פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   דגים בנחל חדרה |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: דגים בנחל חדרה (נקרא 6117 פעמים) |
הדפסה |
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
תגידול לי על איזה תנינים אתם מדברים בדיוק  מאיפה הבאתם את זה  לא יודע אני רוצה לדוג שם אבל לא באלי מפגש עם תנין או צב חח שבוע שעבר שלחתי שם כמה תרנגולות שלמים לתנינים יופי של תנינים יש שם  נו בטח אחרי ההרצאה של ינון על איך להפריח בלונים לאנטיאסים ישר רצתה לישם 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בבקשה תגובה רצינית 
|
|
שרוף על דיג
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
תגידול לי על איזה תנינים אתם מדברים בדיוק  מאיפה הבאתם את זה  לא יודע אני רוצה לדוג שם אבל לא באלי מפגש עם תנין או צב חח שבוע שעבר שלחתי שם כמה תרנגולות שלמים לתנינים יופי של תנינים יש שם  נו בטח אחרי ההרצאה של ינון על איך להפריח בלונים לאנטיאסים ישר רצתה לישם 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
בבקשה תגובה רצינית  מלבד התנינים והצבים שיש שם הנחל די מזוהם כך שכדי לחפש את הדגים במקום יותר ידידותי
|
|
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בבקשה תגובה רצינית  מלבד התנינים והצבים שיש שם הנחל די מזוהם כך שכדי לחפש את הדגים במקום יותר ידידותי אני יודע שהנחל מזוהם... אני רוצה ללכת לכיף... רק מפחד שאיזה תנין או משהו יבוא ויגיד שלום 
|
|
שרוף על דיג
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון 
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2013, 17:43:41 PM על ידי הדג כריש
|
|
שרוף על דיג
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג
|
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג יצחק מה זה נחשים ועקרבים לאומת התנינים שיש שם הם הרבה יותר מסוכנים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 24, 2013, 20:22:49 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג יצחק מה זה נחשים ועקרבים לאומת התנינים שיש שם הם הרבה יותר מסוקנים תגידול לי על איזה תנינים אתם מדברים בדיוק  מאיפה הבאתם את זה  לא יודע אני רוצה לדוג שם אבל לא באלי מפגש עם תנין או צב חח שבוע שעבר שלחתי שם כמה תרנגולות שלמים לתנינים יופי של תנינים יש שם  צור לי הם ניראו ממש חמודים התנינים מזה נידלקו על התרנגלות שנתתי להם ההיתה צריך לראות אותם כל הזמן ביקשו עוד
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג יצחק מה זה נחשים ועקרבים לאומת התנינים שיש שם הם הרבה יותר מסוקנים 
|
|
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג סוף סוף מישהו רציני... (אני לא הולך לנחל אלכסנדר חחח) איפה שהצמחייה אני מתכוון איפה שהעצים, מקום טוב למנגל וזה  אם אני דג על הגשר, עדיין טוב? והמקום היותר צלול, לא ראיתי שם תפיסות בזמן האחרון, אתה בטוח שלדוג ברצועה של הבטון? אני חושב שבקטע של המים העכורים והעמוקים יהיו יותר תפיסות? תקן אותי אם אני טועה... סליחה על החפירה זה חשוב לי מאוד 
|
|
שרוף על דיג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג סוף סוף מישהו רציני... (אני לא הולך לנחל אלכסנדר חחח) איפה שהצמחייה אני מתכוון איפה שהעצים, מקום טוב למנגל וזה  אם אני דג על הגשר, עדיין טוב? והמקום היותר צלול, לא ראיתי שם תפיסות בזמן האחרון, אתה בטוח שלדוג ברצועה של הבטון? אני חושב שבקטע של המים העכורים והעמוקים יהיו יותר תפיסות? תקן אותי אם אני טועה... סליחה על החפירה זה חשוב לי מאוד  אז בוא ונהיה רציניים לרגע, למה זה כל כך חשוב לך?! אין עוד מקומות לדוג בהם מלבד נחל מזוהם?! בכל אופן, מידע לרבות מקומות גישה בכל הקשור לנחל חדרה - קבל מאתר טיולים ואתר קק"ל: http://www.nelech.co.il/place/PlaceInfo/79http://www.kkl.org.il/forestsearch/hadera_stream.aspxאם היו תנינים - מן הסתם היה כתוב... בכל אופן - בטוח שיש שם תנינים מהלכים וחסרי זנב... מבחינת תנינים זוחלים - אין כאלו בארץ שמסתובבים בטבע באופן חופשי ולא מפוקח....
