילו שזו אלרגיה ומאז נפרדתי להמון שנים מהאנטיביוטיקה ופנצילין . *רוצה לומר, הכאבים והסל שלה הגיעו כשהגיע הרף שהגוף שלה התקשה להמשיך לעכל מזון מזיק. כתבת את זה: " ועכשיו, שאין סימפטומים, מין הסתם, אף רופא לא יוכל לאבחן את זה.". הצחקת אותה.... כשהיו סימפטומים הרופאים לא אבחנו דבר - או בעיקר אבחנו לא נכון, כי מילאו אותה תרופות למיניהן עם אבחנות מופרכות למיניהן - ומצבה רק הדרדר... אגב, בדקתי איתה - שלחו להרבה בדיקות וממש לא מצאו את הבעיה... הצחקת גם אותי: בזמנו בתור ילד לקחו אותי לרופא שקבע "גריפה" ונתן אנטיביוטיקה ושות'... מסתבר שזו היתה חצבת והתרופות שקיבלתי רק החריפו אותה מאוד כי היו שגויות... לא נכנס לכל המקרים בהם אנשים חזרו לרופאים שוב ושוב עם כאבי בטן או גב שהחריפו - נתנו להם תרופות מטופשות ושלחו לאורטופד ופיזיוטרפיה ואף לפסיכולוג - בזמן שהסרטן התפשט בגופם עד למצב בלתי הפיך...  אגב, היום אחרי 30 שנים נופלים אסימונים, הרבה רופאי קופ"ח הבינו מה שטענתי בתור נער: הלעטת הגוף באנטיביטיקה זה מזיק. לכן גם הרבה מהם נמנעים מלתת אנטיביוטיקה כשיש שפעת... סוף סוף הבינו שתרופות הורגות גם את הכדוריות הלבנות שתפקידן להלחם בוירוסים... כתבת: " אז מה עשה ה"רופא"? גרם לכך שהסימפטומים שלה יפסיקו. הרי בדיוק על כך התלונות על התרופות לא?" כאן טעותך יקירי: תרופה (כולל טבעית) לשכוך כאבים - מפסיקה סימפטומים לפרק זמן מסוים, תזונה נכונה לאורך זמן שמעלימה הכאבים - זה טיפול בבעיה ולא בסימפטום. הסבר במושגי התרופות: *דלקת קשה בחניכיים או חור רציני בשן, אתה לוקח אטופן או טיפות אופטלגין - זה להפחתת הכאבים ומטפל רק בסימפטום, אנטיביוטיקה כמו מוקסיפן ואגמנטין - זה לטיפול בחיידקים, תזונה נכונה = "אנטיביוטיקה" ולא משכך כאבים!!! אגב, היתה לי ידידה שסבלה ממגרנות מטורפות שהשביתו אותה ימים, כל הרופאים רק הלעיטו אותה באופטלגין ושות'... הלכה לרופא טבעוני/הומאופתי - הוריד לה לחלוטין מאכלי חלב פרה והורה לה לצרוך רך תחליפים כגון סויה וכו'.. תוך זמן קצר פחתו ובהמשך נעלמו לגמרי המגרנות!!!!!!!!!!!!!!!! מעל 10 שנים ויותר היא חיה מצוין, משמע: הסרת החלב טיפל בבעיה ולא בסימטום - עם העלמות הבעיה נעלמו הסימפטומים!!!! מסכים אתך לגמרי שהכאבים הם סימפטום - הגוף מתריע, הבעיה רון יקירי, היא בהרבה מקרים הצטברות רעלים בגוף - לא בהכרח וירוס או סרטן, וגם אז הגוף משדר: לא טוב לי עם זה - זה הורס אותי, לפעמים זה הבשר והחלב - ואגב אין זה סוד שבשר ובעיקר שומני נחשב כמשהו שעשוי לגרום לסתימת עורקים... כתבת את זה: "הבעיה פה זה לא התרופות, הבעיה פה שעקב אילוצי תקציב לא שלחו אותה לבדיקות (יקרות לרוב), שיתכן מאד, שהיו מגלות דברים, שהיא עשויה חלילה לגלות רק בעתיד הרחוק. מקווה בשבילה שאני טועה."