פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   ניצרנים (חזיר ים) |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ניצרנים (חזיר ים) (נקרא 3384 פעמים) |
הדפסה |
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם, אני סטודנטית בפקולטה לחקלאות ברחובות ואנחנו עובדים על ביומכניקה של דגים. אני מחפשת רק את הסנפיר הגבי של הניצרנים וממש לא רוצה להרוג דגים סתם בשביל זה. אם יש מישהו שדג חזיר ים ויכול לשמור לי את הסנפיר הגבי ( כולל כל הקוצים ) בהקפאה, אני אגיע לאסוף. אודה לכם מאוד על עזרתכם! חג שמח  נוגה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ברוכה הבאה ראשית כבוד על הרצון לבצע מחקר מבלי לפגוע סתם בדרום לגבי הדגים היתי ממליץ לך להירשם גם לפורום הקיימים הישראלי http://www.israelkayakfishing.co.il/שם הסיכויים גדולים יותר לדעתי בגלל אופי הדייג שמתבצע במים עומקים יותר שם מסתובבים הניצרנים
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 23, 2013, 21:29:34 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
שלום לכולם, אני סטודנטית בפקולטה לחקלאות ברחובות ואנחנו עובדים על ביומכניקה של דגים. אני מחפשת רק את הסנפיר הגבי של הניצרנים וממש לא רוצה להרוג דגים סתם בשביל זה. אם יש מישהו שדג חזיר ים ויכול לשמור לי את הסנפיר הגבי ( כולל כל הקוצים ) בהקפאה, אני אגיע לאסוף. אודה לכם מאוד על עזרתכם! חג שמח  נוגה אולי דר" סמיר מבג'יש שהינו חבר כאן וגם מרצה בפקולטה לחקלאות ברחובות יוכל לעזור לך אדאג לשמור אחד כזה ביציאות הקרובות ואעביר דרכו
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה!!! על ההמלות והנכונות  מעריכה מאוד!!
|
|
|
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
* המלצות
|
|
|
|
ADRIAN
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
נוגה שלום,
אנחנו דגים מקיאק ונתקלים הרבה הנצרנים ... לפני שבוע בדיוק היו תפיסות רבות של הדג הזה.
דברי איתי ואנסה לעזור לך
אדריאן
0545230145
Sent from my GT-I9100T using Tapatalk 2
|
Pirates fishing team 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הי נגה, ברוכה הבאה ל-ISF  האם יש לך עניין גם בקוץ הגב של זיפיונים או רק נצרנים?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי גיא,
כעיקרון כרגע אני מתמקדת בניצרנים, למרות שההצעה על זיפנים עוררה את סקרנותי... האם ידוע לך על השימוש של הקוץ הגבי של הזיפן? כלומר, כמו שהניצרן משתמש בקוצים לשם עיגון לסלעים וכו, האם גם לקוץ הזיפן התמחות מיוחדת?
תודה! נוגה.
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הי גיא,
כעיקרון כרגע אני מתמקדת בניצרנים, למרות שההצעה על זיפנים עוררה את סקרנותי... האם ידוע לך על השימוש של הקוץ הגבי של הזיפן? כלומר, כמו שהניצרן משתמש בקוצים לשם עיגון לסלעים וכו, האם גם לקוץ הזיפן התמחות מיוחדת?
תודה! נוגה.
שלום נגה אמנם ניצרים לא ממנת יומי אבל עוררת את סקרנותי לגבי השימוש בקוץ שעל הגב, יהיה מעניין לשמוע בקצרה על השימוש שנעשה בקוץ ע״י הדג המוזר הזה. תודה
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
קובי זהרון
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
48
052-6820805 קובי
|
|
ממתין לך אחד בפריזר.. צרי קשר 0526820805 קובי
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ממתין לך אחד בפריזר.. צרי קשר 0526820805 קובי

|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קובי תודה רבה!! מדהים! מקווה שהיה גם טעים, שמרת על השלד נהדר  אין כמוך! כן יירבו 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קובי תודה רבה!! מדהים! מקווה שהיה גם טעים, שמרת על השלד נהדר  אין כמוך! כן יירבו  שמח שמצאת מענה לבקשתך כאן אצלנו בפורום  אין לי מושג לגבי הקוץ של הזיפיון אבל אני חייב להודות שגם לא שמעתי עד היום על שימוש בקוץ של הנצרן כפי שאת מתארת  האם זו השערה או שיש לך מידע ודאי כמו צילום תת מימי למשל? אם כן, נשמח מאד (מאד!) לראות 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
trophy1
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי למיטב ידיעתי הקוץ שעל גבו של הנצרן אינו משמש אותו לעגון בסלעים אלא להגנה מפני בליעה של טורפים. הקוץ שעל גבו ננצר ונתפס במצב זקור ומונע ע"י כך בליעתו של הנצרן ע"י דג טורף. קובי
|
|
|
|
נוגה
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גיא, סליחה על המענה המאוחר, אכן הקוץ השני משמש כעגינה, אם הדג מרגיש שיש סכנה ויש לו במה להאחז (כמו שוניות וסלעים) כאשר הקוץ הראשון משמש כניצרה - כדי שלא תהיה משיכה של הדג וטריפה.
לכן שמם ניצרנים... תמונות לצערי אין לי, אבל זה יהיה נחמד להשיג, ואם אצליח אפרסם!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|