


השיטה של לחתוך את הדג לא ממש משנה אבל אני ממליץ לא לחתוך פסים.
המתכון תקף לסוגי הדגים במים המתוקים.....
מצרכים ודברים דרושים
שמן זית
חצי בצל
מלח גס
מלח רגיל
פחמים
מנגל
רשת דגים מיוחדת(לא חובה)

לימון
פטרוזילייה(לא חובה)
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
שוטפים טוב טוב את הדג
מוציאים את החלקים הפנימיים של הדג
עוד פעם שוטפים טוב טוב(גם בפנים שוטפים)
מנקים את הרשת עם בצל טבול בשמן(כדי שלא ידבק לרשת)
שמים על המנגל לכ-10 15 דקות(הדג שלי היה 1 קילו 40 ס''מ לקח 10 דקות)
כל כמה דקות מוסיפים תבלין נוסף..
אחרי כ-5 דקות להפוך את הדג!!!
רוב הסיכויים שהדג יתקלף אבל זה בסדר...
(את הלימון אפשר להוסיף בכל רגע שרוצים (אחרי חמש דקות מינימום)
ומגישים

בתאבון לכולם
