תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
6/10/2011 | כנרת - מערב | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - פתיונות |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
כל השעות | פתיון צמחי אחר - תירס+טייגר נאטס | קרפיון בר (סאזאן) | 14 | לא כולם נשקלו אבל המון!! |
כל השעות | פתיון צמחי אחר - תירס+טייגר נאטס | שפמנון / ברבוט (שפמנון מצוי) | 8 | לא נשקלו חוץ מאחד 3.33 |
הדו"ח:
טוב אני באמת לא יודע מאיפה להתחיל את הדוח הזה,אבל אני ינסה.
טוב אז כמו בכותרת זה דוח להכנות לתחרות שמתקיימת בדצמבר 11-16 מתארגנים ליציאה בכיפור תיכנונים ארגונים קנייה של תערובות, דיפים חדשים בקיצור הולכים לעשות ניסויים ולראות מה הולך טוב מה הולך פחות וכו...
יום חמישי-שישי תאריך 7.10, 6.10:
אז מגיע יום חמישי המיוחל אני מסיים לעבוד ומגיע הביתה לשנת צהריים קלה בכדי לאגור כוח, מתעורר ב 21:40 מארגן את הדברים ומחכה לצוות שיצא מאוחר עקב עבודה, שעה 11:50 קפיטן ניקו,ארקדי, ומרקו הקטן מגיעים אלי לבית מעמיסים את הציוד שלי הרכב מפוצץ ציוד, מתחבקים אומרים שלום ויאללה לדרך אנחנו באיחור, טוב התכנון היה חוף שיזף אבל החוף נעול סגור הרמטית חושבים מה לעשות ומחליטים להמשיך על הדרך הזאת ולמצוא איזה חוף טוב לעבודה ושינה, בסופו של דבר הגענו לתחנת דלק אלונית לייד חוף האון ושם פנינו באיזה כביש כורכר שבמקרה מצאנו ממשיכים על הכביש הזה ומגיעים לחוף פראי ויפה עם המון כני סוף כמה חזירי בר שנחרו לנו בלילה אבל קרקע נוחה טובה להקמת המחנה.
שעה 00:25 פורקים את הציוד ויש המוןןן ציוד ומתחילים בפתיחת הרוד פודים (2) והמקלות (4) הכל מוכן עכשיו אדון איתמר שזה במקרה אני נכנס לשחייה באמצע הלילה בכדי לבדוק עומק וקרקעית החוף רדוד מחרק של כה 50-60 מטר מהחוף המים מעל המותניים מעט אבל הקרקע חולית בוצית כזו נחמדה, אוקי חוזר נותן את הפרטים לקבוצה ומתחילים לנפח את הסירה להרכיב אותה, מסיימים איתה ומכינים שתי דלאים של תערובת מלאה בכל טוב.
יאללה יש מצוף מוכן חוט ואבן גדולה שלא תזוז ויאללה אני וקפיטן על הסירה מקבלים דחיפה קלה מדוקטור ארקדי ויוצאים לדרך מגיעים 130 מטר בודקים עומק ואנחנו ב 1.6 ממשיכים טיפה לצד ואנחנו 2.3 מטר עוד 20-30 מטר ואנחנו ב 2.8 קפיטן מאשר שזה סביר מורידים את המצוף ומתחילים לרסס את האזור בכל טוב אגב המרחק מהחוף הוא 180 מטר.
חוזרים חזרה ומתחילים הכנות של ריגים ופיתיונות הכל מוכן יוצאים לזריקה של המקלות נכנסים 50 מטר וזורקים לבקבוק שעה 3:40 הכל מוכן חכות על הרוד פודים שאגב ישבו במים כי זה חוף פראי והמון כני סוף.
לא עוברת לה חצי שעה ויש את הביפפפ בייפפפ הראשון אני רץ סוגר קלאץ' נותן הוק סט ומתחיל עבודה אחרי 2-3 דקות מוציא בונבון אחד של 4 קילו לא צולם וכמובן שוחרר, לאורך כל שעות הבוקר המוקדמות היה פשוט דממה לא נגעו עקב הלחצים הגבוהיים 1045 זה לא אופטימלי לקרפיון.
אחרי לילה שקט שלא ישנו כמובן כל ההכנות נמשכו עד לבוקר.
