בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  הודעת פתיחה- מצטרף בשמחה לניהול הפורום
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הודעת פתיחה- מצטרף בשמחה לניהול הפורום  (נקרא 5808 פעמים) הדפסה
אליהו בנימין

"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי"
חבר פורום
*

מנותק מנותק

הודעת פתיחה- מצטרף בשמחה לניהול הפורום
« ב- : אוקטובר 13, 2013, 10:51:16 AM »
שלום חברים  בירה

אחרי התלבטויות לא קלות, החלטתי להצטרף בחיל וברעדה לניהול הפורום היקר הזה  מגניב

ראשית כל, תודה למנהלי הפורום שחשבו עלי. למחמאה היא לי

האמת, לא תכננתי את זה כלל. מי שהניע את התהליך וזרק את הרעיון לאוויר העולם, הלא הוא שייקה 38 שלנו . תודה שייקה, קשה עלי הפרידה מרמלה וממך (ומציוד הג'יג שלי wife wife).
תענה כבר בחיוב ליציאת דייג כועס..

עוד לפני השיחה הראשונה מרפי בעניין שייקה סיפר לי על זה, בהתחלה כמעט הרבצתי לו. לא יודע, מי אני.. בדייג אינני מזקני התחביב, כולה שנה וקצת בפורום, אמנם פעיל אך מכאן ועד לנהל.. מה גם שכמו רובכם אני עסוק מאוד ב"ה, עבודה משפחה ופרויקטים אישיים.. בשום פנים לא ארצה להיכנס למשהו רציני בלי להשקיע בו כראוי.

ממש כמו פרי בוסר שנקטף לפני זמנו אך כח ההבשלה עדיין מפעם בו, הרעיון הבשיל כנראה בראש שלי.. כי למרות כל הלבטים והספקות ואי הוודאויות, פורומי הדייג, והפורום הזה במיוחד, הם אחד מהאידיאלים הגדולים שלי בחיים. חוץ מזה שאני נהנה ממנו מאוד ולומד בלי סוף כמובן. החלטתי שלכבוד יהיה לי לתרום לפורום משהו קצת יותר משמעותי, ולו רק בשם הכרת הטוב..  בירה

אז שמעתי מרפי את הפרטים, ובע"ה אקדיש את הזמן הדרוש ואשתדל לעמוד במשימתי בכבוד. בכלל, כבוד מיוחד הוא לי לתת לך יד רפי בניהול פה של "על החוף", במיוחד בתקופה שלקחת על עצמך להחיות ולקדם בכל מחיר את המאבק של כולנו על הצלת הים והדגה. שיהיה רק בהצלחה, שליח מצווה כפרה עליך  כבוד הרב

יחד כולנו נמשיך וניפגש פה על החוף (ואל תשכחו, כשלב ראשון בלבד לפני המפגשים האמיתיים על החוף), נמשיך לדבר על הכל ולשתף את החברים בכל מה שקשור לעולם הים והדייג, וממש לא בהכרח אליהם אלא לחיים בכלל.. להקשיב ולהכתיב, לצרף ולשתף, לקבל ולאחל, לספר ולקטר, ולהצחיק ולהסמיק (רק לא להעיק), לשתוק וגם לצחוק, (לעדור ולחפור  גיחוך), ואפילו רק סתם להתייחס אחד לשני כמו שעושים במשפחות טובות.. ולו רק שנמשיך לשמור כל אחד על כבודו של האחר, ולא משנה מי הוא, יהודי-ערבי-דתי-חילוני-רוסי-דרוזי-בדואי-אתיופי-כל קטגוריה מיותרת אחרת, ללא שנאה חלילה של אף אחד (שלא מנסה לפגוע בנו באלימות). שנידבק במידתו של אברהם אבינו, אוהב הבריות הגדול בעולם. כולנו בני אדם, ובעיקר- כולנו חולקים את אותו התחביב, את אותה רפואת הנפש העונה לשם "דייג" {תוספת ראויה- הייתי בפורומים אחרים בעבר ואני חייב להודות שהנקודה המרכזית והנעימה ביותר בפורום הזה, ואני בטוח שהמון בזכות מקימיו ומנהליו היום ולדורותיו, היא הכבוד ההדדי בין כולם, שיוצר אווירה של משפחה אמיתית, גם אם לא תמיד מוחשית אלא וירטואלית }.