בדקתי איתה טלפונית, מסתבר שחלפו כמעט שנתיים. התכוונת ל-MRI וככלל אתה צודק, רק שלפי הידוע: אם זה היה חלילה סרטן אז שום המנעות מבשר וחלב תוך מעבר לדגים - לא היתה מעלימה כאבים, בטח לא ליותר מתקופה של שנה... צריך להבין כי התזונה הנוכחית שלה מבוססת על אוכל "רגיל": יותר פירות, ירקות, דגים - אין חלב פרה ואין בשר, פשוט... זה לא גורם להעלים כאבים שנגרמים כשיש סרטן... נאחל לדודתי ולכולנו רפואה שלמה... נ.ב. חוששני רונצ'ו כי לא קראת מספיק חומר... יש הרי ספרות עניפה בנושא של הקשר בין תזונה לבריאות, יש הסכמה מסין ועד ארה"ב שיש קשר הדוק שכזה - ואתה טוען נחרצות שאין קשר בין תזונה לבין בריאות?!! ומה לגבי דיקור במחטים - כל זה בולשיט?! לא בטוח... אגב, אינך מסכים עם העובדה שיש סוגי מזון מזיקים לבריאות?!!! האם לא קראת על כך שהרבה פרופסורים טוענים כי בשר מזיק לבריאות?! אגב, לא התיחסת לסיפור של דורון שפר- שברח מהכימו ומההקרנות לאחר שזה לא ממש עשה לו טוב - והחלים מהסרטן לפי הגישה הטבעונית... דעתי הנחרצת: צריך לתת לגוף תחזוקה נכונה וכלים - כי המנגנון הבסיסי להגנה עצמית קיים... הבסיס זה תזונה נכונה ועוד כמה דברים...
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
חוששני רונצ'ו כי לא קראת מספיק חומר... יש הרי ספרות עניפה בנושא של הקשר בין תזונה לבריאות, יש הסכמה מסין ועד ארה"ב שיש קשר הדוק שכזה - ואתה טוען נחרצות שאין קשר בין תזונה לבין בריאות?!! ומה לגבי דיקור במחטים - כל זה בולשיט?! לא בטוח... אגב, אינך מסכים עם העובדה שיש סוגי מזון מזיקים לבריאות?!!! האם לא קראת על כך שהרבה פרופסורים טוענים כי בשר מזיק לבריאות?!
קראתי, המון. איפה טענתי נחרצות שאין קשר בין תזונה לבין בריאות?! ברור שיש. אני בעצמי משתדל להקפיד על לאכול מכל אבות המזון, להמנע ממתוקים (במקום שוקולד לדוגמה מעדיף לאכול תמרים, למרות האהבה הגדולה לשוקולד), להמנע משתייה חריפה וכו'. ברור שיש מאכלים שהוא מזיקים. דיקור במחטים זה בולשיט מבחינתי - נקודה. תראו לי 1001 מאמרים, מחקרים, לא משנה מה, עשיתי את זה פעם, רק כי התעקשו איתי שאני חייב לנסות, וחוץ מתחושה של דקירה לא הרגשתי דבר (עשיתי אצל אישתו של חבר, מטפלת אלטרנטיבית "מוסמכת" (והגרשיים בכוונה, כיוון שאין דבר כזה מבחינת מערכות הבריאות), שאנשים אחרים (ובכללם בעלה) נשבעו לי שזה מדהים, ועוזר, ומשחרר...וזה פשוט BULLSHIT אחד ענק, זה מה שיש לי להגיד על זה. תעשו לי טובה, את מקרה דורון שפר, תשימו בצד. על אותה מידה, מאד יתכן שאם הוא היה מפסיק את הכימו ולא היה משנה דבר באורח חייו הוא היה מבריא באותה מידה כי יש לו משהו בגוף שהוא סוג של "מוטציה גנטית" שמאפשר לו להתגבר על זה. רוצים לאושש טענות שלכם? אל תביאו דוגמאות בודדות שחורגות מהמגמה הכללית של הסטטיסטיקה של עשרות אלפי דוגמאות נגדיות. זה שלכל כלל יש יוצא מין הכלל זה ידוע. צריך לתת לגוף תחזוקה נכונה וכלים - כי המנגנון הבסיסי להגנה עצמית קיים... הבסיס זה תזונה נכונה ועוד כמה דברים...
