שני יצחקי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
ועוד דבר אחד תהיה לי בעיה לתפוס מושטים אם אני עובד עם משקולות גדולות כי מושטים לפי מה שהבנתי לא כמו הקרפיון ששואב את האוכל שלו מהקרקעית
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  
|
-------------------------------
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ועוד דבר אחד תהיה לי בעיה לתפוס מושטים אם אני עובד עם משקולות גדולות כי מושטים לפי מה שהבנתי לא כמו הקרפיון ששואב את האוכל שלו מהקרקעית
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ?
|
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ומה עדיף דייג ליליי או בבוקר ?
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ? תלוי לאיזה סגנון דיג, נגיד אם אתה רוצה לתפוס מושטים אז אין צורך בפידור, אבל אם אתה רוצה קרפיונים אז חייב לפדר והרבה 
|
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ? תלוי לאיזה סגנון דיג, נגיד אם אתה רוצה לתפוס מושטים אז אין צורך בפידור, אבל אם אתה רוצה קרפיונים אז חייב לפדר והרבה  תודה רבה ותהיה בריא מה זה הדג הזה הלוואי עלי כזה דבר --------
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2013, 14:44:22 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ? תלוי לאיזה סגנון דיג, נגיד אם אתה רוצה לתפוס מושטים אז אין צורך בפידור, אבל אם אתה רוצה קרפיונים אז חייב לפדר והרבה  תודה רבה ותהיה בריא מה זה הדג הזה הלוואי עלי כזה דבר חחחחחח חחח היי  זה קרפיון 9KG שתפסתי ביציאה שלי עם אנדריי לא מזמן, אתה מוזמן לקרוא את הדו"ח המושקע של אנדריי, לראות תמונות וסרטונים וללמוד http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=12746.0
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ? תלוי לאיזה סגנון דיג, נגיד אם אתה רוצה לתפוס מושטים אז אין צורך בפידור, אבל אם אתה רוצה קרפיונים אז חייב לפדר והרבה  תודה רבה ותהיה בריא מה זה הדג הזה הלוואי עלי כזה דבר  תשומת לבך aadd32 שעקרונית, מזמן התקבלה בפורום החלטה שלא מציפים כאן בתגובות של "חחחחחח". פעם ב... - זה סביר, בכל משפט - לא מקובל כאן. לשם כך יש אייקונים ובהודעה שנערכה הושמו 3 מהם במקום ה- חחחחחח. אנא תשתדל להימנע מ-חחחחח בכל משפט... תודה. ושאלה כללית רק אותי הסמיילי הזה  מטריד אותו או שגם אותכם ? כנראה שהאייקון הזה מטריד רק אותך.
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 15, 2013, 14:40:53 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מושטים יוכלו גם מהקרקעית במיוחש אם זה קפיץ אם תירס  תודה רבה וכמה חשוב פיזור של אכול עם טיל ודברים כאלה ? תלוי לאיזה סגנון דיג, נגיד אם אתה רוצה לתפוס מושטים אז אין צורך בפידור, אבל אם אתה רוצה קרפיונים אז חייב לפדר והרבה  תודה רבה ותהיה בריא מה זה הדג הזה הלוואי עלי כזה דבר  תשומת לבך aadd32 שעקרונית, מזמן התקבלה בפורום החלטה שלא מציפים כאן בתגובות של "חחחחחח". פעם ב... - זה סביר, בכל משפט - לא מקובל כאן. לשם כך יש אייקונים ובהודעה שנערכה הושמו 3 מהם במקום ה- חחחחחח. אנא תשתדל להימנע מ-חחחחח בכל משפט... תודה. ושאלה כללית רק אותי הסמיילי הזה  מטריד אותו או שגם אותכם ? כנראה שהאייקון הזה מטריד רק אותך. אוקי קראתי ולקחתי לצומת לבי לא יהיו יותר "חחחחחח"
|
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה אבל זה החוט שהמוכר המליץ לי עליו והוא לא היה לי כל כך יקר לפי דעתי הוא עלה 50 שח אז זה לא נזק כל כך גדול ולפי הרולר זה הערך הכי נמוך שלו ה0.50 אז יותר נוח שיש ערך גלגול מדיוק מאשר להתחיל לחשב כמה מטר צריך ועוד כאבי ראש