שני דברים שבלנ"ד אקח על עצמי כהתחלה:
1.  טבלת עונות דייג מסודרת ומפורטת (פרטים- בשרשור נפרד אי"ה עם קישור שיהיה גם פה).
2. "פינת השבלו"ל- השיבה בחזרה לטבע ולבריאות". מהפכה אישית שאני עובר בחודשים האחרונים בנושא בריאות הגוף ותזונתו האמיתית, שאשמח לחלוק איתכם שבוע אחרי שבוע.

בנוסף אקח על עצמי אי"ה לנהל גם את פורום סרטי הדרכה, לעשות בו סדר ולשפרו לטובת כולנו אי"ה.

קצת על עצמי:
שמי המלא אליהו בנימין, בן 27, נשוי ואב לשני ילדים מתוקים (בת 4 ובן 2), גרים במושב ברכיה (ליד אשקלון).
עובד בירושלים (כן כן, נוסע כל יום...) ב"ערוץ מאיר", שהינו ערוץ טלוויזיה ואינטרנט המשדר תכנים של יהדות, שיעורים, תוכניות מקור וכו', חינם אין כסף.
בוגר לימודים אקדמיים בתחום הקולנוע והטלוויזיה. בתוך כל ים המקצועות בתחום אני בקטע של הענף העוצמתי ביותר, כמו גם הקשה ביותר, התסריטאות, ואחריה הבימוי. סרט אחד עלילתי באורך מלא שביימתי שמו "זוהר הרקיע", בתקווה שבע"ה בקרוב כולכם תוכלו לראותו אם תרצו על המסך הגדול.

בדייג אני כ5 שנים, התחלתי בכינרת עם בוס ומושטים (אז מים מלוחים היו מחוץ לתחום אצלי כבחור צעיר, בעיקר מחוסר הצלחה בדייג.. לפני שהיו פורומים וכ"כ הרבה כלים להתקדמות).
הלאה בקפיצה נדירה לג'יג מסירה, בהתחלה עם צוות קבוע בדרום שהסכים באמת ברוב טובו להכניס אותי קבוע, שם הרגשתי לראשונה מה זה דג רציני (נפלתי על טונית 9 קילו כדג ראשון בג'יג.. אתם מתארים לעצמכם מה קרה לי אחרי זה..). הכינוי "נחמיאס" הודבק לי בצוות הזה, אל תשאלו אותי למה..
כיום ג'יג, פיתיון וחי מסירה בכל הארץ, בזכות מאסטר מאמון השתדרגתי גם קצת לראש כרמל וראיתי מה זה אינטיאסים באמת, בעיקר בשנה שעברה (כשהייתה עונה.... וואלה לא יודע).
לפני כשנתיים התחלתי לעבוד גם על אינטיאסים מהחוף, עם ציפיות גדולות בע"ה לעונה הממשמשת לפתחנו ממש בימים אלו (בסבידות נהייתי אלוף בינתיים דופק את הראש).

חברים יקרים, כל יום שאני בפורום אני לומד מכולכם דברים חדשים, ומה שאני יודע מנסה גם להעביר הלאה לאחרים. מעתה ואילך אשמח לתרום את חלקי גם באגף הניהול, בתקווה לקידום ולשיפור תמידי של הפורום המעולה שלנו, ברמה המקצועית ולא פחות החברתית, שיפור מצב הים והדייג בישראל, ושיפור מצב הרוח בכלל... (גם בימים של דרום-מערביות קיצוניות  מוציא לשון)

אז כמובן ש  האתר מספר 1 אנחנו מספר 1

ואשמח לקבל את ברכותיכם.
אמרו חז"ל "אל תהיה ברכת הדיוט קלה בעיניך" (פשוטי עם, קל וחומר לגדולים..)
וכן, אני צריך את זה.

בירה בירה בירה

עריכה אחרונה: אוקטובר 13, 2013, 11:30:57 AM על ידי נחמיאס
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

שלום חברים  בירה

אחרי התלבטויות לא קלות, החלטתי להצטרף בחיל וברעדה לניהול הפורום היקר הזה  מגניב

ראשית כל, תודה למנהלי הפורום שחשבו עלי. למחמאה היא לי

האמת, לא תכננתי את זה כלל. מי שהניע את התהליך וזרק את הרעיון לאוויר העולם, הלא הוא שייקה 38 שלנו . תודה שייקה, קשה עלי הפרידה מרמלה וממך (ומציוד הג'יג שלי wife wife).
תענה כבר בחיוב ליציאת דייג כועס..

