פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  הסדנא (תחזוקת ציוד + "עשה זאת בעצמך") (אחראי: צור.)
   תולעת בייצור עצמי לדייג בזרזור מוטי - מ |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: תולעת בייצור עצמי לדייג בזרזור מוטי - מ (נקרא 5223 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תגיד, לפני שאתה מעלה לפורום אתה מסתכל מה יצא לך? אני לא מבין - עם זה אתה מתכוון לדוג?
כן אייל מתכוון לדוג ,כן אייל אני מסתכל מה יצא ,יש בעיה  ??
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תגיד, לפני שאתה מעלה לפורום אתה מסתכל מה יצא לך? אני לא מבין - עם זה אתה מתכוון לדוג?
כן אייל מתכוון לדוג ,כן אייל אני מסתכל מה יצא ,יש בעיה  ?? תקשיב, הלהיטות הזו לפרסם כל מיני דברים... יש אנשים שצופים וקוראים פה וחושבים שהפרסום בפורום אחראי ומבוסס על הצלחה. אתה אפילו לא בדקת במים ולא ניסית לראות מהי תגובת הדגים לפני שהעלית!!!!! (כן, גם אני יודע לשים הרבה סימני קריאה).
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן אייל מתכוון לדוג ,כן אייל אני מסתכל מה יצא ,יש בעיה  ?? תקשיב, הלהיטות הזו לפרסם כל מיני דברים... יש אנשים שצופים וקוראים פה וחושבים שהפרסום בפורום אחראי ומבוסס על הצלחה. אתה אפילו לא בדקת במים ולא ניסית לראות מהי תגובת הדגים לפני שהעלית!!!!! (כן, גם אני יודע לשים הרבה סימני קריאה). אייל תפסיק לשתות נפט זה לא בריא
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן אייל מתכוון לדוג ,כן אייל אני מסתכל מה יצא ,יש בעיה  ?? תקשיב, הלהיטות הזו לפרסם כל מיני דברים... יש אנשים שצופים וקוראים פה וחושבים שהפרסום בפורום אחראי ומבוסס על הצלחה. אתה אפילו לא בדקת במים ולא ניסית לראות מהי תגובת הדגים לפני שהעלית!!!!! (כן, גם אני יודע לשים הרבה סימני קריאה). אייל תפסיק לשתות נפט זה לא בריא שנון 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מוטי, אייל.... הנושא ייבדק ביציאה הבאה (מוטי, אני אוסף אותך ביציאה הזו...) למה להכניס סרקזם ועקיצות? זה לא תורם... מוטי, תכין תולעים כאלה בשלושה גדלים שונים (5,10,20 סנטימטר) וננסה אותם בדיג הקרוב (אני מתכנן על מחר, עם שתי בנותי... ) תפנה מקום, אעבור אצלך... הפתיון עליך... אני לא סגור סופית. (אישור קמב״צ) בונה על קלאמארי וגומברים...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי, אייל.... הנושא ייבדק ביציאה הבאה (מוטי, אני אוסף אותך ביציאה הזו...) למה להכניס סרקזם ועקיצות? זה לא תורם... מוטי, תכין תולעים כאלה בשלושה גדלים שונים (5,10,20 סנטימטר) וננסה אותם בדיג הקרוב (אני מתכנן על מחר, עם שתי בנותי... ) תפנה מקום, אעבור אצלך... הפתיון עליך... אני לא סגור סופית. (אישור קמב״צ) בונה על קלאמארי וגומברים...
סגור שי 
|
|
|
|
|
שי דביר " (אני מתכנן על מחר, עם שתי בנותי... ) " מתי מחר ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מחר לפני השקיע לדייג חופי Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
|
|
|
|
|
 ניראה אולי מחר אני גם יהיה ליפני השקיעה , אם לא אז בשבת בבוקר מוקדם
|
|
|
|
yanes
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
54
|
|
|
It’s not about the fish -<*))))><
|
|
|
issc
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מעניין,,, נחמד,,,,,אבל קיים ברשת
נראה לי כי ,לא לזה התכוון המשורר.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מעניין,,, נחמד,,,,,אבל קיים ברשת
נראה לי כי ,לא לזה התכוון המשורר.
חברים כל מה שעלה לתחרות קיים ברשת ומה שכל אחד העלה קיים ברשת, אז איפה הבעיה , רק שלי יש כבוד לחברים כאן בפורום וכבוד על זה שהם החליטו לעשות לבד,ואני לא מעלה להם סרטונים שזה קיים ברשת . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
עבר יקירי,עבר...
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|