פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   שאלה לגבי מבנה קרסים gamakatsu לג'יג לא קשורות |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שאלה לגבי מבנה קרסים gamakatsu לג'יג לא קשורות (נקרא 6912 פעמים) |
הדפסה |
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפני כשלושה שבועות פתחתי שרשור לגבי קרסים בחו"ל. בסוף הזמנתי קרסים של אוניר (לייב בייט) לדיג על חי, וגמקצו לג'יגינג. הגמקצו הזמנתי לא קשורות הפעם. פעם ראשונה מזמין אותם כך, תמיד הזמנתי גמקצו מוכנות.
גמקצו שקיבלתי היה להם משהו שלא הבנתי, הטבעת לא היתה סגורה עד הסוף, אלא פתוחה (ראו תמונה). מישהו יודע למה? זה אמור להיסגר בלחיצת פלייר אחרי קשירה? אולי כמו שזה הוא יחזיק יותר טוב את השרוול המתקבץ שיכסה את הקשירה?
אשמח לעזרה......
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2013, 16:02:24 PM על ידי סאמח הצפר
|
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
...............................
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 11, 2013, 22:32:42 PM על ידי אספנות
|
|
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן שוקי תודה על היעוץ-ידעתי שהתשובה שלך תבוא בהקדם  אם יש סיבה מוצדקת והגיונית להשאיר את הטבעת פתוחה אז לדעתי אין בעיה, אבל אם אין סיבה מיוחדת אז אכן ייחשב רשלנות ואולי נסיון לחסוך בעלויות. אבל זה יהיה מוזר כי לדעתי זה אותם קרסים שקונים קשורות עם החוט האדום ובכלל החברה היא חברה ברמה. אז אם יש סיבה להשארת הטבעת פתוחה אשמח אם מישהו יוכל להסביר.
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2013, 23:41:23 PM על ידי סאמח הצפר
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סמאח לא נתקלתי בקרסים פתוחות ככה בשום מקום תן מספר דגם או קישור לברר למה מיועדות הקרסים האלה בדיוק
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איתיי, עברו עליך כאלו? תוכל לפרט? למה עושים אותם? איך קושרים חוט אליהם ומתי סוגרים טבעת? האם מתאימים לג'יגים או לייעוד אחר?
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2013, 00:56:10 AM על ידי סאמח הצפר
|
|
|
|
|
|
Maamoon
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
46
במרכז בומבדו
|
|
עיצה: 1. תחבר לגיג 2. תסגור עם פלייר 3. תלך לים 4. תתפוס משהוא וכאן יש שתי אופציות 5א. תוציא את הדג 6. והדיון נגמר
5ב. תאבד את הדג הקרס יתנתק ישבר 5ג. תבוא לפורום ותדוויח כמה זה היה נוראי 5ד. תזרוק את הקרסים לפח 6. והדיון נגמר
|
השלך את יהבך לים ודגים יתן לך
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
טוב סאמאח ניכנסתי לאתר של gamakatsu אכן הקרסים בנוייות כך שיהיה אפשר להוסיף להם תוספות כאלו ואחרות כמו למשל {כפיות ?בתרגום של גוגל כך רשום} כנראה סוג של טיזר על מנת למשוך דגים לתקוף בכל אופן בארץ בכל אופן עד כמה שלי ידוע לא משתמשים בקרסים האלו לגייג {אני יתפלא אם מישהו משתמש} בקשר לקישור של הקרסים של" מוסטד הולדם" אני מכיר את הקרסים והם משמשים בעיקר לתפירה של פיתיון חי אבל מעולם לא השתמשתי בהם ואין לי ניסיון איתם כך שלא אוכל לחוות דעה לגביהם אבל אני כן ממליץ לכל אלו שמחפשים קרסים לעונת האנטיאסים ובכלל לתפירה של פיתיון חי {סבידה\קאלמאר} לעבוד עם הקרסים האלו של owner דגם 5129 הקרס ב-ה הידיעה לפיתיון חי http://www.basspro.com/Owner-Offshore-Live-Bait-Hooks-Model-5129/product/8074/ממליץ על מידה 9\0 או 0\10 קרסים חזקות אמינות בעלות גימור ניקל שחור בעלת חדות מקסימלית שלא נשחקת אין ספק שעם הקרסים האלו אני בטוח ורגוע ועד עכשיו לא היה שום אנטיאס "שהזיז " להם גם כזה של 30 קילו
