
מצרכים:
------------
10 פלפלים גדולים וגבוהים
4 גזרים גדולים
1 בצל לבן גדול
2 קופסאות רסק עגבניות גדולות (יכין 260 גרם)
2 עגבניות גדולות
צרור פטרוזליה (כמות לפי טעם

300 גרם בשר עוף\הודו
700 גרם בשר בקר
סוכר
מלח
פלפל
קטשופ
כוס וחצי אורז
הכנה:
-----------
שמים לבישול את הכוס וחצי אורז בכוס מים אחת, למה כוס אחת של מים כי אנחנו רוצים לבשל אותו חצי דרך שאר הבישול יתבצע בתוך הפלפל כבר.
בנתיים חותכים בצל לקוביות קטנות ומגרדים את הגזר על פומפייה.
מטגנים קלות את הבצל עד אשר מזהיב ונהיה טיפה שקוף על מחבת גדולה ומוסיפים את הגזר המוגרד מערבבים כל הזמן טוב טוב כ15 דקות עד אשר הגזר נהיה רך למגע.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.
בקערה גדולה ממערבבים את שני סוגי הבשר מוסיפים את האורז החצי מבושל,את הגזר+בצל מלח פלפל לפי
הטעם וקופסא אחת של רסק עגבניות,העגבניות החתוכות,והפטרוזליה הקצוצה.
מערבבים טוב טוב הכול בתוך הקערה עד אשר כל התערובת אחידה.
לוקחים את הפלפלים חותכים להם את הראש, ומרוקנים את הגרעינים,ומתחילים למלא את
הפלאפלים, לשים לב להשאיר כחצי ס"מ לפני הסוף ריק האורז עוד יתפח קצת.
ממלאים את הסירים בפלאפלים (תמיד יש אחד שלא יהיה לו מקום

ומכינים את הרוטב בקערה מערבבים קופסא אחת של רסק עגבניות,טיפה קצת קטשופ וסוכר+מלח+פלפל ומוסיפים מים ומערבבים היטב היטב, שופכים לסירים אם הפלאפלים עד כחצי ס"מ מתחת לגובה הפלאפלים.
כל מה שנשאר לזה להביא לרתיכה להוריד לאש נמוכה ולבשל כשעה.(לטעום את המילוי לאחר כשעה ולבדוק אם הבשר מבושל עד הסוף).
מומלץ להגיש אם שמנת ליד

לשומרי הכשרות גם אם מיונז הולך מצוין

מצטער אין תמונה של זה מוכן הסירים עדיין על התנור



