תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/8/2013 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
-- | דמוי סיליקון - סיליקון גרב אדום של דאמיקי עם ג'יג הד 3 גרם של דמיקי | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 400 גרם על המשקל. |
-- | דמוי דג קטן - סטרייק פרו -073 ''הדבורה'' 4 גרם | גומבר (גומבר טורפני) | 4 | לא נשקלו קטנטנים |
-- | דמוי דג קטן - סטרייק פרו -073 ''הדבורה'' 4 גרם | טלויזיה (סילגו נודד) | המון הגדולים נלקחו הקטנים שוחררו |
הדו"ח:
שלום חברים מתחילת השבוע כבר גירודים ביידים מת להריח את הים אך השבוע יש תוכניות מתחיל בבר מצווה ואז חתונה שלא מאפשרים לצאת לים ...
קם בבוקר וקובע עובדה היום יוצאים לים! מחפש אוטובוס מגלה שהאוטבוס האחרון כבר עבר מה עושים

אומר לעצמי לא נורא מחר נקום מוקדם יותר בשעה 12 מקבל טלפון מאחי שכחתי את הארנק בבית אני בא לאסוף אותו תוציא לי אותו בבקשה ואני בראש כבר שמח כי אני יודע שאח שלי עובר דרך הים

מארגן צ'יק צ'ק ציוד ויאלה עולה לרכב ונוסעים לים.
מגיע לים פותח ציוד כמה זריקות מנסה כמה בובות מחליף לסיליקון גראב אדום של דאמיקי כמה זריקות מקפיץ ובוםםםםםם נעילה שמשאירה אותי פעור פה לא ציפיתי לה נלחם עם הדג פתאום מרגיש עצירה הבנתי שיש פה לוקוס סוגר קלא'צ עד הסוף ועומד משהו כמו 2 דקות עד שהוא יצא מהבור שלו מרים אותו אליי דאור יפה של 400 גרם תמונה נשיקה ושחרור

ממשיך עוד כמה זריקות מחליף בובות זורק את הדבורה של סטרייק פרו כמה הקפצות ונעילה חמודה שכללה קפיצה מגיע אליי גומבר קטנצ'יק תמונה ושחרור במשך 10 הדקות יצאו עוד 3 גומברים קטנים שחזרו לשחות.
נח קצת יושב שותה וחוזר לדוג זורק זריקה ראשונה לכיוון החול הרדוד לחפש את הטלוויזיות 2 הקפצות ויש נעילה טלוויזיה קטנה מגיעה אליי וחוזרת לשחות ככה המשיך 5 שעות של דייג טלוויזיות אינטנסיבי כיפי ומעייף כיף מאוד להוציא את הדגים האלו באולטרה חוויה אמיתית.
לסיכום נורא נהניתי להיות בים עוד יותר כיף שזה בא בהפתעה ושהדגים שתפו פעולה.
עד הדוח הבא מקווה שנהניתים יובל וקנין !