|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
wow אהבתי מאוד 
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
יצירתי ביותר ! 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
לכל הם מוצאים שימוש....  יצירתי מאוד. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בהחלט מענין 
|
-------------------------------
|
|
|
|
 מעניין לא חשבתי על זה
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
נראה טוב מישהו טעם?
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
נראה מעניין... אני אישית טעמתי ת'דג הזה  ...דג מאוד יבש לא טוב בכלל בטיגון והטעם גם לא משהו  ....מבלי לדבר על זה שתוך 2-3 דקות הדג מתייבש עוד יותר במחבת בעת הטיגון ונהיה לו טעם של פלסטיק תכלס דג זה בלתי אכיל כלל וכלל.... 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
נראה מעניין... אני אישית טעמתי ת'דג הזה  ...דג מאוד יבש לא טוב בכלל בטיגון והטעם גם לא משהו  ....מבלי לדבר על זה שתוך 2-3 דקות הדג מתייבש עוד יותר במחבת בעת הטיגון ונהיה לו טעם של פלסטיק תכלס דג זה בלתי אכיל כלל וכלל....  בוקר טוב  אני אישית לא אוכל דגים  כשאני הולך לדוג אותם עם הבן  את הגדולים מאוד אני מנקה טוב טוב (ואת הקטנים מחזיר לים עם שיפוד בישבן  ) ומוריד את הציפוי השחור שיש להם בחלל הבטן אחר כך מוריד ראש וזנב ואת הגליל שנשאר אני מגלגל בקמח והופ למחבת שחוממה מראש עם שמן עמוק עד שמזהיב ולניר סופג ולילדים ולאישה עם לימון יוצא מעדן לא יבש ולא נעליים ובטוח לא בטעם פלסטיק
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2011, 07:02:39 AM על ידי אביחי
|
|
|
|
|
החוף1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזו השקעה ח"ח על הסבלנות
|
|
|
|
סבלי
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
63
''בתמונה ניר הבן מנקה את הדגים''
|
|
נחמד...! אפשר לנסות עוד מעט 
|
''אפילו אם אתה יודע אלף דברים, אל תתבייש לשאול את זה שיודע דבר אחד''
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נראה מעניין... אני אישית טעמתי ת'דג הזה  ...דג מאוד יבש לא טוב בכלל בטיגון והטעם גם לא משהו  ....מבלי לדבר על זה שתוך 2-3 דקות הדג מתייבש עוד יותר במחבת בעת הטיגון ונהיה לו טעם של פלסטיק תכלס דג זה בלתי אכיל כלל וכלל....  בוקר טוב  אני אישית לא אוכל דגים  כשאני הולך לדוג אותם עם הבן  את הגדולים מאוד אני מנקה טוב טוב (ואת הקטנים מחזיר לים עם שיפוד בישבן  ) ומוריד את הציפוי השחור שיש להם בחלל הבטן אחר כך מוריד ראש וזנב ואת הגליל שנשאר אני מגלגל בקמח והופ למחבת שחוממה מראש עם שמן עמוק עד שמזהיב ולניר סופג ולילדים ולאישה עם לימון יוצא מעדן לא יבש ולא נעליים ובטוח לא בטעם פלסטיק צודק גם אני מכין ככה טעים מאוד
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכלתי כזה חרא של דג מסקנה? לא לכל התימנים יש חוש טעם מפותח 
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
נראה מעניין... אני אישית טעמתי ת'דג הזה  ...דג מאוד יבש לא טוב בכלל בטיגון והטעם גם לא משהו  ....מבלי לדבר על זה שתוך 2-3 דקות הדג מתייבש עוד יותר במחבת בעת הטיגון ונהיה לו טעם של פלסטיק תכלס דג זה בלתי אכיל כלל וכלל....  בוקר טוב  אני אישית לא אוכל דגים  כשאני הולך לדוג אותם עם הבן  את הגדולים מאוד אני מנקה טוב טוב (ואת הקטנים מחזיר לים עם שיפוד בישבן  ) ומוריד את הציפוי השחור שיש להם בחלל הבטן אחר כך מוריד ראש וזנב ואת הגליל שנשאר אני מגלגל בקמח והופ למחבת שחוממה מראש עם שמן עמוק עד שמזהיב ולניר סופג ולילדים ולאישה עם לימון יוצא מעדן לא יבש ולא נעליים ובטוח לא בטעם פלסטיק אני מכין אותם כמוך מעדן
|
|
|
|
itzko
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
Baracuda לשעבר ..
|
|