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב סאמאח ניכנסתי לאתר של gamakatsu אכן הקרסים בנוייות כך שיהיה אפשר להוסיף להם תוספות כאלו ואחרות כמו למשל {כפיות ?בתרגום של גוגל כך רשום} כנראה סוג של טיזר על מנת למשוך דגים לתקוף בכל אופן בארץ בכל אופן עד כמה שלי ידוע לא משתמשים בקרסים האלו לגייג {אני יתפלא אם מישהו משתמש} בקשר לקישור של הקרסים של" מוסטד הולדם" אני מכיר את הקרסים והם משמשים בעיקר לתפירה של פיתיון חי אבל מעולם לא השתמשתי בהם ואין לי ניסיון איתם כך שלא אוכל לחוות דעה לגביהם אבל אני כן ממליץ לכל אלו שמחפשים קרסים לעונת האנטיאסים ובכלל לתפירה של פיתיון חי {סבידה\קאלמאר} לעבוד עם הקרסים האלו של owner דגם 5129 הקרס ב-ה הידיעה לפיתיון חי http://www.basspro.com/Owner-Offshore-Live-Bait-Hooks-Model-5129/product/8074/ממליץ על מידה 9\0 או 0\10 קרסים חזקות אמינות בעלות גימור ניקל שחור בעלת חדות מקסימלית שלא נשחקת אין ספק שעם הקרסים האלו אני בטוח ורגוע ועד עכשיו לא היה שום אנטיאס "שהזיז " להם גם כזה של 30 קילו תודה שוקי על הייעוץ אנסה לבדוק יותר לגבי העין הפתוחה. אם ייראה לי אנסה אותם ונראה מה יהיו התוצאות, אם לא ייראה אזרוק. לילה טוב
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
עיצה: 1. תחבר לגיג 2. תסגור עם פלייר 3. תלך לים 4. תתפוס משהוא וכאן יש שתי אופציות 5א. תוציא את הדג 6. והדיון נגמר
5ב. תאבד את הדג הקרס יתנתק ישבר 5ג. תבוא לפורום ותדוויח כמה זה היה נוראי 5ד. תזרוק את הקרסים לפח 6. והדיון נגמר
עם גאוניות כזו חבל לנו שאתה לא כל יום בפורום 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
 |
|
|
טוב סאמאח ניכנסתי לאתר של gamakatsu אכן הקרסים בנוייות כך שיהיה אפשר להוסיף להם תוספות כאלו ואחרות כמו למשל {כפיות ?בתרגום של גוגל כך רשום} כנראה סוג של טיזר על מנת למשוך דגים לתקוף בכל אופן בארץ בכל אופן עד כמה שלי ידוע לא משתמשים בקרסים האלו לגייג {אני יתפלא אם מישהו משתמש} בקשר לקישור של הקרסים של" מוסטד הולדם" אני מכיר את הקרסים והם משמשים בעיקר לתפירה של פיתיון חי אבל מעולם לא השתמשתי בהם ואין לי ניסיון איתם כך שלא אוכל לחוות דעה לגביהם אבל אני כן ממליץ לכל אלו שמחפשים קרסים לעונת האנטיאסים ובכלל לתפירה של פיתיון חי {סבידה\קאלמאר} לעבוד עם הקרסים האלו של owner דגם 5129 הקרס ב-ה הידיעה לפיתיון חי http://www.basspro.com/Owner-Offshore-Live-Bait-Hooks-Model-5129/product/8074/ממליץ על מידה 9\0 או 0\10 קרסים חזקות אמינות בעלות גימור ניקל שחור בעלת חדות מקסימלית שלא נשחקת אין ספק שעם הקרסים האלו אני בטוח ורגוע ועד עכשיו לא היה שום אנטיאס "שהזיז " להם גם כזה של 30 קילו תודה שוקי על הייעוץ אנסה לבדוק יותר לגבי העין הפתוחה. אם ייראה לי אנסה אותם ונראה מה יהיו התוצאות, אם לא ייראה אזרוק. לילה טוב סאמאח חקרתי קצת בנושא באינטרנט וזה מה שמצאתי אולי יעזור לך להבין למה הטבעת פתוחה יתר על המידה שלא כמו קרסים "רגילות " וסטנדרטיות בהצלחה בהמשך http://www.ifish.net/board/showthread.php?t=311337
