פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   הציקדות מebay |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הציקדות מebay (נקרא 2993 פעמים) |
הדפסה |
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
זה צעצוע שלא עובד כל הבזול תמיד עולה ביוקר
|
|
|
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה צעצוע שלא עובד כל הבזול תמיד עולה ביוקר
כן לרוב זה ככה אבל אני יודע שהרבה הזמינו אותם ורציתי לדעת אם זה הציקדות האלה הרבה ממליצים עליהם מכיוון שהם זולים ועובדים טוב
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : אוגוסט 28, 2013, 00:42:54 AM » |
|
הצידקות הללו עובדות גם עובדות אני בעל סט כזה שהוציא הרבה דגים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי, האמת שאני חושב שאני הראשון שהזמין אותך מאיביי ואז כולם התחילו להזמין  הזמנתי אותם לפני בערך שנה וראיתי שהם עובדות אז התחלתי להעלות דוחות ולהמליץ עליהם ואז פתאום אני רואה מלא דיונים עליהם וגם בפורומים אחרים  בכל מקרה בפעם המאה - הציקדות האלה טובות, יש להם וויברציות טובות מתחת למים, תפסתי עליהם מלא מושטים וגם ביניות. הצהוב והירוק עובדים הכי טוב. הלבן-ראש אדום אחריהם, והציקדה האדומה הכי פחות חביבה עליי, בהצלחה 
|
-------------------------------
|
|
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : אוגוסט 30, 2013, 12:07:17 PM » |
|
היי, האמת שאני חושב שאני הראשון שהזמין אותך מאיביי ואז כולם התחילו להזמין  הזמנתי אותם לפני בערך שנה וראיתי שהם עובדות אז התחלתי להעלות דוחות ולהמליץ עליהם ואז פתאום אני רואה מלא דיונים עליהם וגם בפורומים אחרים  בכל מקרה בפעם המאה - הציקדות האלה טובות, יש להם וויברציות טובות מתחת למים, תפסתי עליהם מלא מושטים וגם ביניות. הצהוב והירוק עובדים הכי טוב. הלבן-ראש אדום אחריהם, והציקדה האדומה הכי פחות חביבה עליי, בהצלחה  הצידקות הללו עובדות גם עובדות אני בעל סט כזה שהוציא הרבה דגים
יש לכם איתם ניסיון במים מלוחים ? איך הם?
|
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : אוגוסט 30, 2013, 13:18:10 PM » |
|
אצלי הנסיון הוא רק במלוחים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : אוגוסט 30, 2013, 14:25:07 PM » |
|
אצלי הנסיון הוא רק במלוחים
ואצלי רק במתוקים 
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות?
|
|
|
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות? הם עדיין סגורות אצלי בקופסה מכוון שלא היה לי זמן לנסות אותם (הגיעו בדיוק בתקופת מבחנים), לכן גם לא רשמתי על השחייה שלהם או אם תפסתי עליהם משהו. יאמר לזכות המוכר שהייתי מרוצה מאיכות הבנייה והקרסים (בהשוואה למוצרים סינים).
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2013, 17:45:13 PM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות? הם עדיין סגורות אצלי בקופסה מכוון שלא היה לי זמן לנסות אותם (הגיעו בדיוק בתקופת מבחנים), לכן גם לא רשמתי על השחייה שלהם או אם תפסתי עליהם משהו. יאמר לזכות המוכר שהייתי מרוצה מאיכות הבנייה והקרסים (בהשוואה למוצרים סינים). ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מפרסם אותם פה בתחילת העונה הזמנתי מאיבי ציקדות שנראו מאוד דומות לאילו רק בצבע זהב וכסף הגימור שלהם נראה להיט ומיד המלצתי עליהם פה לאחר שניסיתי אותם התברר שהם אכזבה גדולה
|
|
|
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות? הם עדיין סגורות אצלי בקופסה מכוון שלא היה לי זמן לנסות אותם (הגיעו בדיוק בתקופת מבחנים), לכן גם לא רשמתי על השחייה שלהם או אם תפסתי עליהם משהו. יאמר לזכות המוכר שהייתי מרוצה מאיכות הבנייה והקרסים (בהשוואה למוצרים סינים). ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מפרסם אותם פה בתחילת העונה הזמנתי מאיבי ציקדות שנראו מאוד דומות לאילו רק בצבע זהב וכסף הגימור שלהם נראה להיט ומיד המלצתי עליהם פה לאחר שניסיתי אותם התברר שהם אכזבה גדולה בגלל זה לא רשמתי המלצה, רק הראתי אפשרות נוספת של ציקדות מאיבי שהזמנתי באופן אישי 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2013, 18:25:52 PM על ידי MaKoreAhi
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות? הם עדיין סגורות אצלי בקופסה מכוון שלא היה לי זמן לנסות אותם (הגיעו בדיוק בתקופת מבחנים), לכן גם לא רשמתי על השחייה שלהם או אם תפסתי עליהם משהו. יאמר לזכות המוכר שהייתי מרוצה מאיכות הבנייה והקרסים (בהשוואה למוצרים סינים). ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מפרסם אותם פה בתחילת העונה הזמנתי מאיבי ציקדות שנראו מאוד דומות לאילו רק בצבע זהב וכסף הגימור שלהם נראה להיט ומיד המלצתי עליהם פה לאחר שניסיתי אותם התברר שהם אכזבה גדולה בגלל זה לא רשמתי המלצה, רק הראתי אפשרות נוספת של ציקדות מאיבי שהזמנתי באופן אישי  פרסום של מוצר מבלי לציין מראש שלא נוסה אלול לגרום לאנשים להבין שהמוצר בשימוש והוא תקין להבא רצוי לציין את העניין
|
|
|
|
|
מבחינת הגימור נראות מעולה השאלה איך הם עובדות? הם עדיין סגורות אצלי בקופסה מכוון שלא היה לי זמן לנסות אותם (הגיעו בדיוק בתקופת מבחנים), לכן גם לא רשמתי על השחייה שלהם או אם תפסתי עליהם משהו. יאמר לזכות המוכר שהייתי מרוצה מאיכות הבנייה והקרסים (בהשוואה למוצרים סינים). ממליץ לך לבדוק לפני שאתה מפרסם אותם פה בתחילת העונה הזמנתי מאיבי ציקדות שנראו מאוד דומות לאילו רק בצבע זהב וכסף הגימור שלהם נראה להיט ומיד המלצתי עליהם פה לאחר שניסיתי אותם התברר שהם אכזבה גדולה בגלל זה לא רשמתי המלצה, רק הראתי אפשרות נוספת של ציקדות מאיבי שהזמנתי באופן אישי  פרסום של מוצר מבלי לציין מראש שלא נוסה אלול לגרום לאנשים להבין שהמוצר בשימוש והוא תקין להבא רצוי לציין את העניין קיבלתי. ההודעה הראשית נערכה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|