תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
26/10/2013 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל היום | דג חי - | גומבר (גומבר טורפני) | 16 |
הדו"ח:
שלום חברים זה שוב אנוכי
הפעם אשתדל לקצרר קצת

מגיע בשישי בבוקר ברגוע ב08:00 למקום הקבוע שלי ,בוקר טוב לכולם

הפעם מתוכנן לדוג בוס עם פילוטה לחפש אג'גים כף יד לטיגון עמוק.
אבל על כל מקרה לוקח איתי מקל ז'רז'ור הכבד 35-60 לפתיונות עם קלמארי,וכמה בומבטים ומבחר רגלו בגדלים וצבעים שונים,הפעם ללא פאוץ הדימויים והניקלים שלי,(זאת הייתה טעות חלקית).
רואה כמה חברים שולפים על טלוויזיות מתות וחיות גומברצ'יקים חמודים שכבר גדול וכמה ממש חמודים .
מחבר למקל ז'רז'ור בומבט עם תלאי וקרס צוואר ארוך כמו של ג'יגהאד רק ללא העופרת,אבל מה אין לי פתיונות , לא לקחתי קפואים הפעם כי לא תכננתי ללכת על הגומברים.
שואל את החברים למי יש לתרום כמה פתיונות ,אחד מראה לי שנשארו לו רק 2 אומר לו אין בעיה תדוג והאחרים לא תורמים כלום ,בסדר אין בעיה נתחשבן איתם בפעם אחרת,בדרך כלל אני מחלק חופשי כשיש לי אבל ככה מגלים מי באמת גבר ומי נקניק. מחבר ריג לטלוויזיות מחמש בקלמארי ויש מהר מאוד 7 טלוויזיות קטנות בדיוק לפיתיון.
חוזר לריג של הגומברים, הטלוויזיות בכיס החולצה מקפצות עדיין

תופר את הראשון, זורק ומגלגל לתוך הזרם לא סופר עד 10 ויש צלילה של הבומבט ויש גומבר חמוד.
ככה ממשיך וממש באטרף הם היו אתמול תוך חצי שעה עם 6 טלוויזיות יצאו להם 10 גומברים,שאחד ממש חמוד.
עושה הפסקה לשתות משהו ולעשן,מגיע אבא שלי לדוג טלוויזיות אומר לו היום אתה לא מחלק לאף אחד שום טלוויזיה,שואל למה ? אני מספר לו שאף אחד לא רצה לתת לי פיתיונות. אומר לי אלה החברים שלך.

אומר לו אל דאגה, היום אני אלמד אותם מאיפה משתין הדג.

אבא מחמש אותי בטלוויזיות חיות אני תופר ומוציא גומברים שחלקם הקטנים יחסית חזרו למים.
ונלקחו עוד 7 חמודים ואחד גדול ברח לי בשלב מסויים עם הקרס.
במקביל החברים מנסים לקבל טלוויזיות מאבא שלי אבל הוא אומר להם הם אצל דוב.
שואלים אותי תגיד מה מצב הטלוויזיות אצלך? אני מחייך ואומר להם אצלי המצב טוב הכיס מלא

ככה כמה פעמים ללא תרומות מצידי הכל שומר לעצמי .

בשלב מסויים שואלים מה אמרת לאבא שלך לא לתת לנו פיתיונות, אני לא עונה רק מביט בהם ומחייך לי.
פעם הבאה שילמדו. אבא שלי תמיד מחלק להם טלוויזיות והם מוציאים גומברים ,הם אפילו לא מציעים לו חלק מהגומברים. לא חשוב שהוא לא היה לוקח מהם כי המקפיא מלא בהם. אבל אנשים תמעים, אבל מקווה בשבילם שלמדו את הלקח,אם לא נלמד אותם שוב ושוב.
המקום התחיל להיות עמוס ולא נוח לדוג והאמת גם התעייפתי, והדגים התחילו לתקוף פחות אז קיפלתי והלכתי הבייתה.
הדגים נשלחו עם אבא שלי לקשקוש ואני אפלט אותם מאוחר יותר
(בתמונה הם ללא קשקשים וסנפירים כמו שאתם רואים)
טוב מספיק לחפור

שבוע טוב לכולם חברים
נ.ב. הייתי עייף שלא התעוררתי היום ליציאה עם הסירה,אז לא יהיה דו"ח מסירה השבוע