פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   בעקבות הכנס שהתקיים בשבוע שעבר |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: בעקבות הכנס שהתקיים בשבוע שעבר (נקרא 17294 פעמים) |
הדפסה |
|
piniab
|
חבר פורום
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 13, 2013, 13:58:42 PM על ידי piniab
|
|
-------------------------------
יום רע של דיג הוא טוב יותר מיום מוצלח בעבודה.
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קראתי ולא חדש... אביב לביא הוא העיתונאי שהנחה בכנס את הפאנל...  כנראה שיש שר שאם לא יכפו עליו לשנות - דבר לא ישתנה... פיני ומוטי - פתחתם את אותו שרשור אז איחדתי, בעת איחוד מאוחד לפי הסדר ...
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 14, 2013, 10:00:04 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
כתבה טובה, מנוסחת בצורה קולחת וברורה. עוד התקדמות בדרך לי.ע.ד תודה מוטי פיני על השיתוף 
|
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים? 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ינון היקר, 1. עוד טיפה סבלנות.... 2. כדי שהעבודה שלנו תישא תוצאות, צריך את כלל הדייגים הספורטיביים, במעשים ולא רק בדיבורים - שזה אומר שאם צריך להגיע ולהפגין נוכחות אז מגיעים גם אם זה במקום עיסוקים חשובים אחרים... נ.ב. את הכתבה הזו העלו עוד חברים - אז מאחד את הדיון... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  מסכים עם גיאצוק... בקרוב נגיע אליו ואז נשמע ונראה מה יעשה... צריך לזכור שכדי לעשות - עליו לדעת ולהבין, בינתיים קודמיו הם שנושאים באחריות למחדלים הקשים והמתמשכים - ביחד אם אנשי אגף הדיג....
|
|
|
|
adamfished
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  לא תמוהה בכלל גיא, זו דרכו להכניס את דעותיו הפוליטיות הכלליות לכתבה שעוסקת בהידלדלות הדגה. הלך רוח נפוץ בעיתונות הישראלית. אני לא בקיא לחלוטין בביוגרפיה המדויקת של יאיר שמיר, אבל משיחה עם רפי הבנתי שהוא בהחלט בן אדם שיודע להזיז דברים.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  לא תמוהה בכלל גיא, זו דרכו להכניס את דעותיו הפוליטיות הכלליות לכתבה שעוסקת בהידלדלות הדגה. הלך רוח נפוץ בעיתונות הישראלית. אני לא בקיא לחלוטין בביוגרפיה המדויקת של יאיר שמיר, אבל משיחה עם רפי הבנתי שהוא בהחלט בן אדם שיודע להזיז דברים. גם אני הרגשתי את דעותיו הפוליטיות של הכתב מבוטאות אמנם בין השורות אך בצורה די ברוטלית. לפעמים גם זה עוזר, להשגת המטרה המרכזית.. הפעלת לחץ על אישי ציבור.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  לא תמוהה בכלל גיא, זו דרכו להכניס את דעותיו הפוליטיות הכלליות לכתבה שעוסקת בהידלדלות הדגה. הלך רוח נפוץ בעיתונות הישראלית. אני לא בקיא לחלוטין בביוגרפיה המדויקת של יאיר שמיר, אבל משיחה עם רפי הבנתי שהוא בהחלט בן אדם שיודע להזיז דברים. גם אני הרגשתי את דעותיו הפוליטיות של הכתב מבוטאות אמנם בין השורות אך בצורה די ברוטלית. לפעמים גם זה עוזר, להשגת המטרה המרכזית.. הפעלת לחץ על אישי ציבור. ברגע שזה נראה התנגחות פוליטית - השר הפוליטיקאי ישר נכנס ל"אנטי". אין לנו כל עניין פוליטי והדעות הפוליטיות אינן רלוונטיות, עובדה היא כי בפורום שלנו אין פוליטיקה, יש לנו חילוניים/חרדים/דתיים ויש לנו יהודים וערבים, מוסלמים/נוצרים ודרוזים, מן הסתם יש בינינו מצביעי כל המפלגות, זה לא הפריע ולא יפריע וממילא לא השתרבב - כי כאן כולנו דייגים ספורטיביים וכולנו שותפים לאהבת הדיג ולשאיפה להצלת הים ושמירתו, לכן גם הלחץ יהיה על בסיס ענייני נטו ללא כל התיחסות פוליטית. הקטע "הפוליטי" שלנו הוא פשוט: יש להציל את החי הימי - בראש ובראשונה מפני דיג מסחרי פרוע ולא מבוקר, ובדעתנו להגן על זכויותינו כדייגים ספורטיביים כדי שלא נהפוך ל"בשר תותחים" בזמן שהמסחריים ימשיכו להשמיד את הים.
