תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
20/10/2013 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - ג'ירג'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
06:00 | דמוי דג בינוני - ראפלה ומאיה | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 13 |
07:00 | דמוי דג קטן - ראפלה מאיה | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 28 | הרבה |
22:00 | שרימפס - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 50 | ככה וככה |
הדו"ח:
מעלה דוח לאחר תקופה שלא העלתי דוחות (מודה קצת התעייפתי) דוח באיחור לא היה זמן לכתוב דוח מפורט ומכיוון שלא מעלה רק תמונות עכשיו היתפנתי לכתוב מעלה את הדוח .
יום שישי.
יציאה באור ראשון המטרה טרולינג .
יום לפני כן מדבר עם שלומי ומספר לו שעדיין לא הוצאתי אנטיאס בטרולינג על רתמה .
שלומי אומר שאם אמשיך לנסות בסוף זה יגיע צריך להתמיד ולא להתייאש .
יום שישי יציאה עם השותפים אחרי הרבה זמן שלא יצאנו יחד .
פורס מקל ראשון עם בורי על רתמה של יוני מיום קודם רחוק מהסירה .
ואחריו עוד מספר חכות עם דמויים שונים .
בשני היציאות האחרונות על הרתמה חזר לי הדג חתוך נקי מפלמוד כנראה לא גדול שלא בלע את הדג .
עדיין חושך בחוץ ובקושי גררתי 500 מטר .
מבחין בקפיצות קטנו על המקל עם הבורי ואז כיפוף , יציאת חוט קטנה .
לוקח את המקל ומרגיש התנגדות גדולה מאד , לרגע חשבתי שנתקעתי ברשת , אבל נגיחות קלות שבקושי מורגשות בגלל המרחק של החוט מסבירות לי שיש משהו גדול בקצה .
החבר מרימים את כל החכות .
אני מאט את הסירה וממשיך בנסיעה איטית ובסבלנות עובד עם הדג שמגיע גמור כמו שחשבתי אנטיאס יפה של 13 קילו .
ממשיכים בטרולינג ויוצאות עוד 5 פלמידות יפות ובורחות להן ארבע נוספות שחלקן בגלל טעויות של הצוות החלוד משהו .
יום שבת
יציאה לים עידו לא מצטרף הבחור התחיל לצאת עם בנות יש לימודים , ולא מאמין שיהיה אקשן בסירה .
בצוות רק שניים אני ובחור שאני דגתי איתו מהחוף .
רוח מזרחית קלה .
במסך מלא ביזרי וקפיצות של טוניות מכל עבר .
במערך דמויים 20 15 ו 10 .
מגיעים לנקודה ומתחיל אטרף אמיתי .
בבוקר הדגים דפקו קרוב לסירה , לאחר שהשמש עלתה התחילו לדפוק על הדמויים הרחוקים .
היה מצב של ארבע דגים יחד בעבודה נכונה הוצאנו 20 פלמידות מהן אחת של 5.5 ועוד 3 מעל 3 .
ברחו גם כמה דגים בהרמה לסירה בגלל שלא הייתה לי רשת .
היה יום מעולה אחלה חוויה .
יום חמישי
לפני הסערה אני והשותף בצוות ,יצאו שלשה פלמודים נחמדים על הרתמה כיפוף ולאחר מיכן יציאת חוט מהירה לכמה שניות והתנתקות .
קבלו תמונה של המליטה שחזרה .
לא להאמין שהדג השתחרר .
מנצלים את הים השקט לנסות בולוס , אחרי ניסיונות בכמה מקומות שלא מניבים כלום מוצאים נקודה חמה והפרידות יוצאות בקצב בגדלים יפים ולעיתים בזוגות שעתיים וחצי מניבות שלל יפה .
עוד יום של כיף לפני הסערה