|
שלום חברים, אישית מאוד אוהב את הדג הזה ומחפש אותו במגוון שיטות.. דיג חופי, אולטרה ופילוטה. ללא ספק שסרגוזים פעילים יותר בים גבוה. השאלה שלי, לסרגוסים הגדולים גדולים .. מה עדיף..
קרקעית חולית או מעורבת ? מצב ים? תולעים או פלאפלים? חושך או אור? או כל פרט אחר כולל שיטת עבודה שעשוי לעזור לטרגט אותם .
שיהיה סופש נפלא לכולם אחמד
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לדעתי הגדולים יהיו יותר בים עובד צמוד לסלע או ריף או בבורות ורדס ופילוטה הכי טוב יעבדו בשבילם.
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
גם אני אוהב סרגוסים ולדעתי
לך על הקטנים הרגילים כי הגדולים בהחלט
לא טעימים כקטנים
|
-------------------------------
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
yuval.v
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
29
''אהבה זה דבר חזק לא משנה עם מי יש לך אותה''
|
|
מסכים עם יצחק הגדולים פחות טעימים הכי טעימים זה הפלטות של ה 100-200 גרם שזה גם יפה לסרגוסים אני הוצאתי בקיץ הזה כמויות אדירות של סרגוסים כולם נתפסו על בייבי מינויים לדוגמא זיפ בייטס חמסין ודמויי סטריק פרו קטנים פלאפלים בעיקר בים שטוח בהצלחה
|
:gear
teryu materpalan 9''6 shimano stella 4000xgfi shimano stella 3000fe
evergreen salty sensation 7''8 shimano ultegra 1000 shimano soare bb 7''6 varivas violente 7''7 grphitaleader calzente7''4 stella c2000s
tenryu powermaster 100mh daiwa saltiga 4000h daiwa seabass 105 daiwa c
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
מסכים עם יצחק הגדולים פחות טעימים הכי טעימים זה הפלטות של ה 100-200 גרם שזה גם יפה לסרגוסים אני הוצאתי בקיץ הזה כמויות אדירות של סרגוסים כולם נתפסו על בייבי מינויים לדוגמא זיפ בייטס חמסין ודמויי סטריק פרו קטנים פלאפלים בעיקר בים שטוח בהצלחה
וואללה החיים יפים למחייכים
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא ניסיתי אך ממה שראיתי ושמעתי - וזה לא מעט... יש דמויים קטנטנים ושמנמנים, לא זוכר שם ודגם אך אוכל לזהותם - ובטוח יש כאן מי שיודע, לרוב גווני זהב... סרגוסים ככלל הייתי מחפש קרוב לריפים - עבור הגדולים ים לא צלול ועובד... אגב, ראיתי שכבר תפסת...  אם מישהו ינדב את סוג הדמוי - תוכל להשוות מול התולעים... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
לא ניסיתי אך ממה שראיתי ושמעתי - וזה לא מעט... יש דמויים קטנטנים ושמנמנים, לא זוכר שם ודגם אך אוכל לזהותם - ובטוח יש כאן מי שיודע, לרוב גווני זהב... סרגוסים ככלל הייתי מחפש קרוב לריפים - עבור הגדולים ים לא צלול ועובד... אגב, ראיתי שכבר תפסת...  אם מישהו ינדב את סוג הדמוי - תוכל להשוות מול התולעים...  הדמויים האלה נקראים ״פלאפל״ אולי בגלל צורתם העגלגלה בכל מקרה הם קיימים לרוב החברות ומגיעים במגוון רחב של צבעים גדלים ומשקלים
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
לא ניסיתי אך ממה שראיתי ושמעתי - וזה לא מעט... יש דמויים קטנטנים ושמנמנים, לא זוכר שם ודגם אך אוכל לזהותם - ובטוח יש כאן מי שיודע, לרוב גווני זהב... סרגוסים ככלל הייתי מחפש קרוב לריפים - עבור הגדולים ים לא צלול ועובד... אגב, ראיתי שכבר תפסת...  אם מישהו ינדב את סוג הדמוי - תוכל להשוות מול התולעים...  בדיוק בגלל שהוצאתי כבר לא מעט עם התולעים והגמברי לדעתי תולעים תופסים יותר אך בגודל בינוני ואת הפלטות עם פלאפלים יותר ממה שהבנתי. בסופש לרוב הים עולה ואני אקדיש שעתיים לניסוי פלאפלים 
|
|
|
|
|
ריפים רדודים? בורות חול? ריפים עמוקים?
|
|
|
|
|
לא ניסיתי אך ממה שראיתי ושמעתי - וזה לא מעט... יש דמויים קטנטנים ושמנמנים, לא זוכר שם ודגם אך אוכל לזהותם - ובטוח יש כאן מי שיודע, לרוב גווני זהב... סרגוסים ככלל הייתי מחפש קרוב לריפים - עבור הגדולים ים לא צלול ועובד... אגב, ראיתי שכבר תפסת...  אם מישהו ינדב את סוג הדמוי - תוכל להשוות מול התולעים...  הדמויים האלה נקראים ״פלאפל״ אולי בגלל צורתם העגלגלה בכל מקרה הם קיימים לרוב החברות ומגיעים במגוון רחב של צבעים גדלים ומשקלים אא מומי מה קורה ?  יצא לך לנסות אותם כבר?
|
|
|
|
|
|
תודה תודה על הפירגון בהחלט דיון מעניין ניסיתי מספר פעמיים עם גיג אד קטן ותולעים של ברקלי זה עובד אבל זה מצריך הרבה התעסקות הם מורידים את הפתיון וכל כמה זריקות צריך לחדש את התולעת וזה נתפס הרבה בסלעים . זה עובד נתפס על זה לוקוסים סרגוסים טלוזיות מרמרים ואפילו פעם כחילה וארס 
|
|
|
|
|
תודה תודה על הפירגון בהחלט דיון מעניין ניסיתי מספר פעמיים עם גיג אד קטן ותולעים של ברקלי זה עובד אבל זה מצריך הרבה התעסקות הם מורידים את הפתיון וכל כמה זריקות צריך לחדש את התולעת וזה נתפס הרבה בסלעים . זה עובד נתפס על זה לוקוסים סרגוסים טלוזיות מרמרים ואפילו פעם כחילה וארס  בהחלט דוח ותוצאות יפות .. אתמול היה ים מושלם לסרגוסים. ועושה רושם שלסרגוסים הגדולים עדיף דמויים מתולעים למיניהם אולי כמות התפיסות יורדת במידה מסוימת אך הגדלים עולים. נחכה לעליית הים הבאה 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|