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
מנותקגיל:
39
|
|
 |
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  לא תמוהה בכלל גיא, זו דרכו להכניס את דעותיו הפוליטיות הכלליות לכתבה שעוסקת בהידלדלות הדגה. הלך רוח נפוץ בעיתונות הישראלית. אני לא בקיא לחלוטין בביוגרפיה המדויקת של יאיר שמיר, אבל משיחה עם רפי הבנתי שהוא בהחלט בן אדם שיודע להזיז דברים. גם אני הרגשתי את דעותיו הפוליטיות של הכתב מבוטאות אמנם בין השורות אך בצורה די ברוטלית. לפעמים גם זה עוזר, להשגת המטרה המרכזית.. הפעלת לחץ על אישי ציבור. ברגע שזה נראה התנגחות פוליטית - השר הפוליטיקאי ישר נכנס ל"אנטי". אין לנו כל עניין פוליטי והדעות הפוליטיות אינן רלוונטיות, עובדה היא כי בפורום שלנו אין פוליטיקה, יש לנו חילוניים/חרדים/דתיים ויש לנו יהודים וערבים, מוסלמים/נוצרים ודרוזים, מן הסתם יש בינינו מצביעי כל המפלגות, זה לא הפריע ולא יפריע וממילא לא השתרבב - כי כאן כולנו דייגים ספורטיביים וכולנו שותפים לאהבת הדיג ולשאיפה להצלת הים ושמירתו, לכן גם הלחץ יהיה על בסיס ענייני נטו ללא כל התיחסות פוליטית. הקטע "הפוליטי" שלנו הוא פשוט: יש להציל את החי הימי - בראש ובראשונה מפני דיג מסחרי פרוע ולא מבוקר, ובדעתנו להגן על זכויותינו כדייגים ספורטיביים כדי שלא נהפוך ל"בשר תותחים" בזמן שהמסחריים ימשיכו להשמיד את הים. כמובן רפי, לא דיברתי עלינו..דיברתי כל הכתבה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
בסה"כ אני חושב שהכתבה הזו דווקא תורמת לנושא. הניתוח של המצב די ברור ולא מתפזר ורק סוגית שר החקלאות שמעסיקה את הכותב נראית תמוהה מעט... יאיר שמיר עם רקורד מפואר מהצבא ועד מעורבותו בפרוייקטים ענקיים בתחום שוק ההון והתעשיה. אז מה אם הוא מיליונר ואין שום דבר שמקשר בינו לבין הים?  לא תמוהה בכלל גיא, זו דרכו להכניס את דעותיו הפוליטיות הכלליות לכתבה שעוסקת בהידלדלות הדגה. הלך רוח נפוץ בעיתונות הישראלית. אני לא בקיא לחלוטין בביוגרפיה המדויקת של יאיר שמיר, אבל משיחה עם רפי הבנתי שהוא בהחלט בן אדם שיודע להזיז דברים. גם אני הרגשתי את דעותיו הפוליטיות של הכתב מבוטאות אמנם בין השורות אך בצורה די ברוטלית. לפעמים גם זה עוזר, להשגת המטרה המרכזית.. הפעלת לחץ על אישי ציבור. ברגע שזה נראה התנגחות פוליטית - השר הפוליטיקאי ישר נכנס ל"אנטי". אין לנו כל עניין פוליטי והדעות הפוליטיות אינן רלוונטיות, עובדה היא כי בפורום שלנו אין פוליטיקה, יש לנו חילוניים/חרדים/דתיים ויש לנו יהודים וערבים, מוסלמים/נוצרים ודרוזים, מן הסתם יש בינינו מצביעי כל המפלגות, זה לא הפריע ולא יפריע וממילא לא השתרבב - כי כאן כולנו דייגים ספורטיביים וכולנו שותפים לאהבת הדיג ולשאיפה להצלת הים ושמירתו, לכן גם הלחץ יהיה על בסיס ענייני נטו ללא כל התיחסות פוליטית. הקטע "הפוליטי" שלנו הוא פשוט: יש להציל את החי הימי - בראש ובראשונה מפני דיג מסחרי פרוע ולא מבוקר, ובדעתנו להגן על זכויותינו כדייגים ספורטיביים כדי שלא נהפוך ל"בשר תותחים" בזמן שהמסחריים ימשיכו להשמיד את הים. כמובן רפי, לא דיברתי עלינו..דיברתי על הכתבה  היה לי ברור שדיברת על הכתבה, גם קודמיך שכתבו... גם אני התרשמתי שהכותב מפספס ומנסה למשוך לכיוון הפוליטי ולערבב השקפתו הפוליטית, רק שהכותב לא מעניין אותי ומבחינתי הבהרתי עמדה למען הסר ספק - הפוליטיקה שמעניינת אותנו היא רק דיג והבטחת עתיד הים והדיג....
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
קודם כל אני חייב את התנצלותי לרפי מפני שהבטחתי לו להגיע באותו היום אם לא היו לי ענייני משפחה חשובים הייתי מגיע. ולבאים אני יבוא אני לא מתכוון לעמוד מהצד ממש לא.
לגבי הכתבה לדעתי כל כתבה בנושא תורמת ועוזרת השאלה עד כמה.....לפחות רואים התעוררות חלקית אבל כמו שאמרתי זה לא מספיק!!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|