לקראת השעה 06:20 קפיטן מוציא עוד אחד של 5 קילו לא צולם ושוחרר, ככה לאורך היום פה ושם יצאו מ 03:00 עד 06:00 קילו 4 קרפיונים עד עכשיו וכבר מגיע 21:30 בערב וכולם עייפים כולם נרדמים ואני כהרגלי הצעיר בחבורה עושה משמרת לילה לבדי

יום שבת 8.10:
מגיע לו יום שבת ומריחים את הריח של סוף הדייג שעד עכשיו לא הביא את מה שאנחנו מצפים לו,אבל בוא ניתן ליום שבת סיכוי הרי הוא רק התחיל, בלילה בין שישי לשבת אני כבר אזלתי ומלאי הכוח שלי שווק חיים,אז נכנסתי לטעינה של כמה שעות בין שישי לשבת מ 01:00 עד 07:40 בבוקר בינתיים נתפסו 2 קרפיונים של 4 קילו צולמו ושוחררו,התעוררתי לי מהשמש החמימה וראיתי שכבר קפיטן ניקו וארקדי במים לעוד נגלה של כדורים לריסוס.
טוב חוזרים זורקים שוב מקלות והם הולכים לנוח כי הם היו ערים בלילה משום מה שניהם נרדמו על כיסאות ואני גילתי שהמיטה הנוחה והטובה יושבת לה לבד לקחתי אותה לאמצע השביל כני סוף ושכבתי לי בצל מעשן סיגריה שעה 09:00 פתאום אני שומע ביפפפפ בייפפפפפפ ביפפפפ (בפיפ השלישי אני כבר לייד המקל) ממש התהלכתי על המים כמו ישו והגעתי למקל סוגר קלאץ' נותן הוק סט עסיסי ומרגיששש אבל מרגיששש משהו אחר משהו שעוד לא יצא לי למשוך במימי הכנרת, כולם מתעוררים אני בעבודה עם הדג שממש לא פשוט להוציא אותו מ 180 מטר, עובד איתו והוא לא מתנגד מי יודע מה אבל הוא כבד וזה גם לא פשוט, אחרי 10 דקות של מאבק מעורר אדרנלין מטורף הוא כבר קרוב 4 מטר ממני ואני כבר רואה את הדמות הזאת שמתקרבת הבן של ניקו מרקו עומד עם הרשת ומחכה אני מכניס פעם ראשונה הוא מתנער בוםם נשבר הרשת מהר קפיטן ניקו רץ לרשת ותופס את הקרפיון בסל לפתע אני מסתכל סביבי ואני רואה שכל האנשים בחוף עומדים סביבי ומוחאים לי כפיים, אני עוד בהלם מהדג ולא כל כך מגיב לאנשים עוד כולי רועד והידיים כואבות אבל שמח ומאושר ממני באותו רגע אין, מכניסים את המזרן למים מרטיבים אותו ומניחים את הגרגול על המזרן קפיטם משחרר את הקרס שנתפסה לו חזק מאוד ועכשיו מתחילים צילומים כל אחד עם הדג כולנו עם הדג בקיצור חגיגה ויאללה למשקל מרימים והתוצאה היא 8.29 (בשביל גיא וינון זה והתוצאה בידיוקקקק).....לאחר מכן כל היום הזה היה פשוט חגיגה מטורפת יצאו עד ההתקפלות שהייתה בשעה 17:30 יצאו עוד 7 קרפיונים במשקלים של 3-5 קילו כולם נשקלו אבל לא כולם צולמו לצערי אבל מה שיש זה מספיק ויותר.
אז כמו שאמרתי מגיע הערב ואנחנו מתחילים בקיפול של כל הציוד ויש המוןןןן, מקפלים הכל מעמיסים אוספים בשקית גדולה את כל הזבל לא להשאיר שום פירור של אשפה ויאללה זזים חברים תודה לך כינרת שאת קיימת ויאללה הבייתה עייפים מאוד אך מרוצים מאוד מהכנה ראשונה לתחרות עבודת צוות ניהול נכון תפיסות מרשימות בקיצור הכל הלך חלק ונוח.
אז מה תמונות? טוב נו תמונות:
בגלל שזה 44 תמונות אני מעלה את זה בתור אלבום, חחח 44 מתוך 230 תמונות.
http://img257.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=29842620051188002208010.jpg

למי שמתעצל לראות הכל למרות שהוא מפסיד אז זאת התמונה המנצחת: