MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
בהצלחה לכם כי אני יודע שכאשר מוטי לוקח על עצמו משהו זה חייב להיות מוצלח ועוד עם צוות נרחב כזה פשוט תענוג. תדאגו לתעד
תודה יוסי ובאמת תודה לכל החברים 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ווואו איזה יום עבר עליי, מקוווה להצליח להתעורר מחר חחחח יהיה המון קפה בבוקר 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
ווואו איזה יום עבר עליי, מקוווה להצליח להתעורר מחר חחחח יהיה המון קפה בבוקר  יש לך מספיק זמן לישון עד הערב 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זהו חברים מוכנים למפגש 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
זהו חברים מוכנים למפגש  מוכן עוד מאתמול הבירות בקרור 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יאללה יאללה בשמחות נפגשים היום חברים יקרים  רק תזכרו מה אמרתי עוד לפני התחרות: אתם תצטערו על זה שלא אירגנו מנגל 
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
חברים קבלו תמונה של המקום ומפה הגעה יהיה בהמשך :  בהצלחה במפגש נראה שיהיה מעניין בכל אוםן מוסר לך ד"ש מ250 מטר מעליכם {חסרה ארובה היום יש כבר 4} {אני במשמרת לילה} מחכה כבר לתמונות ולסיכום המפגש בכל אופן אם יסתדר אני מסיים ב-5 בבוקר אולי יתן קפיצה לביקור  בהצלחה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חברים קבלו תמונה של המקום ומפה הגעה יהיה בהמשך :  בהצלחה במפגש נראה שיהיה מעניין בכל אוםן מוסר לך ד"ש מ250 מטר מעליכם {חסרה ארובה היום יש כבר 4} {אני במשמרת לילה} מחכה כבר לתמונות ולסיכום המפגש בכל אופן אם יסתדר אני מסיים ב-5 בבוקר אולי יתן קפיצה לביקור  בהצלחה  תודה איש יקר  ואין אולי לפחות תבוא להגיד בוקר טוב 
|
|
|
|
|
חברים קבלו תמונה של המקום ומפה הגעה יהיה בהמשך :  בהצלחה במפגש נראה שיהיה מעניין בכל אוםן מוסר לך ד"ש מ250 מטר מעליכם {חסרה ארובה היום יש כבר 4} {אני במשמרת לילה} מחכה כבר לתמונות ולסיכום המפגש בכל אופן אם יסתדר אני מסיים ב-5 בבוקר אולי יתן קפיצה לביקור  בהצלחה  תודה איש יקר  ואין אולי לפחות תבוא להגיד בוקר טוב  צודק מוטי..... אין אולי, אחרת אני זורק את החכה לכיוון עם משקולת סחף ו 2 קרסים מידה 0/10 ואשלוף אותך מהארובה הרביעיתתתתתת.........  אתה בדיוק דקה מאיתנו...... מצפים לראותך " דייג האנטיאסים"  דוד שובל 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2013, 15:32:03 PM על ידי דוד שובל
|
|
|
|
|
יורם - yorsha
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
58
אתמול היה טוב ויהיה גם מחר
|
|
הגעתי , לא מצאתי אף אחד זה רק אני  ? גם הדייג לא היה משהוא ... שתהיה שבת מבורכת
|
"החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי כמות הרגעים בהם עצרת את נשימתך..."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הגעתי , לא מצאתי אף אחד זה רק אני  ? גם הדייג לא היה משהוא ... שתהיה שבת מבורכת מה פירוש לא מצאת? מקווה שמצאת... מס' הטלפון של מוטי רשום מתחת לשם שלו - הכי פשוט להציץ ולהתקשר כדי לקבל הכוונה... מקווה שהתקשרת ומצאת...
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מי שלא הגיע פספס, לא מבחינת דיג  אבל מבחינת ההרצאות והחבר'ה היה כיף  בקרוב אני יכתוב ביותר מפורט ויעלה תמונות וסרטונים, רק תנו לישון קצת 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מי שלא הגיע פספס, לא מבחינת דיג  אבל מבחינת ההרצאות והחבר'ה היה כיף  בקרוב אני יכתוב ביותר מפורט ויעלה תמונות וסרטונים, רק תנו לישון קצת  צודק מישה בקשר ללישון ,חייב אני גמור מי ללכת על החול Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|