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תודה אבל זה החוט שהמוכר המליץ לי עליו והוא לא היה לי כל כך יקר לפי דעתי הוא עלה 50 שח אז זה לא נזק כל כך גדול ולפי הרולר זה הערך הכי נמוך שלו ה0.50 אז יותר נוח שיש ערך גלגול מדיוק מאשר להתחיל לחשב כמה מטר צריך ועוד כאבי ראש אף אחד לא מכריח אותך אם מה לדוג, אבל פשוט חוט 0.50 זה מוגזם ביותראם לכנרת ואם לים. זה שהחוט הזה מסוגל לשאת משקלים גדולים יותר זה לא יתרון כזה גדול מול החסרונות שלו כמו מרחק הטלה מתקצר משמעותית בטרוף אם חוט 0.50 לא תגיע רחוק, החוט עבה ונראה במים ומחשיד לדגים. אם חוט 0.50 יתקע לך באחד הסלעים לעומת זאת אל דאגה פשוט שלוף את הסלע מחוץ למים  אין שום צורך יותר 0.35 בכנרת וזה די ומספיק 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תודה אבל זה החוט שהמוכר המליץ לי עליו והוא לא היה לי כל כך יקר לפי דעתי הוא עלה 50 שח אז זה לא נזק כל כך גדול ולפי הרולר זה הערך הכי נמוך שלו ה0.50 אז יותר נוח שיש ערך גלגול מדיוק מאשר להתחיל לחשב כמה מטר צריך ועוד כאבי ראש אף אחד לא מכריח אותך אם מה לדוג, אבל פשוט חוט 0.50 זה מוגזם ביותראם לכנרת ואם לים. זה שהחוט הזה מסוגל לשאת משקלים גדולים יותר זה לא יתרון כזה גדול מול החסרונות שלו כמו מרחק הטלה מתקצר משמעותית בטרוף אם חוט 0.50 לא תגיע רחוק, החוט עבה ונראה במים ומחשיד לדגים. אם חוט 0.50 יתקע לך באחד הסלעים לעומת זאת אל דאגה פשוט שלוף את הסלע מחוץ למים  אין שום צורך יותר 0.35 בכנרת וזה די ומספיק  בדיוק מה שכתב אנדריי.... ואם כבר אז טיפ נוסף - רוב בעלי החנויות אינם מבינים בכל הסגנונות... מלבד דני מכוכב הים - כלל בעלי חנויות הדיג לא למדו בדיג במתוקים את מה שגיאצוק שכח. להתיעץ זה לא בהכרח עם בעל חנות אלא אם שוכנעת שהוא ממש מבין בתחום הספציפי... לחסוך כאבי ראש בתכנון של הרכבת החוט בבית - ולהתחיל עם כאבי ראש בדיג?! הרוב סבורים שרצוי הפוך.... מה גם שיש גלילים של 500מטר חוט 0.35 - אז פעם אחת משקיעים ונהנים מעשרות יציאות עם מיוד מתאים שמגדיל סיכוי לתוצאות...
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה אבל זה החוט שהמוכר המליץ לי עליו והוא לא היה לי כל כך יקר לפי דעתי הוא עלה 50 שח אז זה לא נזק כל כך גדול ולפי הרולר זה הערך הכי נמוך שלו ה0.50 אז יותר נוח שיש ערך גלגול מדיוק מאשר להתחיל לחשב כמה מטר צריך ועוד כאבי ראש תודה אבל זה החוט שהמוכר המליץ לי עליו והוא לא היה לי כל כך יקר לפי דעתי הוא עלה 50 שח אז זה לא נזק כל כך גדול יש טובים טובים ויותר זולים גליל של 300 מ' סופיקס xl strong עולה בסביבות 30 ש''ח
|
|
|
|
aadd32
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
א. אני קורא מלא מאמרים על דייג כי אני רוצה להיכנס ולהבי השנה דג נורמלי ולא כמו כל שנה שהדגים היחידים שיוצאים הם קטנים ומהבוס שאני לא אוהב להשתמש בא ב. כל הריג שלי מאולתר ואני רוצה לראות אולי זה יצליח מי יודע (וכן אני יודע שזה נוגד את א') ג. כנראה שעשיתי טעות עם החוט וגם לפי דעתי גם עם הקרס אבל כמו שנאמר טועים בשביל ללמוד לא ככה ? ד. יש תמונה של קפיץ עם פיתיון עליו כי אני לא מוצא את זה בגוגל ויוטיוב
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 16, 2013, 00:46:46 AM על ידי aadd32
|
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
א. אני קורא מלא מאמרים על דייג כי אני רוצה להיכנס ולהבי השנה דג נורמלי ולא כמו כל שנה שהדגים היחידים שיוצאים הם קטנים ומהבוס שאני לא אוהב להשתמש בא ב. כל הריג שלי מאולתר ואני רוצה לראות אולי זה יצליח מי יודע (וכן אני יודע שזה נוגד את א') ג. כנראה שעשיתי טעות עם החוט וגם לפי דעתי גם עם הקרס אבל כמו שנאמר טועים בשביל ללמוד לא ככה ? ד. יש תמונה של קפיץ עם פיתיון עליו כי אני לא מוצא את זה בגוגל ויוטיוב
שלב ראשון מלא את הקפיץ בבצק\תערובת שקניתה\יצרתה וודא שהוא דחוס טוב טוב. שלב שני מקם את כל הקרסים בקפיץ כמו בתמונה השלשית אם השפיץ של הקרס כלפי בולט כלפי חוץ. שלב שלישי כסה בעוד שכבת בצק\תערובת את הקרסים והחוטים. אתה יכול להשאיר את החוט התחתון ולהלביש עליו תירס מתוק\בטעמים או לשים היר-ריג על הקפיץ מלמטה. בהצלחה  (דרך אגב זה התמונות הראשונות שקפצו בחיפוש בגוגל "קפיץ דיג" ובמקרה זה גם תמונות שגיא העלה פעם    
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|