בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
| | |-+  שאלה לגבי מבנה קרסים gamakatsu לג'יג לא קשורות
עמודים: 1 [2] 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: שאלה לגבי מבנה קרסים gamakatsu לג'יג לא קשורות  (נקרא 6907 פעמים) הדפסה
Maamoon

חבר פורום

מנותק מנותק

במרכז בומבדו

בעניין: שאלה לגבי מבנה קרסים gamakatsu לג'יג לא קשורות
« הגיב #15 ב- : אוגוסט 17, 2013, 11:42:14 AM »
סאמח לא עניין של גאנות, אתה הראשון עם קרסים מסוג זה... אז תנסה ותייעצ לנו כך מידע נאסף בפורום
-------------------------------
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
 IP: [ מחובר ]
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : אוגוסט 18, 2013, 00:23:36 AM »
לקרוא את התגובות ולהתמוגג מהדיון המקצועי והמשתף שנפתח כאן בירה

מוזר ודי תמוהה  בכל אופן לא מכיר קרסים לגייג שבנויות בצורה כזאת {גם לא של חברות אחרות}
מה שאפילו מחשיד בעיניי
אני מכיר קרסים שהטבעת לא {מרותכת} ויש מעין חריץ בטבעת {כך החברה שמייצרת חוסכת כמה שקלים}
וגם זה לדעתי משהו שחייב להשתנות ולהיעשות {אני מרתך את החריץ כדי שהטבעת תהיה חלקה "ויפה"}
בכל אופן אני לא הייתי משתמש בקרסים גם אם הם הקרסים החזקות ביותר אם הייתי צריך לחזק ולסגור בפלייר או משהו
ממליץ לך בחום על הקרסים האלו
http://www.ebay.com/itm/Opass-Katana-Heavy-Duty-Jig-Fishing-Hook-11-0-3pcs-New-/221196838315?pt=AU_Sport_Fishing_Tackle&hash=item33805be5ab

ואם בא לך על gamakatsu הייתי ממליץ על
http://www.ebay.com/itm/Gamakatsu-Single-Hook-Tuned-Heavy-Duty-Jigging-Hook-Size-35-7-0-/160896106261?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item257627bf15

לפי ההמלצות שלך, נראה לי שוקי שאתה ואני באותו ראש -
לא מתחברים לקרס עם השן בצד החיצוני....

ממליץ לכל אלו שמחפשים קרסים לעונת האנטיאסים ובכלל לתפירה של פיתיון חי {סבידה\קאלמאר}
לעבוד עם הקרסים האלו של owner דגם 5129 הקרס ב-ה  הידיעה לפיתיון חי
http://www.basspro.com/Owner-Offshore-Live-Bait-Hooks-Model-5129/product/8074/
ממליץ על מידה 9\0 או 0\10 קרסים חזקות אמינות בעלות גימור ניקל שחור בעלת חדות מקסימלית שלא נשחקת
אין ספק שעם הקרסים האלו אני בטוח ורגוע ועד עכשיו לא היה שום אנטיאס "שהזיז " להם גם כזה של 30 קילו

אכן ההמלצה האולטימטיבית לקרסים המתאימות לדיג על חי... אתה בסדר

עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2013, 00:26:22 AM על ידי rafi
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #17 ב- : אוגוסט 18, 2013, 00:27:34 AM »
סאמח לא עניין של גאנות, אתה הראשון עם קרסים מסוג זה... אז תנסה ותייעצ לנו כך מידע נאסף בפורום

אני ראשון עם קרסים כאלו? מאיפה אתה יודע? יש פה אינצקלופדיות מהלכות שיודעים על כל קרס לפני היוולדותה.

לייעץ לי לנסות את הקרסים בים זה טוב וברור ולא ממש עוזר, אבל זה עונה לי רק על השאלה הספיציפית של החוזק שלהם אם יחזיקו מעמד ולא מעבר לזה. לנסות בים לא יתן למשל תשובה לגבי המבנה שלהם והייעוד שלו, בין אם יחזיקו מעמד ובין אם ייכשלו! אלו שאלות ששאלתי ולא אקבל עליהם תשובה לפי הנחייתך.

ולגבי לנסות אותם, זה הגיון פשוט שאפשר לעשות בלי צורך שמישהו ייעץ לי בזה, ואם רוצים לנסות אז עדיף כמובן קודם לכן לבדוק עם אחרים ולברר לגבי הקרסים לפני שמנסים אותם בים. חבל על כל דג+ג'יג  שילך לאיבוד אם משתמש בדבר לא ייעודי למטרה זו ובמיוחד אם היה אפשר לדעת את זה מראש ולא עשינו...אוי ואבוי!  

אז לגבי סעיף 6 שלך-הסיפור בכל זאת לא נגמר
עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2013, 00:30:41 AM על ידי סאמח הצפר
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #18 ב- : אוגוסט 18, 2013, 00:53:17 AM »
עיצה:
1. תחבר לגיג
2. תסגור עם פלייר
3. תלך לים
4. תתפוס משהוא וכאן יש שתי אופציות
5א. תוציא את הדג
6. והדיון נגמר

5ב. תאבד את הדג הקרס יתנתק ישבר
5ג. תבוא לפורום ותדוויח כמה זה היה נוראי
5ד. תזרוק את הקרסים לפח
6. והדיון נגמר

אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

אספנות (איתיי) אני לא מבין אותך ואתה מצליח לבלבל אותי. זה בכנות אני אומר ידידי:

קודם כל, מבלי לקחת דברים אישית, תדע לך אם עוד לא הבחנת שאני בן אדם רציני, מגיב ברצינות, כשאין לי מה להגיב לא מגיב (אסטרטגיה הגונה) ואם אגיב בתחום שלא בקיא בו 100% אני מציין זאת על מנת לא להטעות וכשמחפש מידע אני נודניק לא קטן.

כאשר אני פותח שרשור, אני מצפה שהתגובות יהיו רציניות ובמטרה לעזור ליח ולקוראים ולקדם . ראה לדוגמא תגובה של שוקי, כאשר רואה את הקרסים, נותן תגובה ראשונה, נעלם כמה דקות, מגשש, בודק, מחפש, משקיע מזמנו וחוזר עם תשובה שהוא מגדיר בתור "תחקיר" ואכן זה תחקיר ועוזר רבות. תגובה של דוב זה סיפור דומה. לשניהם אני מודה ומעריך את השקעתם.
אחרים שלא הגיבו בטוח חלקם הרגיש שאין לו מה לתרום ולא הגיב. "פייר אינוף"

לגביך, ותקח את הביקורת שלי באופן ענייני באותה מידה שאני מתיחס אליך עכשיו, אותך לא מכיר אבל בטוח שיש לך הרבה מה לתת פה בפורום:

אתה פותח בהתחלה בתגובה אליי ש"לתת להם בפלייר" יעני אתה מראה שהפתרון זה לסגור את העין של הקרסים עם פלייר" ואתה נותן אייקון של בן אדם בטוח במה שהוא אומר. הרושם שמתקבל הוא שאתה מכיר את הפטנט ושאתה מאשר לי שסגירת העין היא פתרון לשימוש בקרסים האלו לג'יגינג (כי על זה שאלתי).

טוב ויפה ומצוין. אם כך אז לא קניתי את הקרסים לשוו. בשביל להיות בטוח אני עונה לך ומבקש ממך הרחבה בנושא בשביל לדעת מה הכוונה בדיוק במה שכתבת ואם זה מתוך נסיון וכו'...

אבל בא mamoon מיעץ לי לנסות אותם בשטח ובזה ייגמר הסיפור (לטענתו)
תקרא את תגובתי לMaamon ותבין מה העמדה שלי. והבעייתיות בתשובה שלו, שבקיצור, היא לא מאפשרת לנו להבין מה זה העין הפתוחה וגם זה לא פתרון חכם לנסות משהו בלי להבין מה הוא וכאשר המחיר יכול להיות כבד באיבוד דג (ואם מאבדים דג אז סביר להניח דג גדול, ולא  דג קטן שכל קרס תחזיק אותו בין אם ייעודים לג'יג ובין אם לא)!

אתה בא, מגיב לMaamon  עם אייקון  אתה בסדר, וזה גורם לי לבלבול והרגשה שמשהו לא רציני פה (הזכרתי שאני בן אדם רציני ויש לי ציפייה שכך יהיה בשרשורים שאני פותח):

בעיה ראשונה: אתה תגיב לMaamon שנתן תשובה שבעיניי לא תורמת ואתה לא מתיחס לשאלה שאני הפניתי אליך, בה אתה מתבקש להרחיב לגבי התשובה הראשונה שלך ב"לתת לה בפלייר"

בעיה שניה, אם אתה אומר בהתחלה "תן לה בפלייר" ומזה משתמע שזה שיטה מקובלת שאתה מכיר וקרסים כאלו יתאימו לג'יגינג... ואז אתה נותן תגובה לmaamon  שאני מפרש בתור הסכמה למה שהוא כתב ומתפרש מזה שאתה מציע לי לנסות בשטח בשביל לדעת מה יהיו התוצאות ושזה יתן את כל התשובות................. אז פה בעצם אתה קצת סותר את עצמך. קודם מבינים ממך שזה בסדר ואחרכך אתה מייעץ לבדוק ולנסות בשטח ושהעניין תחת בדיקה!

אז בזה אתה מבלבל אותי איתיי.

יכול להיות שאתה לא מבין די לפורום ולא שם לב לציטוטים וכו', אבל אנא ממך תשתדל להיות עקבי ולתת תשובות שלא מבלבלות ושתורמות.
גם בזמנו, אתה שלחת לי הודעה שאז לא הבנתי מה הקשר שלה למה, חזרתי אליך להבהרה וגם לא קיבלתי. כרגע אני חושב שהבנתי בקשר למה שלחת אותה אבל שוב, תשתדל להיות עקבי ועירני. ותשתדל לא לפספס.

אז אם פיספסת את התגובה הזו מזופט, מקווה שחבריך יפנו אותך אליה.....

עכשיו, מאורך התגובה שלי, הבנת כמה רציני אני קריצה

עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2013, 00:57:45 AM על ידי סאמח הצפר
dovdov

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : אוגוסט 18, 2013, 01:15:03 AM »
סמאח אני מבין מהתגובה האחרונה שלך שלא קראת את התגובה שלי עם הציטוט מהאתר של גמקאטצ'ו.
הקרסים לא מיועדות לג'יג,הם מיועדות להחלפה בדמימויים ובניקלים כבדים לדייג של בס מפוספס סלמון וכדומה.
לבסים הגדולים עובדים עם דימויים עבודת יד שעשויים מעץ והעים לקרסים היא מתברגת ולא רוצים כל פעם לפתוח ולסגור את ההברגה כי זה מחליש את העסק ,לכן עובדים עם עין פתוחה שנסגרת בפלאייר .
אני לא הייתי עושה ניסויים בכל זאת יכול להתחבר אליה דג גדול שעשוי לפתוח את העין ולברוח.
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : אוגוסט 18, 2013, 01:21:18 AM »
סמאח אני מבין מהתגובה האחרונה שלך שלא קראת את התגובה שלי עם הציטוט מהאתר של גמקאטצ'ו.
הקרסים לא מיועדות לג'יג,הם מיועדות להחלפה בדמימויים ובניקלים כבדים לדייג של בס מפוספס סלמון וכדומה.
לבסים הגדולים עובדים עם דימויים עבודת יד שעשויים מעץ והעים לקרסים היא מתברגת ולא רוצים כל פעם לפתוח ולסגור את ההברגה כי זה מחליש את העסק ,לכן עובדים עם עין פתוחה שנסגרת בפלאייר .
אני לא הייתי עושה ניסויים בכל זאת יכול להתחבר אליה דג גדול שעשוי לפתוח את העין ולברוח.

אהלן דוב, כמובן שראיתי, איך יכולתי לפספס קריצה מודה ומעריך את התגובה והמאמץ (וכנראה שאתה לא קראת תגובתי לאספנות בה פרגנתי לך ולשוקי קריצה)

בכל אופן, מודה על ההבהרה. יקח לי זמן לעקל את הסיפור עד הסוף, כי עדיין מוזר לי למה כתוב על השקיות באתר שזה לvertical jigging? האם זה היה נסיון למכור אותם לעוד מטרות לא ייעודיות? או שלמרות ייעודם למה שאתה ושוקי כתבו עדיין הם טובות במידה גבוהה לג'יגינג. כנראה שזה איך שאתה ושוקי כותבים, שלא נראה לכם שזה מתאים לג'יג,אבל בתוכי עדיין מחפש עוד תשובה שזה כן יתאים  גיחוך 
סקווידוויד

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : אוגוסט 18, 2013, 23:13:59 PM »

אני ראשון עם קרסים כאלו? מאיפה אתה יודע? יש פה אינצקלופדיות מהלכות שיודעים על כל קרס לפני היוולדותה.

לייעץ לי לנסות את הקרסים בים זה טוב וברור ולא ממש עוזר, אבל זה עונה לי רק על השאלה הספיציפית של החוזק שלהם אם יחזיקו מעמד ולא מעבר לזה. לנסות בים לא יתן למשל תשובה לגבי המבנה שלהם והייעוד שלו, בין אם יחזיקו מעמד ובין אם ייכשלו! אלו שאלות ששאלתי ולא אקבל עליהם תשובה לפי הנחייתך.

ולגבי לנסות אותם, זה הגיון פשוט שאפשר לעשות בלי צורך שמישהו ייעץ לי בזה, ואם רוצים לנסות אז עדיף כמובן קודם לכן לבדוק עם אחרים ולברר לגבי הקרסים לפני שמנסים אותם בים. חבל על כל דג+ג'יג  שילך לאיבוד אם משתמש בדבר לא ייעודי למטרה זו ובמיוחד אם היה אפשר לדעת את זה מראש ולא עשינו...אוי ואבוי!  

משאירים אתכם שבוע לבד ואתם עושים בלאגן.

אני משתמש בדיוק באותן קרסים, ויש להן כמה שימושים. אבל נתחיל לאט לאט. אקדים ואומר - אני סוגר עם פלייר ותאמין לי שניסיתי והפלייר לא הצליח לפתוח את הקרס.
אם תשאל עד כמה אני סומך עליהן? אודה ואומר ששבוע שעבר הזמנתי עוד כמה חבילות כאלה.

קרס 510 היא קרס לג'יג. נקודה. בעצם זו קרס מעולה לג'יג. אגב, היא קרס מצויינת שנשארת חדה להרבה מאוד זמן. מי שמשתמש בה יבין לבד עד כמה היא חדה, כבר בשלב בניית האסיסט.

הזיז בחוץ זה רעיון גאוני כי הוא מקטין את הסיכוי לקרס להתפס על השוק לידר או על הג'יג בזמן ההקפצה.
זה גם מקטין את הסיכוי לפגיעה בשוק לידר מחיכוי חוזר עם השן. יש לי חברים שמשתמשים רק בקרס הזו. איפה עמיקו שיכניס איזו מילה?

למה יש עין פתוחה?
יש כמה סיבות. יש מי שמעדיף לקשור את הקרס במקום על חוט קוולר כמקובל, על סוויבל!!! כן כן. זה מאפשר להלביש את הקרס ישירות על הטבעת של הסוויבל ולסגור עם פלייר. ברגע שסגרתם זה לא יפתח. נכון, אם תמשכו עם מלגזה זה בטוח יפתח בסוף, אבל אולי הקרס תתעקם קודם או תשבר כי כשקושרים אסיסט רוב הלחץ לא מתרכז בעין. חוץ מזה אני סומך על גמקטסו.
למשל כמו פה - שימו לב שאת הג'יג הזה קושרים את השוק לידר ישירות לסוויבל כדי שהג'יג יסתובב וינצנץ והוא מיועד לטונות במקור (יש לי כזה).

נכון, זה לא כמו ריתוך, אבל עדיין רוב הקרסים בעולם לא מרותכות והדגים יוצאים גם על קרסים כאלה.

יש מי שמעדיף לחבר את הקרס על טבעת סגורה ואת הקוולר לחבר אל הטבעת הסגורה. אין לי תובנות מיוחדות כאן.
אמנם בתמונה זו סרקל אבל זה מה מצאתי.

יש גם חיבור הקרס על מקטע מתכתי נגד דגים עם שיניים חדות, נדמה לי שיש להשיג את החתיכות מתכת הללו (לא יודע איך לקרוא להן) בלי קרס מחוברת ולשים מה שאתם רוצים.

בכל מקרה ניתן גם לעבוד רגיל - ללחוץ עם פלייר ולסגור את הטבעת ולקשור עם חוט קוולר כמקובל.

בהצלחה
עריכה אחרונה: אוגוסט 18, 2013, 23:29:49 PM על ידי סקווידוויד
אספנות

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : אוגוסט 19, 2013, 01:07:05 AM »
.
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:35:10 PM על ידי אספנות
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : אוגוסט 19, 2013, 06:59:30 AM »

משאירים אתכם שבוע לבד ואתם עושים בלאגן.

אני משתמש בדיוק באותן קרסים, ויש להן כמה שימושים. אבל נתחיל לאט לאט. אקדים ואומר - אני סוגר עם פלייר ותאמין לי שניסיתי והפלייר לא הצליח לפתוח את הקרס.
אם תשאל עד כמה אני סומך עליהן? אודה ואומר ששבוע שעבר הזמנתי עוד כמה חבילות כאלה.

קרס 510 היא קרס לג'יג. נקודה. בעצם זו קרס מעולה לג'יג. אגב, היא קרס מצויינת שנשארת חדה להרבה מאוד זמן. מי שמשתמש בה יבין לבד עד כמה היא חדה, כבר בשלב בניית האסיסט.

הזיז בחוץ זה רעיון גאוני כי הוא מקטין את הסיכוי לקרס להתפס על השוק לידר או על הג'יג בזמן ההקפצה.
זה גם מקטין את הסיכוי לפגיעה בשוק לידר מחיכוי חוזר עם השן. יש לי חברים שמשתמשים רק בקרס הזו. איפה עמיקו שיכניס איזו מילה?

למה יש עין פתוחה?
יש כמה סיבות. יש מי שמעדיף לקשור את הקרס במקום על חוט קוולר כמקובל, על סוויבל!!! כן כן. זה מאפשר להלביש את הקרס ישירות על הטבעת של הסוויבל ולסגור עם פלייר. ברגע שסגרתם זה לא יפתח. נכון, אם תמשכו עם מלגזה זה בטוח יפתח בסוף, אבל אולי הקרס תתעקם קודם או תשבר כי כשקושרים אסיסט רוב הלחץ לא מתרכז בעין. חוץ מזה אני סומך על גמקטסו.
למשל כמו פה - שימו לב שאת הג'יג הזה קושרים את השוק לידר ישירות לסוויבל כדי שהג'יג יסתובב וינצנץ והוא מיועד לטונות במקור (יש לי כזה).

נכון, זה לא כמו ריתוך, אבל עדיין רוב הקרסים בעולם לא מרותכות והדגים יוצאים גם על קרסים כאלה.

יש מי שמעדיף לחבר את הקרס על טבעת סגורה ואת הקוולר לחבר אל הטבעת הסגורה. אין לי תובנות מיוחדות כאן.
אמנם בתמונה זו סרקל אבל זה מה מצאתי.

יש גם חיבור הקרס על מקטע מתכתי נגד דגים עם שיניים חדות, נדמה לי שיש להשיג את החתיכות מתכת הללו (לא יודע איך לקרוא להן) בלי קרס מחוברת ולשים מה שאתם רוצים.

בכל מקרה ניתן גם לעבוד רגיל - ללחוץ עם פלייר ולסגור את הטבעת ולקשור עם חוט קוולר כמקובל.

