לא מבין על מה ולמה העלילו על הטרולוס שהוא מתייבש בתנור. מעדות שמיעה הוא אמר לי שפשוט מייבשים אותו ולא שהוא מתייבש. אז הנה לפניכם השלבים שהוא אמר שיש להתנהג איתו.....
ראשית, מוקדם בבוקר או אחה"צ ללכת לחפש אותו בים.
יש להתאמץ בחיפוש אחריו וכשמוצאים, יש לנו המרכיב העיקרי במתכון.
מקשקשים, מנקים ושוטפים היטב.
חורצים חריצים לרוחב הדג.
ממליחים ומפלפלים את הדג.
בקערה שמים כוסברה קצוצה (וכל המרבה הרי זה משובח), 4-5 שיני שום כתושות, פפריקה בשמן, פלפל שחור גרוס טרי ומלח. מוסיפים שמן זית איכותי ומערבבים עד לקבלת מרקם משחתי.
מעסים את הדג בתערובת ותוחבים גם לחריצים ולבטן הדג.
על יריעת רדיד אלומיניום מניחים פרוסות עגבניה ופלפל / גמבה.
את הדג מניחים על הירקות ועליו מניחים שכבת ירקות נוספת, אני מוסיף גם פרוסות ליים.
מפזרים פרוסות שום ועוטפים לחבילה הדוקה ואטומה עד כמה שאפשר.
מניחים את "האריזה" בצד להתמזגות טעמים.
בינתיים מחממים תנור (בשום אופן לא טורבו) לחום של 220 מעלות.
שולחים את החבילה לאשפוז בתנור למשך 50 דקות עד שעה.
מוציאים, מצלחתים, מוזגים בירה ונהנים.
ללא הבירה התוצאה בתמונה האחרונה לא מתקבלת.
בתיאבון