|
גדול צור רעיון חב"לז אפשר גם להשאיר ת'מקל בסטנד ולעשות 'טרול' חתולים בדרך הבייתה עם פטיון שרק נשלף מהמים 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לך מוח קודח צור, במובן החיובי של המילה....  מאיפה עלה לך הרעיון היצירתי הזה?! יצירתי ומצוין... יופי של דבר ולדעתי מתאים גם למקל ג'יג - אז למה כתבת ז'רז'ור?! ושאלת המליון, אצלך זה כבר בשימוש? 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש לך מוח קודח צור, במובן החיובי של המילה....  מאיפה עלה לך הרעיון היצירתי הזה?! יצירתי ומצוין... יופי של דבר ולדעתי מתאים גם למקל ג'יג - אז למה כתבת ז'רז'ור?! ושאלת המליון, אצלך זה כבר בשימוש?  לגבי מקל ג'יג אני לא בטוח נראה לי שהמשקל של סט כזה הוא פי 2 מסט ז'ירזור ויכול להיות שהמגנט לא יעמוד בעומס מה שכן יש לי כבר רעיון לשיפור שייתן פתרון גם לסטים כבדים יותר מקווה למצוא זמן בהקדם בכדי לעבוד על העניין ולהעלות לפורום הסדנה לגבי השימוש מה נראה לך 
|
|
|
|
kisii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רעיון יפה אבל מסוכן מאוד ולא בטוח חוקי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יש לך מוח קודח צור, במובן החיובי של המילה....  מאיפה עלה לך הרעיון היצירתי הזה?! יצירתי ומצוין... יופי של דבר ולדעתי מתאים גם למקל ג'יג - אז למה כתבת ז'רז'ור?! ושאלת המליון, אצלך זה כבר בשימוש?  לגבי מקל ג'יג אני לא בטוח נראה לי שהמשקל של סט כזה הוא פי 2 מסט ז'ירזור ויכול להיות שהמגנט לא יעמוד בעומס מה שכן יש לי כבר רעיון לשיפור שייתן פתרון גם לסטים כבדים יותר מקווה למצוא זמן בהקדם בכדי לעבוד על העניין ולהעלות לפורום הסדנה לגבי השימוש מה נראה לך  כול מה שנדרש זה מגנט חזק יותר אז במקום במגנטים של המקרר משתמשים במגנט מרמקולים ישנים  רעיון יפה אבל מסוכן מאוד ולא בטוח חוקי
אין כוונה לנסוע עם החכה כשהיא יושבת בסטנד הזה...  זה מיועד לשלב הקצר שבין ההגעה למקום הדיג ועד שאתה מוכן לתזוזה ויורד למים. שלב קצר אבל שבו רוב התאונות המצערות של שבירת חכה נגרמות... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש לך מוח קודח צור, במובן החיובי של המילה....  מאיפה עלה לך הרעיון היצירתי הזה?! יצירתי ומצוין... יופי של דבר ולדעתי מתאים גם למקל ג'יג - אז למה כתבת ז'רז'ור?! ושאלת המליון, אצלך זה כבר בשימוש?  לגבי מקל ג'יג אני לא בטוח נראה לי שהמשקל של סט כזה הוא פי 2 מסט ז'ירזור ויכול להיות שהמגנט לא יעמוד בעומס מה שכן יש לי כבר רעיון לשיפור שייתן פתרון גם לסטים כבדים יותר מקווה למצוא זמן בהקדם בכדי לעבוד על העניין ולהעלות לפורום הסדנה לגבי השימוש מה נראה לך  כול מה שנדרש זה מגנט חזק יותר אז במקום במגנטים של המקרר משתמשים במגנט מרמקולים ישנים  רעיון יפה אבל מסוכן מאוד ולא בטוח חוקי
אין כוונה לנסוע עם החכה כשהיא יושבת בסטנד הזה...  זה מיועד לשלב הקצר שבין ההגעה למקום הדיג ועד שאתה מוכן לתזוזה ויורד למים. שלב קצר אבל שבו רוב התאונות המצערות של שבירת חכה נגרמות...  כול מה שנדרש זה מגנט חזק יותר אז במקום במגנטים של המקרר משתמשים במגנט מרמקולים ישנים  אם לא שמת לב המגנט שהשתמשתי בו הוא של רמקול ולא מגנט של מקרר
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמו שגיא כתב הסטנד מיועד לשלב ההתארגנות ולא לנסיעה מישום מה בשלב ההתארגנות יש למקלות הז'ירז'ור נטייה להתמקם בין הדלת למשקוף 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
צור ידי זהב
איפו אפשר לרכוש מגנט כזה??
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור ידי זהב
פירקתי מרמקול ישן
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
צור ידי זהב
פירקתי מרמקול ישן איפה אפשר לקנות רמקול כזה? 
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
כמו שגיא כתב הסטנד מיועד לשלב ההתארגנות ולא לנסיעה מישום מה בשלב ההתארגנות יש למקלות הז'ירז'ור נטייה להתמקם בין הדלת למשקוף  כמה שאתה צודק שתי מקלות רצחתי ככה 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור ידי זהב
פירקתי מרמקול ישן איפה אפשר לקנות רמקול כזה?  פרק מהאוטו של יצחק 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2013, 10:23:00 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אין כוונה לנסוע עם החכה כשהיא יושבת בסטנד הזה...  זה מיועד לשלב הקצר שבין ההגעה למקום הדיג ועד שאתה מוכן לתזוזה ויורד למים. שלב קצר אבל שבו רוב התאונות המצערות של שבירת חכה נגרמות...  כול מה שנדרש זה מגנט חזק יותר אז במקום במגנטים של המקרר משתמשים במגנט מרמקולים ישנים  אם לא שמת לב המגנט שהשתמשתי בו הוא של רמקול ולא מגנט של מקרר שמתי לב ועדיין לא התרשמתי שזה מגנט חזק במיוחד...  יש רמקולים ויש רמקולים... ויש מגנטים של מקררים... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
צור ידי זהב
פירקתי מרמקול ישן איפה אפשר לקנות רמקול כזה?  פרק מהאוטו של יצחק  אין מחילה למפרק רמקולים שלי
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
חוסאם
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
44
|