בהצלחה

בראוו בראוו בראוו

אייל, נכנסת כמו גיבור בסרט הוליוודי בשיא המתח והרגעת את העניינים סמיילי

לא רק שקיבלתי תשובה מלאה לגבי השימוש בקרסים אלו אם מתאים לג'יגינג או לא, אלא גם קיבלנו סקירה לגבי אופן השימוש בהם.
תשובה כזו מקצועית שבאה אחרי דיון יפה והתלבטויות וחברים שהביעו דעה, טחנו את המוח, חיפשו והשקיעו מזמנם, באה תשובתך ובכך נפתח עולם אחר מחוץ לקופסא המקובלת שהרבה חשבו בתוכה.

שמח כמובן על זה שהקרסים אכן מתאימות לג'יגינג-כמעט התחלתי לפקפק במוצר ומה אני עושה איתו סמיילי

שמח אבל יותר שהיה דיון מעניין, ושקיבלנו ממך סקירה שהרבה לא ידעו-כולל אותי, וזה פותח לנו כיוון חדש שיכולים לנסות אותו בארץ, למשל כל הסיפור של חיבור קרסים ישירות לטבעת ישירות יכול אולי להיות בעל יתרון במקרים מסוימים, למשל פחות תנודה של הקרסים, קרבה גדולה יותר לראש הדג שם עיקר התקיפות, פחות תנודתיות ויותר אחיזה לקרסים דרך הטבעת ואז אולי נעילה אוטומטית (עוד לפני ההוקסט) טובה יותר מה? קרסים על טבעת נשאר החוד שלהם לכיוון החוץ כי אין הרבה תמרון וכך משפר את התפיסה?

אולי גם בג'יג לייט (ואני כן הזמנתי את שתי המידות הכי קטנות לטובת העניין) אפשר להחליף את זה עם המשולשת התחתונה ועדיין לקבל אחוזי נעילה טובים (היה על זה דיון כבר)

בקיצור, שמח שהשוגייה של הטבעות עם עין פתוחה עלתה, ידעתי שאני קונה קרסים גמקצו לג'יגינג שזה חברה טובה אבל לא ידעתי שזה בא עם עין פתוחה, ושמח שאני ואולי אחרים למדו על עוד משהו......

וזה גם מחזק עוד דבר-לא סתם אמרתי "יש פה אנצקלופדיות מהלכות פה בפורום" ואכן מתברר שצדקתי קריצה
עריכה אחרונה: אוגוסט 19, 2013, 07:10:26 AM על ידי סאמח הצפר
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #24 ב- : אוגוסט 19, 2013, 07:20:09 AM »
עיצה:
1. תחבר לגיג
2. תסגור עם פלייר
3. תלך לים
4. תתפוס משהוא וכאן יש שתי אופציות
5א. תוציא את הדג
6. והדיון נגמר

5ב. תאבד את הדג הקרס יתנתק ישבר
5ג. תבוא לפורום ותדוויח כמה זה היה נוראי
5ד. תזרוק את הקרסים לפח
6. והדיון נגמר

אתה בסדר אתה בסדר אתה בסדר

אספנות (איתיי) אני לא מבין אותך ואתה מצליח לבלבל אותי. זה בכנות אני אומר ידידי:

קודם כל, מבלי לקחת דברים אישית, תדע לך אם עוד לא הבחנת שאני בן אדם רציני, מגיב ברצינות, כשאין לי מה להגיב לא מגיב (אסטרטגיה הגונה) ואם אגיב בתחום שלא בקיא בו 100% אני מציין זאת על מנת לא להטעות וכשמחפש מידע אני נודניק לא קטן.

כאשר אני פותח שרשור, אני מצפה שהתגובות יהיו רציניות ובמטרה לעזור ליח ולקוראים ולקדם . ראה לדוגמא תגובה של שוקי, כאשר רואה את הקרסים, נותן תגובה ראשונה, נעלם כמה דקות, מגשש, בודק, מחפש, משקיע מזמנו וחוזר עם תשובה שהוא מגדיר בתור "תחקיר" ואכן זה תחקיר ועוזר רבות. תגובה של דוב זה סיפור דומה. לשניהם אני מודה ומעריך את השקעתם.
אחרים שלא הגיבו בטוח חלקם הרגיש שאין לו מה לתרום ולא הגיב. "פייר אינוף"