הייתי מסכים עם כל מילה, אם לא היינו חיים בתקופה שאנו חיים היום. קח את כל הקידמה כמה אלפי שנים לאחור, מאד יכול להיות שעיקר המשפט המוצטט נכון. בעולם שלנו היום, שכל אחד מאיתנו מחזיק קרינה מזיקה בכיס, כל הסביבה שלנו מלאה ברשתות WIFI מזיקות, עישון אקטיבי ופסיבי פוגע בכל אדם - ההגנות של הגוף, לא נבנו להתמודד עם אתגרים כאלה. ופה - הגוף צריך עזרה. אגב, שוב אזכיר את נושא האנטיביוטיקה לדוגמה, שעד גילוי הפניצלין, אנשים היו מתים מזיהומים, שהיום נחשבים כמגוכחים וקלים. אז תמשיכו לא לאהוב את האנטיביוטיקה...הרי מאות דורות של אנשים שחייהם הוארכו בזכותה כנראה טועים. נ.ב - רופא שנותן אנטיביוטיקה לשפעת הוא אידיוט ואני בספק אם קיים כזה. יתכן שהאנטיביוטיקה נתנה לדלקת גרון או דברים דומים, אבל אף רופא שפוי בדעתו לא ירשום אנטיביוטיקה לשפעת, שכן היא אינה פוגעת בוירוסים, אלא רק בחיידקים. מאד יתכן וניתנו תרופות אחרות, שמכונות בטעות "אנטיביוטיקה", אך הן לא.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
חוששני רונצ'ו כי לא קראת מספיק חומר... יש הרי ספרות עניפה בנושא של הקשר בין תזונה לבריאות, יש הסכמה מסין ועד ארה"ב שיש קשר הדוק שכזה - ואתה טוען נחרצות שאין קשר בין תזונה לבין בריאות?!! ומה לגבי דיקור במחטים - כל זה בולשיט?! לא בטוח... אגב, אינך מסכים עם העובדה שיש סוגי מזון מזיקים לבריאות?!!! האם לא קראת על כך שהרבה פרופסורים טוענים כי בשר מזיק לבריאות?!
קראתי, המון. איפה טענתי נחרצות שאין קשר בין תזונה לבין בריאות?! ברור שיש. אני בעצמי משתדל להקפיד על לאכול מכל אבות המזון, להמנע ממתוקים (במקום שוקולד לדוגמה מעדיף לאכול תמרים, למרות האהבה הגדולה לשוקולד), להמנע משתייה חריפה וכו'. ברור שיש מאכלים שהוא מזיקים. דיקור במחטים זה בולשיט מבחינתי - נקודה. תראו לי 1001 מאמרים, מחקרים, לא משנה מה, עשיתי את זה פעם, רק כי התעקשו איתי שאני חייב לנסות, וחוץ מתחושה של דקירה לא הרגשתי דבר (עשיתי אצל אישתו של חבר, מטפלת אלטרנטיבית "מוסמכת" (והגרשיים בכוונה, כיוון שאין דבר כזה מבחינת מערכות הבריאות), שאנשים אחרים (ובכללם בעלה) נשבעו לי שזה מדהים, ועוזר, ומשחרר...וזה פשוט BULLSHIT אחד ענק, זה מה שיש לי להגיד על זה. תעשו לי טובה, את מקרה דורון שפר, תשימו בצד. על אותה מידה, מאד יתכן שאם הוא היה מפסיק את הכימו ולא היה משנה דבר באורח חייו הוא היה מבריא באותה מידה כי יש לו משהו בגוף שהוא סוג של "מוטציה גנטית" שמאפשר לו להתגבר על זה. רוצים לאושש טענות שלכם? אל תביאו דוגמאות בודדות שחורגות מהמגמה הכללית של הסטטיסטיקה של עשרות אלפי דוגמאות נגדיות. זה שלכל כלל יש יוצא מין הכלל זה ידוע. צריך לתת לגוף תחזוקה נכונה וכלים - כי המנגנון הבסיסי להגנה עצמית קיים... הבסיס זה תזונה נכונה ועוד כמה דברים...
