עצה קטנה לי יש shimano twin power 2500ci4 רולר פשוט חזק קל ומעולה אצלי שנתיים עושה עבודה מעולה לא רואה תיקונים בכלל רולר סוס עבודה פשוט מדהים קצת יקר יותר זול מנו יש את ה shimano twin power 3000c אני חושב שיותר יתאים מה hg אין לך צורך בhg יותר כבד ועם אני לא טועה השפולה שלו יותר צרה קיצר מינסיוני וניסיון חבריי עם shimano twin power לך או על הci4 או על היפני הרגיל שמיועד לז'ירז'ור
הסבר מעולה ומקצועי עוז

ההסבר אכן מעולה ומקצועי (ובלי לפגוע רפי) רק חבל שהוא שגוי.
אני אישית לא מכיר את הדגם של shimano twinpower 2500ci4 ולכן חיפשתי קצת מידע עליו, ממה שהצלחתי למצוא זה דגם ישן שכבר לא מיוצר. הדגמים החדשים של twinpower לא מיוצרים מ ci4 וכמו כן יש בהם מספר פיצ'רים חדשים כמו ה X-ship ,aero wrap ו9 מייסבים במקום 8 ועוד...
דגם 3000c ו 3000hg בעלי שפולה גדולה יותר שמכילה יותר חוט מהדגם של ה 2500 ולמרבה הפלא גם שוקלים פחות מה 2500(אם אינני טועה גם מה2500ci4).
אולי התכוונת לדגם 3000shd שאכן מגיע עם שפולה רדודה, אבל זה לא הדגם שיובל התכוון אליו.
ליובל,
קודם כל הרולר עצמו מצויין, ללא ספק אחד הטובים. יש שמכנים אותו סטלה לעניים ואכן יש בו כמעט את כל הפיצ'רים הקיימים בסטלה.רולר אמין, חזק וטוב. אתה יכול להיות בטוח שאתה קונה מוצר מצויין.
אבל נשאלת השאלה האם אתה באמת צריך רולר במחיר כזה(כל אחד וכיסו, ואני לא נכנס לזה) והאם אתה צריך רולר עם החזר מהיר (HG), שכמו כל דבר יש בו יתרונות וגם חסרונות.
היתרון הברור הוא החזר חוט מהיר יותר, מצד שני ירידה בכוח המשיכה ושחיקה גדולה יותר.
למה אתה מייעד אותו? אלו דגים אתה מטרגט? לדוגמה ללברקים ולוקוסים אין שום צורך בהחזר מהיר.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.
נ.ב.
צרפתי קובץ נתונים לדגמי twinpower