|
|
|
|
|
|
הדג כריש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג סוף סוף מישהו רציני... (אני לא הולך לנחל אלכסנדר חחח) איפה שהצמחייה אני מתכוון איפה שהעצים, מקום טוב למנגל וזה  אם אני דג על הגשר, עדיין טוב? והמקום היותר צלול, לא ראיתי שם תפיסות בזמן האחרון, אתה בטוח שלדוג ברצועה של הבטון? אני חושב שבקטע של המים העכורים והעמוקים יהיו יותר תפיסות? תקן אותי אם אני טועה... סליחה על החפירה זה חשוב לי מאוד  אז בוא ונהיה רציניים לרגע, למה זה כל כך חשוב לך?! אין עוד מקומות לדוג בהם מלבד נחל מזוהם?! בכל אופן, מידע לרבות מקומות גישה בכל הקשור לנחל חדרה - קבל מאתר טיולים ואתר קק"ל: http://www.nelech.co.il/place/PlaceInfo/79http://www.kkl.org.il/forestsearch/hadera_stream.aspxאם היו תנינים - מן הסתם היה כתוב... בכל אופן - בטוח שיש שם תנינים מהלכים וחסרי זנב... מבחינת תנינים זוחלים - אין כאלו בארץ שמסתובבים בטבע באופן חופשי ולא מפוקח.... טוב אז בים כבר מלא זמן אני רק מאבד ציוד, ולא באלי כבר נמאס לאבד ציוד בתדירות גבוהה... אני מעדיף בנחל חדרה כי זה מקום שקט ורק לכיף... זה חשוב לי מכיוון שאמרו לי ורציתי לדעת בוודאות, וחשבתי שיענו לי ברצינות בפורום הזה, והתשובות שקיבלתי כאן הם תגובות נבזיות... אשמח לדבר איתך בפרטי בהודעות...
|
|
שרוף על דיג
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
נחל חדרה מהצד הדרומי של תחנת הכח יש רחבה ארוכה ללא צמחיה שם אפשר לדוג התנינים שתמצא שם קטנים יותר מתניני הקישון  אני תאמת מעדיף את הצמחייה יש שם יותר עומק ויותר עכור. ואיזה גודל התנינים בערך? הם מסוכנים? ויש צבים? אני מתכוון ליד הגשר שם למען האמת קשה לענות לשאלות של דג {ובמיוחד כריש} בסבך הצמחיה לא הייתי ממליץ . זו העונה של נחשים עקרבים וכל מיני אחרים באזור שכתבתי לך גם הנחל יותר נקי . בזמנו ח.ח. עשתה רבות לניקוי חלקת הנחל הזו אז צא כמה שיותר קרוב לשפך . צבים נדיר לתפוס שם . {אגב נחל אלכסנדר הינו שמורה לצבים . אסור לדוג סוף סוף מישהו רציני... (אני לא הולך לנחל אלכסנדר חחח) איפה שהצמחייה אני מתכוון איפה שהעצים, מקום טוב למנגל וזה  אם אני דג על הגשר, עדיין טוב? והמקום היותר צלול, לא ראיתי שם תפיסות בזמן האחרון, אתה בטוח שלדוג ברצועה של הבטון? אני חושב שבקטע של המים העכורים והעמוקים יהיו יותר תפיסות? תקן אותי אם אני טועה... סליחה על החפירה זה חשוב לי מאוד  אז בוא ונהיה רציניים לרגע, למה זה כל כך חשוב לך?! אין עוד מקומות לדוג בהם מלבד נחל מזוהם?! בכל אופן, מידע לרבות מקומות גישה בכל הקשור לנחל חדרה - קבל מאתר טיולים ואתר קק"ל: http://www.nelech.co.il/place/PlaceInfo/79http://www.kkl.org.il/forestsearch/hadera_stream.aspxאם היו תנינים - מן הסתם היה כתוב... בכל אופן - בטוח שיש שם תנינים מהלכים וחסרי זנב... מבחינת תנינים זוחלים - אין כאלו בארץ שמסתובבים בטבע באופן חופשי ולא מפוקח....זה בדיוק מה שאמרתי לו בפרטי
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|