הייתי מסכים עם כל מילה, אם לא היינו חיים בתקופה שאנו חיים היום. קח את כל הקידמה כמה אלפי שנים לאחור, מאד יכול להיות שעיקר המשפט המוצטט נכון. בעולם שלנו היום, שכל אחד מאיתנו מחזיק קרינה מזיקה בכיס, כל הסביבה שלנו מלאה ברשתות WIFI מזיקות, עישון אקטיבי ופסיבי פוגע בכל אדם - ההגנות של הגוף, לא נבנו להתמודד עם אתגרים כאלה. ופה - הגוף צריך עזרה. אגב, שוב אזכיר את נושא האנטיביוטיקה לדוגמה, שעד גילוי הפניצלין, אנשים היו מתים מזיהומים, שהיום נחשבים כמגוכחים וקלים. אז תמשיכו לא לאהוב את האנטיביוטיקה...הרי מאות דורות של אנשים שחייהם הוארכו בזכותה כנראה טועים. נ.ב - רופא שנותן אנטיביוטיקה לשפעת הוא אידיוט ואני בספק אם קיים כזה. יתכן שהאנטיביוטיקה נתנה לדלקת גרון או דברים דומים, אבל אף רופא שפוי בדעתו לא ירשום אנטיביוטיקה לשפעת, שכן היא אינה פוגעת בוירוסים, אלא רק בחיידקים. מאד יתכן וניתנו תרופות אחרות, שמכונות בטעות "אנטיביוטיקה", אך הן לא. כנראה שנשאר כל אחד בדעתו - ונסכים שאנחנו לא לגמרי מסכימים...  רק נקודה קטנה מסקרנת: לדעתך, כמויות בשר בקר - מזיקות או לא מזיקות לבריאות ולגוף?! 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
צריך לתת לגוף תחזוקה נכונה וכלים - כי המנגנון הבסיסי להגנה עצמית קיים... הבסיס זה תזונה נכונה ועוד כמה דברים...
הייתי מסכים עם כל מילה, אם לא היינו חיים בתקופה שאנו חיים היום. קח את כל הקידמה כמה אלפי שנים לאחור, מאד יכול להיות שעיקר המשפט המוצטט נכון. בעולם שלנו היום, שכל אחד מאיתנו מחזיק קרינה מזיקה בכיס, כל הסביבה שלנו מלאה ברשתות WIFI מזיקות, עישון אקטיבי ופסיבי פוגע בכל אדם - ההגנות של הגוף, לא נבנו להתמודד עם אתגרים כאלה. ופה - הגוף צריך עזרה. נכון הוא צריך עזרה. העזרה היא להתרחק ככל שניתן מהדברים האלה כדי למזער כניסת והשפעת רעלים, כדי שהרעלים שכבר נכנסם ומשפיעים הגוף יוכל לפלוט ולהישאר מאוזן. תרופות הן ה"עזרה" האחרונה, כיוון שהן רעלים בפני עצמם והרופאים עצמם מודים בזה. חבל להתווכח עד מחר פשוט תפתח עלון לצרכן... אגב, שוב אזכיר את נושא האנטיביוטיקה לדוגמה, שעד גילוי הפניצלין, אנשים היו מתים מזיהומים, שהיום נחשבים כמגוכחים וקלים. אז תמשיכו לא לאהוב את האנטיביוטיקה...הרי מאות דורות של אנשים שחייהם הוארכו בזכותה כנראה טועים.
חיים הוארכו ועד היום מוארכים, אך במקביל מחלות חדשות החלו לצוץ ולהפוך למגפות, מחלות שלא היו מצויות פעם במימדים האללו, סכרת, אסטמה, סרטן ועוד רבות אחרות, כך יוצא שמאזן תוחלת החיים מתחיל שוב לרדת. עדיף לעצור את זה עכשיו ולאזן את המשוואה.. תרופות מסוגלות להאריך חיים אין ספק, אך בהחלט גם לקצר אותם. למה להתחיל איתן? יש אלטרנטיבות פשוטות הרבה יותר... רק צריך ללמוד. ללמוד לבד, כי אף אחד לא ילמד אתכם בקופ"ח. נ.ב - רופא שנותן אנטיביוטיקה לשפעת הוא אידיוט ואני בספק אם קיים כזה. יתכן שהאנטיביוטיקה נתנה לדלקת גרון או דברים דומים, אבל אף רופא שפוי בדעתו לא ירשום אנטיביוטיקה לשפעת, שכן היא אינה פוגעת בוירוסים, אלא רק בחיידקים. מאד יתכן וניתנו תרופות אחרות, שמכונות בטעות "אנטיביוטיקה", אך הן לא.