לגביך, ותקח את הביקורת שלי באופן ענייני באותה מידה שאני מתיחס אליך עכשיו, אותך לא מכיר אבל בטוח שיש לך הרבה מה לתת פה בפורום:

אתה פותח בהתחלה בתגובה אליי ש"לתת להם בפלייר" יעני אתה מראה שהפתרון זה לסגור את העין של הקרסים עם פלייר" ואתה נותן אייקון של בן אדם בטוח במה שהוא אומר. הרושם שמתקבל הוא שאתה מכיר את הפטנט ושאתה מאשר לי שסגירת העין היא פתרון לשימוש בקרסים האלו לג'יגינג (כי על זה שאלתי).

טוב ויפה ומצוין. אם כך אז לא קניתי את הקרסים לשוו. בשביל להיות בטוח אני עונה לך ומבקש ממך הרחבה בנושא בשביל לדעת מה הכוונה בדיוק במה שכתבת ואם זה מתוך נסיון וכו'...

אבל בא mamoon מיעץ לי לנסות אותם בשטח ובזה ייגמר הסיפור (לטענתו)
תקרא את תגובתי לMaamon ותבין מה העמדה שלי. והבעייתיות בתשובה שלו, שבקיצור, היא לא מאפשרת לנו להבין מה זה העין הפתוחה וגם זה לא פתרון חכם לנסות משהו בלי להבין מה הוא וכאשר המחיר יכול להיות כבד באיבוד דג (ואם מאבדים דג אז סביר להניח דג גדול, ולא  דג קטן שכל קרס תחזיק אותו בין אם ייעודים לג'יג ובין אם לא)!

אתה בא, מגיב לMaamon  עם אייקון  אתה בסדר, וזה גורם לי לבלבול והרגשה שמשהו לא רציני פה (הזכרתי שאני בן אדם רציני ויש לי ציפייה שכך יהיה בשרשורים שאני פותח):

בעיה ראשונה: אתה תגיב לMaamon שנתן תשובה שבעיניי לא תורמת ואתה לא מתיחס לשאלה שאני הפניתי אליך, בה אתה מתבקש להרחיב לגבי התשובה הראשונה שלך ב"לתת לה בפלייר"

בעיה שניה, אם אתה אומר בהתחלה "תן לה בפלייר" ומזה משתמע שזה שיטה מקובלת שאתה מכיר וקרסים כאלו יתאימו לג'יגינג... ואז אתה נותן תגובה לmaamon  שאני מפרש בתור הסכמה למה שהוא כתב ומתפרש מזה שאתה מציע לי לנסות בשטח בשביל לדעת מה יהיו התוצאות ושזה יתן את כל התשובות................. אז פה בעצם אתה קצת סותר את עצמך. קודם מבינים ממך שזה בסדר ואחרכך אתה מייעץ לבדוק ולנסות בשטח ושהעניין תחת בדיקה!

אז בזה אתה מבלבל אותי איתיי.

יכול להיות שאתה לא מבין די לפורום ולא שם לב לציטוטים וכו', אבל אנא ממך תשתדל להיות עקבי ולתת תשובות שלא מבלבלות ושתורמות.
גם בזמנו, אתה שלחת לי הודעה שאז לא הבנתי מה הקשר שלה למה, חזרתי אליך להבהרה וגם לא קיבלתי. כרגע אני חושב שהבנתי בקשר למה שלחת אותה אבל שוב, תשתדל להיות עקבי ועירני. ותשתדל לא לפספס.

אז אם פיספסת את התגובה הזו מזופט, מקווה שחבריך יפנו אותך אליה.....

