פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דייג באילת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג באילת (נקרא 1564 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מחפשת להצטרף לדייג באילת יום ראשון הקרוב 1/9, מכירים מישהו מאילת? 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תשמעי את חיה טובבבבבבבבב לפני שבועיים חול עוד יומיים אילת את עובדת לפעמים 
|
|
|
|
|
חחחחחחחח אחותי גרה באילת, משתדלת אחת לחודש חודשיים לרדת לאילת. גם לבקר אותה וגם לצלול, ועכשיו גם לדוג  אני נוסעת עכשיו לעשות התמחות הצלה ועזרה ראשונה (בצלילה) אם מישהו פה צולל ורוצה להצטרף מומלץ מאוד  (דייג אופציונלי באילת גם שבת בלילה)
|
|
|
|
Talmad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טעות
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 26, 2013, 18:36:55 PM על ידי Talmad
|
|
|
|
|
|
בר אם את רוצה יש את החנות של נמר הים מתחת לגשר באילת דיברתי איתו לפני מספר שבועות בחנות איש נחמד אני חושב שהוא עושה גם דיג מסירה ראיתי פרסומים ליד החנות של דיג מסירה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
טעות
בר ראית מה עשית הבחור רשם טעות כנראה בטעות 
|
-------------------------------
|
|
|
|
נו מה אין בפורום הזה מישהו מאילת??? 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בכייפ... אגב, בשרשור הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=1874.0שייקה העלה את התגובה הזו (כמדומני "אילתי" הוא ליאור): " ליאור מאילת בירה הוא בעל סירת דייג 8 מטר בסירה יש פישפיינדר למציאת תקלות , קבינה להניח ראש ,ושירותים לעת הצורך, חשוב.. הוא יוצא לדייג בסיגנון בולוס העתיק והטוב פיתיונות חיים קאלמרי,מקרל,סרדינים,טרולוסים,חיים או מתים מה שמיזדמן בסביבה ,וכן גם בשיטת הג'יג. הציוד שלו -רולר חשמלי לדייג עומק-peen 14 חוט דקרון 130lb-- ---חשמלי קריסטל 240xl -חוט דקרון 130lb-----חשמלי peen 600 לדיג משולב של גי'ג מאדאי ובולוס -תופים חוט ניילון 100,120,140
חברים אני הייתי ונהנתי והולך שוב בשבת בעזרת השם בירה בירה בירה
לתאום מראש (עדיף כמה ימים לפני קריצה): 0523908887 ליאור" אז הנה יש לך גם מס' טלפון... 
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]