תראה בוס לא הכי רלונטי לכנרת לפחות לא לחופי הרחצה למינהם מכיוון שאם תעמוד בתוך המים ותחזיק מקל בוס הריג יהיה בעצם במיים בעומק 30 ס"מ אולי, אלה אם כן אתה דג ממקומות גבוהים ומזח..למינהם.
בעניין הזרזור אם תחפש קצת בפורם מיים מתוקים שלנו תראה מידע מעל ומעבר וגם דפדוף קצר בדוחות יגלה לך מה עובד יותר טוב או פחות טוב.
אבל בכללי אם תצליח להתארגן על ציקדה של 3.5-7 גרם או ניקלים צבעי זהב 3-7 גרם זה יהיה הכי טוב.
כמובן שגם דמוים קטנים למינהם ופלאפלים יעבדו גם כן אבל אני אישית חסיד של ברזלים לכנרת

קח גם בחשבון שזה כמעט וסוף עונת הזרזור בכנרת מהחוף ולא תראה תפיסות רבות.

רשמתה שיש לך "חכות רולר" אני מנחש שאתה מדבר על חכות חוף אם ככה אני אישית היתי מתמקד בהם בתקופה הזאת שתלך בסוכות, מכיוון שאצלך זה יציאה על הדרך לכנרת פשוט קח קפיץ רגיל שנמכר בחנויות
תמלא אותו בתערובות הכנס פנימה את כל החוטים אם הקרסים וכסה טיפה עוד בתערובת בצק חלק מהחוטים אם הקרסים אתה יכול להשאיר בחוץ ולחבר אליהם תירס מתוק ולשלוח למעמקים ולהמתין למושט\קרפיון\שפמנון.
במידה ותחשוק נפשך סתם בפייט ובפחות דג אכיל תפור ללבבה או חתיכת בשר עוף (רצוי מסריח קצת) על קרס גדולה של מספר 1 ומעלה ושלח לעומק

השפמנון כבר לא יאחר להגיע

תערובות לקפיץ יש מלא אבל הנה מתכון בסיבי
פתי-בר טחון
פירורי לחם
דובשניות טחונות
לערבב את כל החומרים היבשים בבית ביחד ובכנרת כבר להוסיף לאט לאט מיים עד שהתערובות הופכת להיות טיפה דביקה אל תגיע למרקם של בצק
כמו כן לתערובות מומלץ כבר בשטח להוסיף פחית שימורים תירס מתוק ובקבוקון תמצית וניל של אפיה.
כמובן שלתערובת ניתן להוסיף כל דבר שעולה בדעתך ופלים\שיבולת שועל\חיטה\ערגליות בטעמים ועוד ועוד...
שיהיה בהצלחה ואל תשכח לדווח בפורם