עכשיו, מאורך התגובה שלי, הבנת כמה רציני אני קריצה

אורך התגובה לא מעידה על רצינות של האדם!!!  
נתתי לך את התשובה הפשוטה ביותר!! והנכונה ביותר !!והקצרה ביותר,!!
בשביל לכתוב קצת יותר מכמה שורות אני צריך "מוזה" (את הדוחות הפסקתי...)
למען גילוי נאות ההכרות שלי עם הקרס הזו היא מאייל סקווידוויד בעבר הראה לי אותה ,ונתן לי את אותו ההסבר
 על כוס קפה  

עם אתה רוצה  טיפים,תשובות,שאלות  אתה מוזמן למרינה בעכו -ברציף של המאסטר זפרני
אצלי ,בסירה שלי ,קפה נחלה שחור עליי   (רפי אני עדיין מחכה לך  מתבייש מתבייש)

נ.ב אתה מוכר את הקרסים?  התפוצצות התפוצצות התפוצצות

אילן (סליחה שקודם חשבתי שזה איתיי)

תודה על התגובה,

תודה על ההבהרה, כך זה יותר מובן. יחד עם התשובה של אייל הדברים התסדרו ו"המתח" נגמר.

תשובה ארוכה יכולה להתפרש לאומדן למאמץ של הבן אדם, ומי שמתאמץ הרבה זה בא מתוך רצינות-צורה אחת להסתכל על זה...

אבל דיון על זה נשאיר לכוס קפה

אבל, אני לא איש של קפה בוץ, ערבי, שחור או איך שקוראים לו (למרות שאם חייב אז כבר נח'לה) , אני משוגע על אספרסו ואספרסו טוב... בכל זאת נראה לי נסתדר ידידי קריצה

ולגבי למכור את הקרסים, כן מוכן-אם אפסיק לאהוב קפה אספרסו גיחוך
אספנות

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #25 ב- : אוגוסט 19, 2013, 07:29:08 AM »
.
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:32:06 PM על ידי אספנות
סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : אוגוסט 19, 2013, 08:05:06 AM »
אחלה  לחיים
נו עוד הוצאה כספית בסירה...מכונת אספרסו...מתאים לי 
רק אחרי ההספנה בעוד איזה חודש

שיהיה בזמל טוב
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : אוגוסט 19, 2013, 13:04:16 PM »
סאמח, גם אני קיבלתי את הקרסים האלו והתלבטתי מה לעשות איתן.
היום אני מסתכל ובדיוק רואה את השרשור הזה שבה לי בול בזמן . בראוו
תודה לכל המגיבים

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

סאמח הצפר

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #28 ב- : אוגוסט 19, 2013, 21:37:16 PM »
סאמח, גם אני קיבלתי את הקרסים האלו והתלבטתי מה לעשות איתן.
היום אני מסתכל ובדיוק רואה את השרשור הזה שבה לי בול בזמן . בראוו
תודה לכל המגיבים

שמח שזה עזר לא רק לי אלא לך גם כן!
וכמובן תודות למגיבים ולאייל שסגר לנו מעגל אתה בסדר
*דודו*

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #29 ב- : אוגוסט 20, 2013, 21:55:52 PM »
סאמח ידידי מה הענינים
אני מכיר את הקרס הזאת קניתי מפוקי טאקל גם לפני כשנתיים בערך
שים לב לקרסים הקשורות שמיועדות לגיג ושים לב לאלה הצורה המפתח הכל אותו דבר
גם אותי בזמנו הטריד העניין עם העיין הפתוחה
אני ירגיע אותך שהכל בסדר ולא קרה פעם אחת שהיה פאשלה
שים לב אתה לא קושר את החוט על הטבעת בשום קרס
כל קשירה של אסיסטים נעשית על זרוע הקרס הטבעות בדרך כלל משמשות כברקס לחוט שלא יישלף החוצה
אני מוכן שתעשה ניסוי סגור עם הפלאייר ותנסה ליישר עם כל הכח למצב שהטבעת תתיישר והקשר יישלף החוצה
מבטיח לך שלא תצליח גם אני הבאתי לחיצה קטנה וקשרתי
עם נגיד היית עושה אסיסט הוקים עם השחלה של מחט זה לא היה יעיל כי החוט היה נכנס ברווח של הטבעת הפתוחה לכן בבנייה כזאת של אסיסט הוקים בצורת השחלה עדיף מולחמות אבל עם מבוצע קשרים אין שום בעיה תהיה בראש שקט
הקרס חזקה חדה ונשארת חדה הרבה זמן
בהצלחה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!