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
טוב סאמאח ניכנסתי לאתר של gamakatsu אכן הקרסים בנוייות כך שיהיה אפשר להוסיף להם תוספות כאלו ואחרות כמו למשל {כפיות ?בתרגום של גוגל כך רשום} כנראה סוג של טיזר על מנת למשוך דגים לתקוף בכל אופן בארץ בכל אופן עד כמה שלי ידוע לא משתמשים בקרסים האלו לגייג {אני יתפלא אם מישהו משתמש} בקשר לקישור של הקרסים של" מוסטד הולדם" אני מכיר את הקרסים והם משמשים בעיקר לתפירה של פיתיון חי אבל מעולם לא השתמשתי בהם ואין לי ניסיון איתם כך שלא אוכל לחוות דעה לגביהם אבל אני כן ממליץ לכל אלו שמחפשים קרסים לעונת האנטיאסים ובכלל לתפירה של פיתיון חי {סבידה\קאלמאר} לעבוד עם הקרסים האלו של owner דגם 5129 הקרס ב-ה הידיעה לפיתיון חי http://www.basspro.com/Owner-Offshore-Live-Bait-Hooks-Model-5129/product/8074/ממליץ על מידה 9\0 או 0\10 קרסים חזקות אמינות בעלות גימור ניקל שחור בעלת חדות מקסימלית שלא נשחקת אין ספק שעם הקרסים האלו אני בטוח ורגוע ועד עכשיו לא היה שום אנטיאס "שהזיז " להם גם כזה של 30 קילו תודה שוקי על הייעוץ אנסה לבדוק יותר לגבי העין הפתוחה. אם ייראה לי אנסה אותם ונראה מה יהיו התוצאות, אם לא ייראה אזרוק. לילה טוב סאמאח חקרתי קצת בנושא באינטרנט וזה מה שמצאתי אולי יעזור לך להבין למה הטבעת פתוחה יתר על המידה שלא כמו קרסים "רגילות " וסטנדרטיות בהצלחה בהמשך http://www.ifish.net/board/showthread.php?t=311337אם לא היית כזה יסודי, לא היית הופך למומחה בדברים כאלו ומיעץ לי ולנו  תודה רבה זה עזר להבין את השימוש של זה עם ספינרים ובהחלט נותן רעיונות לג'ירג'ור פה בארץ. ראיתי באתר אחר שזה עוזר לתפיסה טובה יותר של דגים פילגיים כמו טונות בזה שמחברים ישירות לטבעת במקום לקשור לחוט ואז לטבעת (לאנטיאסים יכול להיות שיעבוד או ישפר אפילו!): http://www.tas-tackle.co.nz/jig-accessories/66-vmc-siwash-50-open-eye-9171.html
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הנה מהאתר של אוונר לדוגמה הם כותבים שהקרסים מיעדות לדייג סלמון להחליף את המשולשת בדימויים של הגרירה. וגם להחלפה של קרסים בפלאגים עבור הבס הממפוספס לקרסים חזקות יותר וגם לניקלים כבדים וג'יגים במקום המשולשת. או לחבר טיזרים מעל הקרס. לא כתוב כלום על ג'יג אנכי. באתר של גמקטצו גם כן לא מדברים על שימוש עםחוט אסיסט אלה על קרס שמחליפה קרסים בודדות חלשות יותר בדימויים או פלאגים או ניקלים גדולים ,או חיבור טיזר. לדעתי אתה יכול להוסיף קרס כזאת בתחתית הג'יג בנוסף לקרס אסיסט. Gamakatsu's Single 510 Hook has an open eye so it can be used as a replacement hook for spoons, plugs and other lures. The Single 510 features a sticky sharp curved point with an outbarb for fast penetration and secure hook ups. - See more at: http://www.gamakatsu.com/fishing-hooks.php?pid=1063#sthash.lfnALT3B.dpuf
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 17, 2013, 07:16:05 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
.
|
|