| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 11/10/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק כללי (דוחות ישנים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0740 | שרימפס - מדאי | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 7 | מספיק |
הדו"ח:
שבוע טוב לכולם
הדוח הזה דווקא מתחיל ביום רביעי בערב כשכל חברי הצוות המתהווה נפגשים בפאב
, מעוז, אוהד, יוסי,ערן, אחי (בחו"ל) ואנוכי ,לערב מהנה של בירות בדיחות וויכוחים : האם הבנות בשולחן ליד גרושות ,רווקות ,או סתם
בוהות
בנו כי אנחנו דפוקים
.שורה תחתונה קובעים בפאב שיום שישי זה היום
.ההתלבטות שלי היא רידינג או פלמחים
??
אך כיוון שהחברה עדיין טירונים אמרתי רידינג!!!.חתירה יחסית קצרה, והימרתי על אבונפחות שיתרגלו את החברה לעבוד עם חכה ,
.אלינו מצטרף רונן מראשון לציון
שרצה להכיר את איזור פלמחים דרכי אבל אני שכנעתי אותו לתת גיחה איתנו וביציאה הבאה פלמחים או אשקלון עלי !!!.
קובעים בשעה חמש ברידינג , כולם מגיעים בזמן ולשמחתנו רואים צי של קיאקיסטים כבר שם לפנינו זה רק מאשש
את המחשבה שאנחנו לא הפסיכים היחידים
.ערן דופק איחור אופנתי @whistle2 ואנחנו נכנסים אחרו אחרונים למים .
יש כבר אור בחוץ ואני מנסה להרגיע את עצמי ואומר "כל עקבה לטובה" לפחות עשרים פעם ולבסוף ונשבר וצועק למעוז תצמד לערן ואנחנו שם כיוון כללי קפריסין !!!.
מתחילים לחתור תוך כדי גרירת בובות , ואני מרוצה לא חותכים אחד את השני ואין סיבוכים , כולם עומדים
בקצב פשוט תענוג. כמה מאות מטרים מהנקודה מקבל טלפון ממעוז
ובפחד מסוים עונה (רק שלא קרה לו משהו ). "חיים חכה לי רגע תפסתי דג ואני רוצה שתגיד לי מה זה " .
ואני אומר בלב "הלוואי תקבל שיתוק !! מה תפסת ?? ואנחנו כולנו גוררים כמו גרר ניסים " ולא תופסים .
מעוז מגיע ומראה לנו טונית קטנה ושימו לב לתשובה איך הוא תפס אותה !!! "חיים תוך כדי שייט ראיתי מתחת
לקיאק דגים !! עצרתי הורדתי גיג ותפסתי אותה ".
יפה לך יכולרה מזל של מתחילים יאללה ממשיכים 300 מטר לנקודה !!.
מתפרסים על הנקודה , הורדה ראשונה שלי מרגיש נעילה עם רטט אופייני לפלמידה החיוך שלי מתחלף מהר
לסט קללות שכוללים את מיקום הצומת שהאמא של הפלמידה הזאת עובדת
. כן בטח ניחשתם הלך לי עוד גיג יפיוף ראש אדום 60 גרם הי"ד ז"ל .
מעבר לזה כלום אחד גדול אוסף את כולם ומודיע על מעבר לנקודת עמוקה יותר, מעוז מסמן תחילת תנועה
שתיים לפנים וכולם אחרי
.אחרי שייט של כמה מאות מטרים מזהה בפיש
מתפרסים ואחרי שתיים שלוש דקות אני מדווח יש נישנושים במדאי !!.
לא עוברת דקה ואוהד צועק שיש לו דג
פייט יפיפה כי הוא עם חכת ילדים שהשפיץ שלה היה יותר זמן במים מאשר מחוץ למים מרוב גמישות
הבנאדם באטרף של החיים שלו נעילה ראשונה בקיאק @applause @applause!! אני עוזב את הדברים שלי מגיע אליו עם רשת נותן לו סיוע קל והחזיר הראשון
אצלנו
!אוהד מודה "חיים יש לי רעידות בכל הגוף " (מהתרגשות) @freakout אני זורק לו את החזיר לקיאק ואומר
לעצמי אם יש אחד אז יש להקה !!!! מכאן מתחילה החגיגה . אני לא נשאר חייב הורדה ומייד
נעילה , מעלה עם פייט נחמד זוג חזירים אחד על כל קרס (המדריך חייב לתת קונטרה לחניך )!!
משחרר אותם מהר, עוד הורדה ומייד נעילה נוספת קצת יותר גדול , אני מאושר יש סיפתח לחכה החדשה
הדג בחוץ ותוך כמה שניות מעוז מכריז על נעילה
הפעם הוא עושה הכל לבד @applause כמו מקצוען ומעלה לקיאק חזיר של מעל 2 קילו כולנו שמחים רק יוסי מנסה ולא מצליח
בדיעבד הבנתי שהוא דג עם פתיון מתקופת האבן
על סף הפיכה למאובן וצועק ססססאמק מה איתי
.בינתיים אני מתקן לנקודת האפס מוריד מדאי
ומתחיל להנותתתת!!! . אחרי כמה שניות הדג מחליט שהראות לי מה יש לו להציע ונותן כמה
ריצות מטורפות שלא היו מביישות אינטיאס של חמש שש קילו . ואני נהנההההההה חכה חדשה חוט 50
ליברות ושוק לידר תואם , אומר בלב "חמוד אתה שלי!!" .
ואחרי פייט מכובד ביותר הוא עולה לסיפון חזיר של מעל 3 קילו יפיוף אמיתי .
במקביל אלינו נעילה גם אצל רונן
עוד חזיר גם הוא מעל 2 קילו , כולם נכנסים לאטרף ומסתכלים אחד אחד על השני אצל מי הנעילה הבאה אבל זהו כלום אין יותר שיתוף פעולה @whistle2
.חבר צוות אחר שהיה לידנו פתאום ננעל בשתי חכות יחד אבל אזעקת שווא , היה מדובר בשתיאבונפחות paddle
: זה היה הסימן שלנו לתקן לנקודה אחרת , שלצערנו היית יבשה.
ובשעה עשר בדיוק בובות במים ואנחנו מפנים חרטום לכיוון החוף
.כמובן שלא היה כלום בחזור אבל על החוף נפגשים כולם @applause מראים שלל מצטלמים מחליפים טלפונים קובעים דייטים ,
ומסכמים ששששש הייתה יציאאה פצצצצצצה!!! @freakout
אז עד הפעם הבאה תהנו מהסירטון והתמונות .