פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   הכוונה לאזורי דייג פעילים בכנרת - זרזור |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הכוונה לאזורי דייג פעילים בכנרת - זרזור (נקרא 2107 פעמים) |
הדפסה |
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
שבוע טוב חברים
יום רביעי בתכנון לתת גיחה לכנרת לבדו'ק את מצב הזרזור. הבנתי שלאחרונה חלש יותר מהחוף ויותר פעיל מקיאקים לכן הייתי מעוניין לשמוע מבעלי ניסיון איזה אזורים ואם אפשר איזהח ופים פעילים כעת מבחינת מושטים ואם יש אז גם ביניות מבחינת זרזור חופי בכנרת?
תודה רבה
|
-------------------------------
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לאחרונה מהחוף באמת קשה לגרד כמה מושטים בקושי. אם אתה מעדיף להיות מהחוף אולי תתמקד דווקא בירדן 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני לא מכיר מקרוב אבל מהדיווחים האחרונים שראיתי וקיבלתי באופן אישי, האזור שיש בו הכי הרבה פעילות זה אזור חוף גיא ומול מלון רימונים ליד הסירות. מעדיף את הירדן על הכנרת בכול יום 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
היי משהו היה בשפך הכנרת לירדן ? יודע איך שמה ?
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם?
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האחרון שאני מכיר שהיה באזור הטבחה זה הייתה אתה איתי  היה סביר אז 
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האחרון שאני מכיר שהיה באזור הטבחה זה הייתה אתה איתי  היה סביר אז  עברו הרבה קיאקים בכנרת מאז  מעוניין לדעת מה המצב נכון לשבוע האחרון ממי שהיה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  שלילי גיא, הפעם זה התכנון לצאת ממגדל ולהצפין עוד כ 15 - 20 עד לאזור אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון?
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון? אנחנו ללא סירה, אלא רגלית הכוונה שלי היא להיכנס למים אם הם מאפשרים עמידה כשקני הסוף מאחור ולהתקדם כך עד השפך האם אפשרי מבחינת העומק?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון? אנחנו ללא סירה, אלא רגלית הכוונה שלי היא להיכנס למים אם הם מאפשרים עמידה כשקני הסוף מאחור ולהתקדם כך עד השפך האם אפשרי מבחינת העומק? ממש לא. ביער הרוסים המפלס עדיין גבוה ויש צמחיה במים . רק בשביל לעבור אותה אתה כבר עמוק במים (גם אתה עם הגובה שלך  ) אין מצב להליכה לאורך החוף וזו גם אחת הסיבות לכמות הדגה שיש שם...
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון? אנחנו ללא סירה, אלא רגלית הכוונה שלי היא להיכנס למים אם הם מאפשרים עמידה כשקני הסוף מאחור ולהתקדם כך עד השפך האם אפשרי מבחינת העומק? ממש לא. ביער הרוסים המפלס עדיין גבוה ויש צמחיה במים . רק בשביל לעבור אותה אתה כבר עמוק במים (גם אתה עם הגובה שלך  ) אין מצב להליכה לאורך החוף וזו גם אחת הסיבות לכמות הדגה שיש שם... דווקא האזורים האלה מעניינים אותי, לגבי היער האם אין בכלל גישה ושטח עבודה נוח בכל החוף הזה ? במידה ואנו ממשיכים עם הרכב דרומה בתוך החוף הצמחיה מסתיימת?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון? אנחנו ללא סירה, אלא רגלית הכוונה שלי היא להיכנס למים אם הם מאפשרים עמידה כשקני הסוף מאחור ולהתקדם כך עד השפך האם אפשרי מבחינת העומק? ממש לא. ביער הרוסים המפלס עדיין גבוה ויש צמחיה במים . רק בשביל לעבור אותה אתה כבר עמוק במים (גם אתה עם הגובה שלך  ) אין מצב להליכה לאורך החוף וזו גם אחת הסיבות לכמות הדגה שיש שם... דווקא האזורים האלה מעניינים אותי, לגבי היער האם אין בכלל גישה ושטח עבודה נוח בכל החוף הזה ? במידה ואנו ממשיכים עם הרכב דרומה בתוך החוף הצמחיה מסתיימת? רוב החוף בלתי נגיש ואין מעבר מהחוף לקו המים הפתוח . פה ושם יש "חלונות" (פרצות) בצמחיה וניתן להיכנס כמה מטרים בודדים כי הירידה חדה וקרוב לקו החוף כבר יש עומק גדול יחסית. בדיוק ההיפך מהחופים הדרומיים ... השילוב של צמחיה גלויה ונסתרת במים לאורך ק"מ ספורים, קרקעית סלעית ובשיפוע חד יחסית, עכירות גבוהה והצורך בהליכה לפעמים ארוכה בין פרצה לפרצה, הופכים את המקום לאתר דיג לא סימפטי לז'ירז'ור ודיג בכלל בתקופה הזו אבל מצד שני זה עושה טוב לדגים...  עם קיאק או סירה זה כבר סיפור אחר 
|
|
|
|
andreypa
|
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
 |
|
|
ואני אוסיף אזור הטבחה, יער הרוסים וחוף אמנון... האם משהו יודע את המצב שם? האזור תמיד היה אזור פעיל והניב פרי לדייגים מהחוף וגם מסירות וקיאקים. דיג הסירות החובבני וגם מקיאק התחיל בצד הצפוני ואזור השפך יכול להיות מאד מעניין כרגע. העניין הוא שעד שאתם מגיעים מהמרכז לכנרת, כבר אין לכם סבלנות לעלות עוד חצי שעה ואתם נוחתים בחופים דרומית לטבריה ...  אגב האם ידוע לך אם המים מאפשרים עמידה ודייג מסוף חוף אמנון ועד לשפך באזור קני הסוף? אף פעם לא הצלחתי לעמוד על המים...  אתה מתכוון לעצור ולרדת לז'רז'ר או לעגון? אנחנו ללא סירה, אלא רגלית הכוונה שלי היא להיכנס למים אם הם מאפשרים עמידה כשקני הסוף מאחור ולהתקדם כך עד השפך האם אפשרי מבחינת העומק? ממש לא. ביער הרוסים המפלס עדיין גבוה ויש צמחיה במים . רק בשביל לעבור אותה אתה כבר עמוק במים (גם אתה עם הגובה שלך  ) אין מצב להליכה לאורך החוף וזו גם אחת הסיבות לכמות הדגה שיש שם... דווקא האזורים האלה מעניינים אותי, לגבי היער האם אין בכלל גישה ושטח עבודה נוח בכל החוף הזה ? במידה ואנו ממשיכים עם הרכב דרומה בתוך החוף הצמחיה מסתיימת? רוב החוף בלתי נגיש ואין מעבר מהחוף לקו המים הפתוח . פה ושם יש "חלונות" (פרצות) בצמחיה וניתן להיכנס כמה מטרים בודדים כי הירידה חדה וקרוב לקו החוף כבר יש עומק גדול יחסית. בדיוק ההיפך מהחופים הדרומיים ... השילוב של צמחיה גלויה ונסתרת במים לאורך ק"מ ספורים, קרקעית סלעית ובשיפוע חד יחסית, עכירות גבוהה והצורך בהליכה לפעמים ארוכה בין פרצה לפרצה, הופכים את המקום לאתר דיג לא סימפטי לז'ירז'ור ודיג בכלל בתקופה הזו אבל מצד שני זה עושה טוב לדגים...  עם קיאק או סירה זה כבר סיפור אחר  אתה מדליק אותי בכוונה גיא  אני תכף מעמיס את הקיאק ויוצא לדרך 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]