איזה דוח מרשים כרגיל מאמון מגלה את כל "הסודות"שלו
בנוגע לעבודה על החוף בתנאים כאלה...
פשוט כמות מדהימה הוצאתם תאמינו לי הכמות הזאת לא הייתה מביישת 2 סירות דיג שעובדות במרץ
שמתי לב שתפסתם המון בגדלים " הטעימים" מנסיוני אני מטרגט את הדגים היותר קטנים ולא את הגדולים יותר כי טעמם תפל יותר מהקטנים בכל מקרה כמו כל דוח לומד המון ומקווה שתמשיכו לתת כאלה דוחות !! תענוג
נ.ב
שאלה קטנה יש איזה שהיא דרך למנוע מהסרגוס לבלוע את הפיתיון עד לקיבה
קרס סירקל או מה?
אני פשוט אובד עצות בנוגע לנושא הזה
בנוגע לעבודה על החוף בתנאים כאלה...פשוט כמות מדהימה הוצאתם תאמינו לי הכמות הזאת לא הייתה מביישת 2 סירות דיג שעובדות במרץ

שמתי לב שתפסתם המון בגדלים " הטעימים" מנסיוני אני מטרגט את הדגים היותר קטנים ולא את הגדולים יותר כי טעמם תפל יותר מהקטנים בכל מקרה כמו כל דוח לומד המון ומקווה שתמשיכו לתת כאלה דוחות !! תענוג
נ.ב
שאלה קטנה יש איזה שהיא דרך למנוע מהסרגוס לבלוע את הפיתיון עד לקיבה
קרס סירקל או מה?
אני פשוט אובד עצות בנוגע לנושא הזהעל טעם וריח .... האמת גם אצלי אותו טעם מעדיף כף יד על הגדולים בצלחת ובלי הגזמה מעדיף
לנשנש כזה גודל מאשר לוקוס שמן ועסיסי ...מוציא מהכלל לוקוס לבן וארוס גדול !!
בקשר לזה שהדג בולע לקיבה...זה נדיר מאד שיבלע רוב התפיסות ואפילו של הלוקוסים עם בשפה
ונדיר מאד שבולעים ...רק לדוגמה כל הלוקוסים שוחררו חיים ובריאים לים מלבד החור השפה ..
וכן משתמש בקרס רגילה של מוסטד מס" 6-7 ..ולמה כל זה ? !!
זה תלוי בשיטת העבודה ואסביר מיד
השימוש עם בוס ולא רולר או בולניז משאיר את החוט מתוח ועם היד על ההדק
הפילוטה לא מונחת על הקרקעית איללא מרחפת בגוף המים כשהמצוף לסימון אכילה מעל פני המים
וכל זה משאיר המוביל מתוח ..בנגיעה הראשונה של הדג יש כבר סימן במצוף ויש לתת הוקסט
קצר וחזק לנעילת הדג ..הדג לא יספיק לבלוע לתוך הקיבה
אם הייתי מעריך יכול לתת מעל 95 % או יותר שנתפסים בעיקר בשפה או בגוף הפה ורק קמצוץ
קטן בולע עד לקיבה

ממש צמפיונסליג 
ומפריעה לי לשבת במקום אחד