matanF
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
האם אני יכול לתפוס בפארק הלאומי שברמת גן דגים (מים מתוקים) עם דמוי קלמרי ?
חייב עזרה כמה שיותר מהר תודה רבה!
|
|
|
|
|
לא נראה לי , מהסיבה הפשוטה שזה לא מדמה את המזון שיש להם שם. לדעתי תנסה דמויים של דגים קטנים או ספינרים אשר מדמים חרקים מפרפרים במיים. בהצלחה 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
matanF
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הפעם אני ילך עם בוס אני יחזור אני יקרא על זה עוד... תודה רבה!
|
|
|
|
matanF
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן חברים אתמול הייתי בפארק ואני רוצה לספר לכם על כמה דברים מוזרים שקרו נתפסו בחכה המון מושטים וקרפיונים קטנים ובינוניים אבל מה שבאמת הפתיע היה אחרי שלוש שעות בשעה 11 וחצי בלילה פתאום אני מרגיש משיכה אבל לא רגילה ופיתאום נעצרה ואני מושך ומושך לא חזק כל כך כי חשבתי זה נתקע בעץ או משהוא ואני מוציא מהמיים ואני קולט לובסטר כחול כזה ענקי עם מלא ידיים חחחחחח ועוד תפיסה מוזרה שאותה יצא לי לתעד במצלמה זה תפיסה של דג זהב גדול יותר מהייד שלי מסוג שלייר היה מאוד מוזר להוציא מהמים גוש זהב כזה (לבסוף כולם שוחררו) הנה תמונה של השלייר (את הלובסטר לא הצלחנו לצלם כי הוא כל הזמן ניסה לתפוס אותנו אז החלטנו לשחרר מהר חחחחח) 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
משונה לאללה משונה לובסטר בירקון זה משהו שהייתי רוצה לראות חבל שלא צילמתה בקשר לדג זהב מקווה שביקשתה 3 משאלות 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
matanF
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה לא בירקון חחח זה בפארק הלאומי ברמת גן הלובסטר באמת אני מצטער של צילמתי הוא היה בסביבות ה 20 ס"מ
|
|
|
|
עומר שמו
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
25
|
|
באחת הפעמים שלי בנחל הקיבוצים שראיתי גם משהו שהיה נראה לי כמו לובסטר, אל הייתי בטוח שזה אכן לובסטר אז מיד ברחתי ועד שחזרתי הוא כבר לא היה שם אז חשבתי שדמיינתי  עכשיו כשאני שומע שיש מעט במים מתוקים בארץ אולי באמת מה שראיתי היה לובסטר
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
בחנויות של דגי נוי מוכרים לובסטרים קטנים לאקווריום וכמובן שמגדלים אותם בברכות גידול מתאימות לכך ובזמן שמחליפים להם את המים הם בורחים לנחלים ככה לפחות הגיעו הלובסטרים לנחל הקיבוצים ואני מאמין שהם לפארק הלאומי או ככה או שמישהו שהוא גדל יותר מידי אצלו באקווריום והבן אדם החלית לשחרר אותו לאגם
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
דין וטורי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
35
תן לאדם דג והוא ישבע ליום למד אותו לדוג וישבע לעד
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אוגוסט 29, 2013, 09:12:27 AM » |
|
זהו לא לובסטר.. זה נקרא crewfish אשר מיובא מחול וגדל במים מתוקים. אינו מגיע לגודל של לובסטר ימי
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
בחנויות של דגי נוי מוכרים לובסטרים קטנים לאקווריום וכמובן שמגדלים אותם בברכות גידול מתאימות לכך ובזמן שמחליפים להם את המים הם בורחים לנחלים ככה לפחות הגיעו הלובסטרים לנחל הקיבוצים ואני מאמין שהם לפארק הלאומי או ככה או שמישהו שהוא גדל יותר מידי אצלו באקווריום והבן אדם החלית לשחרר אותו לאגם
יותר סביר שהלובסטר הכחול הגיע לפארק ברגמת גן בעזרתם האדיבה של חובבים שחשבו שזה יהיה נורא מגניב לשחרר אותם שם... כיום הלובסטר הכחול נמצא בטבע בכמה מוקדים בישראל ועושה רושם שמוצא חן בעיניו האקלים כאן...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
32
0523464056
|
|
יותר סביר שהלובסטר הכחול הגיע לפארק ברגמת גן בעזרתם האדיבה של חובבים שחשבו שזה יהיה נורא מגניב לשחרר אותם שם... כיום הלובסטר הכחול נמצא בטבע בכמה מוקדים בישראל ועושה רושם שמוצא חן בעיניו האקלים כאן... גאי אז מי יודע אולי עוד כמה שנים שיהיה כמויות מהם אני יעשה אחלה ארוחת ערב בשבילי 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : אוגוסט 29, 2013, 11:38:49 AM » |
|
זהו לא לובסטר.. זה נקרא crewfish אשר מיובא מחול וגדל במים מתוקים. אינו מגיע לגודל של לובסטר ימי
cr awfish ליתר דיוק 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוגוסט 29, 2013, 12:09:30 PM » |
|
cr awfish ליתר דיוק  crayfish ליתר דיוק...  נכון שכרונולוגית crawfish היה בשימוש אבל השם crayfish דווקא היה זה שנתקבל בחברה המדעית. בחיפוש בגוגל crawfish ייתן חצי מיליון תוצאות יותר מ-crayfish אבל רק ל-crayfish יש תוצאה לויקיפדיה עם אזכור ל-crawfish... תכלס, תלוי איפה בעולם אתה נמצא. מכיוון שאנחנו יותר קרובים לאירופה, crayfish... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
לא יודע, רפי  ממש לא נראה לי כמו דג קוי. מצד שני, נראה לי מאד כמו קרס (Carassius)... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|