נכון אנטיביוטיקה מיועדת לדלקות. מטרתה לכסח את כל החיידקים שבדלקת.... החיידקים שמפרקים את הזיהום הדלקתי וגורמים לו להיפלט החוצה מהגוף ולשוב לקו הבריאות 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
כנראה שנשאר כל אחד בדעתו - ונסכים שאנחנו לא לגמרי מסכימים...  רק נקודה קטנה מסקרנת: לדעתך, כמויות בשר בקר - מזיקות או לא מזיקות לבריאות ולגוף?!  לא שאלו אותי  אבל ברפואה הטיבעית אומרים שבקר הוא הרע במיעוטו, לעומת עוף... מה  מה ששמעתם. עופות בארץ ובעולם הכי מטופלים, הכי מוזרקים והכי מפציצים אותם בהורמונים ובמזון מעובד מלא כימיקלים והורמונים, שגורם להם לפתח מחלות, שכמובן איך "מעלימים" אותן? עם אנטיביוטיקות.. את כל זה תמצאו בפולקע סטנדרטי.
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
נחמיאס הדברים שאתה כותב לא עומדים בקנה אחד עם כל מה שלמדתי. ברשותך - אפשר לשאול מהי ההכשרה שלך, או מה הרקע, או מה למדת במדעי הטבע, בביולוגיה ובכימיה? אני אגיד לך למה אני שואל, יש לי התחושה שאינך מבין לעומק את חלק מהמערכות עליהן אתה מדבר בלהט: לדוגמא: ציטוט של: רון דדון על היום ב- 12:22:55 נ.ב - רופא שנותן אנטיביוטיקה לשפעת הוא אידיוט ואני בספק אם קיים כזה. יתכן שהאנטיביוטיקה נתנה לדלקת גרון או דברים דומים, אבל אף רופא שפוי בדעתו לא ירשום אנטיביוטיקה לשפעת, שכן היא אינה פוגעת בוירוסים, אלא רק בחיידקים. מאד יתכן וניתנו תרופות אחרות, שמכונות בטעות "אנטיביוטיקה", אך הן לא.
נכון אנטיביוטיקה מיועדת לדלקות. מטרתה לכסח את כל החיידקים שבדלקת....
החיידקים שמפרקים את הזיהום הדלקתי וגורמים לו להיפלט החוצה מהגוף ולשוב לקו הבריאות מה שאתה כותב לא מדוייק. ערבבת כמה תיאוריות יחד. יש חידקים 'טובים' ויש 'רעים', זה נכון אבל הטובים נמצאים במערכת העיכול בלבד ואבוי למי שיש לו חיידקים טובים או רעים באיזו שהיא רקמה אחרת בגוף... כשיש זיהום (המונח דלקת אינו נכון במקרה זה כי רקמה מודלקת אינה בהכרח רקמה שאולחה על ידי חיידקים או גורם ביולוגי אחר) ממקור חיידקי יש מקרים שיש לטפל בחיידקים באמצעות אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה הזו יכולה לפגוע בחלק מהחיידקים ה"טובים" שיש לנו במערכת העיכול ושמסייעים לנו לפרק את המזון. חיידקים לא מפרקים את הזיהום הדלקתי כפי שכתבת - המוגלה אותה אתה רואה בפצע מאולח היא בעיקר רקמות גוף מתות, חיידקים מתים ורעלנים שונים שייצר הגוף ושייצרו גם החיידקים מרוכזים במקום אחד. הגוף מבודד את הרעל המרוכז הזה על ידי המתת הרקמה מסביב לו ובכך מונע מהחיידקים להתקדם ולתקוף תאים ורקמות נוספים (אם תרצה - מקריבים מעט לטובת הכלל). הגוף עושה זאת לבד. עם זאת, לגבי ההורמונים והאנטיביוטיקה בעופות... לצערי אתה צודק ויתרה מזה, כמי שעוסק בזה באופן יום יומי, המצב חמור בהרבה ממה שתיארת. לגבי הבקר - אין לי די ידע לחוות דעתי, אולם אני הולך לגרום ללסת שלך ליפול עם המשפט הבא שאכתוב: עדרי בקר לבשר מוזנים בחרא של עופות שנשאר אחרי שמפנים את להקות הפטם מהלולים... תקרא שוב. ההגיון? העופות מואבסים (ממשקל כמה גרמים למשקל 2.5 ק"ג ב45 יום לערך...) הם צורכים המון אוכל כדי לגדול כל כך מהר ויש הרבה מזון לא מעוכל בצואה שלהם. לא חבל לבזבז? אז נותנים לפרות... אבל איני יודע אם זה כל העדרים אבל ראיתי כבר לא מעט. אז הבקר מקבל מה שהתרנגולת קיבלה.