עוד לפני השיחה הראשונה מרפי בעניין שייקה סיפר לי על זה, בהתחלה כמעט הרבצתי לו. לא יודע, מי אני.. בדייג אינני מזקני התחביב, כולה שנה וקצת בפורום, אמנם פעיל אך מכאן ועד לנהל.. מה גם שכמו רובכם אני עסוק מאוד ב"ה, עבודה משפחה ופרויקטים אישיים.. בשום פנים לא ארצה להיכנס למשהו רציני בלי להשקיע בו כראוי.

ממש כמו פרי בוסר שנקטף לפני זמנו אך כח ההבשלה עדיין מפעם בו, הרעיון הבשיל כנראה בראש שלי.. כי למרות כל הלבטים והספקות ואי הוודאויות, פורומי הדייג, והפורום הזה במיוחד, הם אחד מהאידיאלים הגדולים שלי בחיים. חוץ מזה שאני נהנה ממנו מאוד ולומד בלי סוף כמובן. החלטתי שלכבוד יהיה לי לתרום לפורום משהו קצת יותר משמעותי, ולו רק בשם הכרת הטוב..  בירה

אז שמעתי מרפי את הפרטים, ובע"ה אקדיש את הזמן הדרוש ואשתדל לעמוד במשימתי בכבוד. בכלל, כבוד מיוחד הוא לי לתת לך יד רפי בניהול פה של "על החוף", במיוחד בתקופה שלקחת על עצמך להחיות ולקדם בכל מחיר את המאבק של כולנו על הצלת הים והדגה. שיהיה רק בהצלחה, שליח מצווה כפרה עליך  כבוד הרב

יחד כולנו נמשיך וניפגש פה על החוף (ואל תשכחו, כשלב ראשון בלבד לפני המפגשים האמיתיים על החוף), נמשיך לדבר על הכל ולשתף את החברים בכל מה שקשור לעולם הים והדייג, וממש לא בהכרח אליהם אלא לחיים בכלל.. להקשיב ולהכתיב, לצרף ולשתף, לקבל ולאחל, לספר ולקטר, ולהצחיק ולהסמיק (רק לא להעיק), לשתוק וגם לצחוק, (לעדור ולחפור  גיחוך), ואפילו רק סתם להתייחס אחד לשני כמו שעושים במשפחות טובות.. ולו רק שנמשיך לשמור כל אחד על כבודו של האחר, ולא משנה מי הוא, יהודי-ערבי-דתי-חילוני-רוסי-דרוזי-בדואי-אתיופי-כל קטגוריה מיותרת אחרת, ללא שנאה חלילה של אף אחד (שלא מנסה לפגוע בנו באלימות). שנידבק במידתו של אברהם אבינו, אוהב הבריות הגדול בעולם. כולנו בני אדם, ובעיקר- כולנו חולקים את אותו התחביב, את אותה רפואת הנפש העונה לשם "דייג" {תוספת ראויה- הייתי בפורומים אחרים בעבר ואני חייב להודות שהנקודה המרכזית והנעימה ביותר בפורום הזה, ואני בטוח שהמון בזכות מקימיו ומנהליו היום ולדורותיו, היא הכבוד ההדדי בין כולם, שיוצר אווירה של משפחה אמיתית, גם אם לא תמיד מוחשית אלא וירטואלית }.

שני דברים שבלנ"ד אקח על עצמי כהתחלה:
1.  טבלת עונות דייג מסודרת ומפורטת (פרטים- בשרשור נפרד אי"ה עם קישור שיהיה גם פה).
2. "פינת השבלו"ל- השיבה בחזרה לטבע ולבריאות". מהפכה אישית שאני עובר בחודשים האחרונים בנושא בריאות הגוף ותזונתו האמיתית, שאשמח לחלוק איתכם שבוע אחרי שבוע.

