בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  חנות אנטרנטית בחול לציוד ספנות-חנות שממליץ עליה
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חנות אנטרנטית בחול לציוד ספנות-חנות שממליץ עליה  (נקרא 934 פעמים) הדפסה
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

שלום רבותיי,

לא פעם, בא להזמין מוצר, שנראה זול, בד"כ זול משמעותית מהארץ, אבל לפני לחיצת הכפתור אני נרתע מהעלויות הגבוהות של המשלוח.

חפצים קטנים אולי זה עלויות קטנות, בין אם זה משלוח באיביי, מחנות קרובה אלינו פיזית או מארצות הברית, או סין או אוסטרליה, או אם זה מאתר שאינו אי ביי (ולא מעט פעמים המשלוח לא דרך אי ביי זול יותר)

אבל דברים שעולים על כמה גרמים זוכים למחיר משלוח שלפעמים פי 2 או יותר ממחיר המוצר עצמו!

בהמלך שיפותץ הסירה, התחלתי לחפש באיביי וגם אתרים אחרים שניתן לרכוש את מה שאני מחפש, במחיר טוב למוצר וגם משלוח זול יחסית.

אתר אחד שכבר הזמנתי דרכו מזמן, ואני מרוצה ממנו, גילית מחדש אתמול דרך דפדוף באתרים ששמורים אצלי וקניתי קנייה שהיתה שווה בעיניי.

אחד המוצרים שחיפשתי היה משאבת לייבוול לשמירת דגים חיים לסירה.

המליצו לי על חברת צונאמי.

המוצר הזה באי ביי :
http://www.ebay.com/itm/Attwood-Tsunami-T500-12V-500GPH-Cartridge-Livewell-Aerator-Pump-4640-7-/180976133716?pt=Boat_Parts_Accessories_Gear&hash=item2a2304a654&vxp=mtr

עולה 27.79 $
משלוח עולה 40.7 $!!! בערך פי 1.5 ממחיר המשאבה עצמה

מוצר זהה דרך האתר שמצאתי ב Crowly Marine :
http://www.crowleymarine.com/products/168/4660-7.cfm
עולה  אותו דבר: 27.7 $ טוב ויפה
אבל המשלוח לארץ עלה לי 9 $ במקום 40 $ דרך איביי .

יותר מזה, ה9 $ משלוח זה לא רק למשאבה, אלא לעוד מוצרים שקניתי אבל לא כבדים.

מבחינתי זה בהחלט הבדל משמעותי. חסכתי לעצמי בערך 31 $=בערך 114 ש"ח על קניית מוצר שערכו פחות מזה!

גילוי נאות: יש באתר אפשרות משלוח מהירה יותר. זה עולה יותר כסף. דרך האי ביי יכול להיות שיש סוג של ביטוח שאין אותו במשלוח הרגיל בקרוליי מרין. יחד עם זאת, אינני חושב שהסיכון גבוה ומצדיק את הפרש המחיר.

לגבי האתר, crowly marine, למרות שנמצא רחוק (בארצות הברית) יש אפשרות משלוח זולה-דבר שבד"כ לא קיים. ניסיתי פעם אחת והדברים הגיעו.

למי האתר מיועד: האתר זה למוצרי ספנות, מתמחה בחלקים למנועים ימיים, ושאר ציוד היקפי לסירות.

מגוון המוצרים שיש באתר מרשים מאוד. יקח לא מעט זמן לדפדף בכל הקטגוריות.

האתר בנוי בצורה מסוימת, צריך להבין איך בנוי. הקטגוריות המודגשות (אין בהם הצללה) זה איפה שאתם נמצאים כאגע...די פשוט ונוח לגלישה.

לא כל דבר הייתי ממהר וקונה משם, יש דברים ששווה לקנות פה בארץ (כן, יש כאלו מוצרים למרות הכל קריצה) אבל לא מעט לא מוצאים בארץ או שמוצאים במחירים יותר יקרים משמעותית)

כבר כמה חודשים מחפש משאבה כזו אבל לא מוצא משלוח זול...האתר הזה שכל הזמן ישב לי במועדפים רק עכשיו גיליתי שיש לו גם מוצרים כאלו, התעמקתי באתר וראיתי שוב שהוא זול עם הרבה מוצרים וזאת הסיבה שאני מעדכן אותכם-בתקווה שזה אולי יחסוך לעוד אנשים כמה שקלים ברכישה נבונה יותר.

כמובן, זאת במה לאחרים לשתף בעוד אתרים כאלו. ניסיתי ללכת על אתרים ממדינות קרובות אולי יהיה משלוחים יותר זולים, מצאתי אחד בטורקית אבל לך תבין טורקית ואתר מח'ורבש..יוון זה סיפור דומה. אנגליה זה משלוחים יקרים בכל זאת איך שראיתי...אבל החיפושים נמשכים......

בהצלחה
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2013, 08:01:30 AM על ידי סאמח הצפר
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

תודה על השיתוף. נכנס למועדפים  בראוו
-------------------------------