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כנראה שנשאר כל אחד בדעתו - ונסכים שאנחנו לא לגמרי מסכימים...  רק נקודה קטנה מסקרנת: לדעתך, כמויות בשר בקר - מזיקות או לא מזיקות לבריאות ולגוף?!  לא שאלו אותי  אבל ברפואה הטיבעית אומרים שבקר הוא הרע במיעוטו, לעומת עוף... מה  מה ששמעתם. עופות בארץ ובעולם הכי מטופלים, הכי מוזרקים והכי מפציצים אותם בהורמונים ובמזון מעובד מלא כימיקלים והורמונים, שגורם להם לפתח מחלות, שכמובן איך "מעלימים" אותן? עם אנטיביוטיקות.. את כל זה תמצאו בפולקע סטנדרטי. לא קשור לרפואה טבעית - ידוע שהעופות כאן מלאים אנטיביוטיקה ומולעטים בחומרים מאוד לא בריאים.... ומשום כך הם כנראה לא הכי בריאים לאכילה... עוף ללא אנטיביוטיקה שמגודל על בסיס אוכל טבעי - בריא והרבה בריא יותר מבשר שמגודל בתנאים דומים... סייג קטן, בבשר יש דברים בריאים, למשל ויטמין בי-12 מגיע מבשר, לדעתי אכילת בשר במינון נמוך זה בריא ורצוי. גם דגי הברכות מוזנים בחומרים לא בריאים... לגבי בשר - יש הסבורים כי לא בריא כשעצמו בגלל "כולסטורול רע", שאכילתו בכמויות פוגעת בבריאות, ללא קשר לאנטיביוטיקה.
|
|
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
לדעתי כל השרשור הזה זקוק ןדחוף לאנטיביוטיקה
נכון אכול נכון בריא יותר ולא יותר מזה
רפול ללא בשר אדום יחסר לך ה b12
ובלעדיו אתה תכתוב יותר ותביע פחות
חייב לצאת יש לי יציאה ביי
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
58
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מה שיצחק אמר... בתוספת של ״לאכול בריא זה בריא. על כל המשתמע מכך...״ תהנו מהאוכל, זה חשוב. שימו את האוכל במרכז ההנאה שלכם בזמן הארוחה, הוא שם כדי לשמור עלינו... אחרי הארוחה תתייחסו אליו כאל מזון. לא אוכל... תחשבו על זה. 
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
נחמיאס הדברים שאתה כותב לא עומדים בקנה אחד עם כל מה שלמדתי. ברשותך - אפשר לשאול מהי ההכשרה שלך, או מה הרקע, או מה למדת במדעי הטבע, בביולוגיה ובכימיה? אני אגיד לך למה אני שואל, יש לי התחושה שאינך מבין לעומק את חלק מהמערכות עליהן אתה מדבר בלהט: לדוגמא: ציטוט של: רון דדון על היום ב- 12:22:55 נ.ב - רופא שנותן אנטיביוטיקה לשפעת הוא אידיוט ואני בספק אם קיים כזה. יתכן שהאנטיביוטיקה נתנה לדלקת גרון או דברים דומים, אבל אף רופא שפוי בדעתו לא ירשום אנטיביוטיקה לשפעת, שכן היא אינה פוגעת בוירוסים, אלא רק בחיידקים. מאד יתכן וניתנו תרופות אחרות, שמכונות בטעות "אנטיביוטיקה", אך הן לא.
נכון אנטיביוטיקה מיועדת לדלקות. מטרתה לכסח את כל החיידקים שבדלקת....
החיידקים שמפרקים את הזיהום הדלקתי וגורמים לו להיפלט החוצה מהגוף ולשוב לקו הבריאות מה שאתה כותב לא מדוייק. ערבבת כמה תיאוריות יחד. יש חידקים 'טובים' ויש 'רעים', זה נכון אבל הטובים נמצאים במערכת העיכול בלבד ואבוי למי שיש לו חיידקים טובים או רעים באיזו שהיא רקמה אחרת בגוף... כשיש זיהום (המונח דלקת אינו נכון במקרה זה כי רקמה מודלקת אינה בהכרח רקמה שאולחה על ידי חיידקים או גורם ביולוגי אחר) ממקור חיידקי יש מקרים שיש לטפל בחיידקים באמצעות אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה הזו יכולה לפגוע בחלק מהחיידקים ה"טובים" שיש לנו במערכת העיכול ושמסייעים לנו לפרק את המזון. חיידקים לא מפרקים את הזיהום הדלקתי כפי שכתבת - המוגלה אותה אתה רואה בפצע מאולח היא בעיקר רקמות גוף מתות, חיידקים מתים ורעלנים שונים שייצר הגוף ושייצרו גם החיידקים מרוכזים במקום אחד. הגוף מבודד את הרעל המרוכז הזה על ידי המתת הרקמה מסביב לו ובכך מונע מהחיידקים להתקדם ולתקוף תאים ורקמות נוספים (אם תרצה - מקריבים מעט לטובת הכלל). הגוף עושה זאת לבד. עם זאת, לגבי ההורמונים והאנטיביוטיקה בעופות... לצערי אתה צודק ויתרה מזה, כמי שעוסק בזה באופן יום יומי, המצב חמור בהרבה ממה שתיארת. לגבי הבקר - אין לי די ידע לחוות דעתי, אולם אני הולך לגרום ללסת שלך ליפול עם המשפט הבא שאכתוב: עדרי בקר לבשר מוזנים בחרא של עופות שנשאר אחרי שמפנים את להקות הפטם מהלולים... תקרא שוב. ההגיון? העופות מואבסים (ממשקל כמה גרמים למשקל 2.5 ק"ג ב45 יום לערך...) הם צורכים המון אוכל כדי לגדול כל כך מהר ויש הרבה מזון לא מעוכל בצואה שלהם. לא חבל לבזבז? אז נותנים לפרות... אבל איני יודע אם זה כל העדרים אבל ראיתי כבר לא מעט. אז הבקר מקבל מה שהתרנגולת קיבלה. הדיון הולך ונעשה מעניין, כל הקוראים וכל הכותבים רק ירוויחו עוד מידע... אגב, כמדומני לא רק הבקר אלא גם הדגים מוזנים בחרא של עופות...
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אנטיביוטיקה?! אתה רוצה להרוס את המערכת החיסונית של השרשור?!  לגבי b12 אתה צודק יצחק, כתבתי זאת בתגובה רק רשמתי בי-12, לכן ציינתי שם שלעמדתי צריך בשר אדום במינון נמוך - כך אני נוהג... אכן, ויטמין חיוני גם בקטע הקוגניטיבי וגם לתפקוד הפיזי, אגב ניתן לקבלו גם ממקורות אחרים ולמשל: דגים, ביצים, גם במוצרי חלב, סויה, דגני בוקר, גם בצדפות וסרטנים למי שאיננו בענייני כשרות...