בנוסף אקח על עצמי אי"ה לנהל גם את פורום סרטי הדרכה, לעשות בו סדר ולשפרו לטובת כולנו אי"ה.

קצת על עצמי:
שמי המלא אליהו בנימין, בן 27, נשוי ואב לשני ילדים מתוקים (בת 4 ובן 2), גרים במושב ברכיה (ליד אשקלון).
עובד בירושלים (כן כן, נוסע כל יום...) ב"ערוץ מאיר", שהינו ערוץ טלוויזיה ואינטרנט המשדר תכנים של יהדות, שיעורים, תוכניות מקור וכו', חינם אין כסף.
בוגר לימודים אקדמיים בתחום הקולנוע והטלוויזיה. בתוך כל ים המקצועות בתחום אני בקטע של הענף העוצמתי ביותר, כמו גם הקשה ביותר, התסריטאות, ואחריה הבימוי. סרט אחד עלילתי באורך מלא שביימתי שמו "זוהר הרקיע", בתקווה שבע"ה בקרוב כולכם תוכלו לראותו אם תרצו על המסך הגדול.

בדייג אני כ5 שנים, התחלתי בכינרת עם בוס ומושטים (אז מים מלוחים היו מחוץ לתחום אצלי כבחור צעיר, בעיקר מחוסר הצלחה בדייג.. לפני שהיו פורומים וכ"כ הרבה כלים להתקדמות).
הלאה בקפיצה נדירה לג'יג מסירה, בהתחלה עם צוות קבוע בדרום שהסכים באמת ברוב טובו להכניס אותי קבוע, שם הרגשתי לראשונה מה זה דג רציני (נפלתי על טונית 9 קילו כדג ראשון בג'יג.. אתם מתארים לעצמכם מה קרה לי אחרי זה..). הכינוי "נחמיאס" הודבק לי בצוות הזה, אל תשאלו אותי למה..
כיום ג'יג, פיתיון וחי מסירה בכל הארץ, בזכות מאסטר מאמון השתדרגתי גם קצת לראש כרמל וראיתי מה זה אינטיאסים באמת, בעיקר בשנה שעברה (כשהייתה עונה.... וואלה לא יודע).
לפני כשנתיים התחלתי לעבוד גם על אינטיאסים מהחוף, עם ציפיות גדולות בע"ה לעונה הממשמשת לפתחנו ממש בימים אלו (בסבידות נהייתי אלוף בינתיים דופק את הראש).

חברים יקרים, כל יום שאני בפורום אני לומד מכולכם דברים חדשים, ומה שאני יודע מנסה גם להעביר הלאה לאחרים. מעתה ואילך אשמח לתרום את חלקי גם באגף הניהול, בתקווה לקידום ולשיפור תמידי של הפורום המעולה שלנו, ברמה המקצועית ולא פחות החברתית, שיפור מצב הים והדייג בישראל, ושיפור מצב הרוח בכלל... (גם בימים של דרום-מערביות קיצוניות  מוציא לשון)

אז כמובן ש  האתר מספר 1 אנחנו מספר 1

ואשמח לקבל את ברכותיכם.
אמרו חז"ל "אל תהיה ברכת הדיוט קלה בעיניך" (פשוטי עם, קל וחומר לגדולים..)
וכן, אני צריך את זה.

בירה בירה בירה

שיהיה לך הרבה הצלחה ורק בשורות טובות
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

בעניין: הודעת פתיחה- מצטרף בשמחה לניהול הפורום
« הגיב #2 ב- : אוקטובר 13, 2013, 12:28:21 PM »
בהצלחה נחמיאס  אתה בסדר
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
יהושוע{שוקי}פרג

חבר פורום
*

מנותק מנותק

שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!