|
|
|
|
|
|
רון דדון
|
מנותקגיל:
40
|
|
 |
|
|
לא מצטט הודעות שלמות - אבל תחשבו שיש פה ציטוט של ההודעה של אייל (סקוייד)... ואז...  זה שעופות, בקר, דגים וכו', שמגודלים ע"י אדם, הם הדבר הרחוק ביותר מבשר בריא, זה ידוע. שיקולי העלות במקרים האלה מגיעים למצבים קיצוניים, ועכשיו למדתי גם משהו חדש מאייל - שהפרות אוכלות חרא... אני יודע שזה מגוחך, עקב כך שאני אוכל בשר עופות על בסיס יומי (חזה עוף לרוב), אבל מדגים קפואים אני משתדל להמנע ככל האפשר. כל פעם שאכלתי דג קפוא מהסופר, או אפילו דג שנקנה "חי" מבריכות דגים, היה לו טעם של סוליה. בכללי לא אוהב דגים יותר מידי, אבל הטעם של הדגים שתפסתי בכנרת/בים, היה שונה לחלוטין, ואפילו מרקם הבשר היה שונה. *** נכון הוא צריך עזרה. העזרה היא להתרחק ככל שניתן מהדברים האלה כדי למזער כניסת והשפעת רעלים, כדי שהרעלים שכבר נכנסם ומשפיעים הגוף יוכל לפלוט ולהישאר מאוזן. תרופות הן ה"עזרה" האחרונה, כיוון שהן רעלים בפני עצמם והרופאים עצמם מודים בזה. חבל להתווכח עד מחר פשוט תפתח עלון לצרכן... להתרחק מהדברים האלה? אופטימיות זה דבר יפה... אי אפשר להמלט מהדברים האלה, אלא אם גרים באיזה יער נידח באמצע שום מקום רחוק מכל הדברים האלה.
תרופות זה רעלים, נכון ולא נכון, זה חומרים כימיים, שברור שלהם השפעות שונות על הגוף, במקביל לביצוע הפעולה שלהם. זה לא אומר שתרופות זה רע. תרופות סטנדרטיות (נעזוב לרגע תרופות קיצוניות כגון כימו' שמשמשים למחלות קיצוניות), לדעתי, הרבה פחות גרועות מלעשן סיגריות כל היום במשך כמה עשורים.
*** חיים הוארכו ועד היום מוארכים, אך במקביל מחלות חדשות החלו לצוץ ולהפוך למגפות, מחלות שלא היו מצויות פעם במימדים האללו, סכרת, אסטמה, סרטן ועוד רבות אחרות, כך יוצא שמאזן תוחלת החיים מתחיל שוב לרדת. עדיף לעצור את זה עכשיו ולאזן את המשוואה.. תרופות מסוגלות להאריך חיים אין ספק, אך בהחלט גם לקצר אותם. למה להתחיל איתן? יש אלטרנטיבות פשוטות הרבה יותר... רק צריך ללמוד. ללמוד לבד, כי אף אחד לא ילמד אתכם בקופ"ח. אף אחד לא ילמד בקופ"ח, כי אף אחד לא באמת יודע, גם לא ה"מומחים" או ה"מוסמכים". אסטמה לא נהפכה מגפה כי אדם לא אוכל בריא, אלא כי איכות האוויר ירדה. סרטן לא נהפך מגפה כי אדם לא אוכל בריא, אלא כי האוויר מזוהם, האדם מעשן, יש קרינה בכל מקום ועוד ועוד. גם איידס אולי נהפך למגפה בכלל שאוכלים לא בריא? נו באמת. מכל ה"מגפות החדשות", סכרת היא היחידה נכון לעכשיו שאני יכול לחשוב עליה שהיא קשורה למזון, וגם פה, מושפעת קודם לכן מנטייה גנטית לבעיה. מחלות ומגפות חדשות, גם יכולות להתפשט מהר הרבה יותר היום, עקב הגלובוליזציה שהתפתחה. אם בעבר מחלה שהתפרצה במקום מבודד נשארה שם, היום, כל מחלה, מכל מקום, תגיע לכל מקום.*** נכון אנטיביוטיקה מיועדת לדלקות. מטרתה לכסח את כל החיידקים שבדלקת.... החיידקים שמפרקים את הזיהום הדלקתי וגורמים לו להיפלט החוצה מהגוף ולשוב לקו הבריאות אני חושב שאייל כבר הגיב על זה הרבה מעבר למה שאני הייתי רושם  הורדתי את הציטוטים של עצמי שוב כדי להוריד באורך ההודעה, והגבתי בגוף באדום.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3] 4