« הגיב #3 ב- : אוקטובר 13, 2013, 12:36:14 PM »
נחמיאס כמה טוב לדעת שנבחרתה לצוות הניהול של הפורום מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה
ומברוכ גדול מכל הלב
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך"
 IP: [ מחובר ] WWW
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : אוקטובר 13, 2013, 12:40:39 PM »
שיהיה בהצלחה בניהול 

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Moti G

חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: Re: הודעת פתיחה- מצטרף בשמחה לניהול הפורום
« הגיב #5 ב- : אוקטובר 13, 2013, 12:51:31 PM »
בהצלחה ורק ובשורות טובות
yoelsh

חבר פורום
*

מנותק מנותק

החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים

« הגיב #6 ב- : אוקטובר 13, 2013, 13:07:18 PM »

ברוך המצטרף לניהול הפורום  

למרות החששות לקחתה על עצמך

להיות שותף בניהול הפורום  

משוכנע אני שכולנו נצא נשכרים  

בהצלחה בתפקיד החדש

Alon T

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : אוקטובר 13, 2013, 16:36:58 PM »
בהצלחה!!!
 בירה
"תן לאדם דג - והשבעת אותו ליום אחד, למד את האדם לדוג - והשבעת אותו לכל החיים."
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : אוקטובר 13, 2013, 16:37:45 PM »
נחמיאס היקר,

בקצב הזה שלך לעומת הקצב שלי,
הרבה דברים בפורום יזוזו בקצב מהיר יותר... סמיילי

אכן הייתי אמור להעלות הודעה מסודרת מטעם צוות הניהול הפורום,
גם לדאוג לצבוע אותך בכחול...
בינתיים אני זז פחות מהר ממך - ואם זה הקצב שלך אז כולנו הרווחנו ובגדול... בירה

אכן,
לאחר שעמדנו על קנקנך ומצאנו אותו מלא בכל טוב ומתאים בתוכנו לניהול ISF ככפפה ליד,
לאחר שכלל מנהלי הפורום סברו שאכן כך הוא וכי הצטרפותך לצוות הניהול מאוד רצויה,
לאחר "הקש ששבר את גב הגמל" -
הגעתך לת"א להזדהות ולצילום הכנס תוך חזרה לביתך שליד אשקלון בטרמפים,
עשינו תיאום ציפיות והעניין נסגר...

כפי שאמרתי לך אליהו,
הצטרפות לצוות הניהול היא שליחות למען הקהילה- קהילת החברים הנפלאים שיש בפורום,
מדובר לשליחות לא קלה ולעיתים מתישה -
ש"השכר" היחיד בצידה הוא לראות בהמשך פריחתו של הפורום הנפלא שלנו...
כפי שציינת ובצדק -
יש בפורום לא מעט חברים שמאוד ראויים ותורמים לפורום ולקהילה, לא פחות ממנהלי הפורום,
חברים נפלאים ומאוד מעורבים אשר מצויים בקשר עם המנהלים ויש להם בהחלט גם תרומה עצומה
וגם השפעה על התנהלותו ודרכו של הפורום....
למשבצת המחייבת הנוכחית נפלה הבחירה בך ופה אחד...

כמדומני שכל אחד מבין חברי הפורום שמח ומברך על המוגמר,
בטוחני כי סגולותיך וכישוריך יתרמו המון לפורום ולחברי הפורום...

הודעה מסודרת על המינוי מטעם צוות הניהול, תעלה בהמשך...

שיהיה בהצלחה לך ולכולנו    

haim

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : אוקטובר 13, 2013, 16:50:22 PM »
בהצלחה
ואהבתי את הטבלה
ניתן להיעזר בדוחות למילוי
haim

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : אוקטובר 13, 2013, 16:50:34 PM »
בהצלחה
ואהבתי את הטבלה
ניתן להיעזר בדוחות למילוי
שי דביר (שי שם פרטי)

אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות
חבר פורום
*

מנותק מנותק

וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...

« הגיב #11 ב- : אוקטובר 13, 2013, 18:00:40 PM »
מזמן הקצר שאני כאן בפורום למדתי משהו חשוב...
הנהלת הפורום רצינית וטובה.

אם הם (כולם) רצו לצרף אותך לשולחן העגול, יש דברים בגו...

המון בהצלחה, יש לך ממי לקחת דוגמא (מכל מלמדיי השכלתי).
פי ישר כח, והמון המון פרגון...
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
adamfished
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : אוקטובר 13, 2013, 18:39:46 PM »
נחמיאס!

ברכות על המינוי, עלה והצלח!

הודעת הכניסה שלך לניהול רק מראה כמה צדקנו בהחלטה!
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #13 ב- : אוקטובר 13, 2013, 18:43:31 PM »
הצון המון בהצלחה כאן ובכלל בחיים
רון דדון

Gone fishin...
חבר. ISF.