Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי באיזה שעה אתה מגיע לשמה?
כמו כן להביא בסוף את השולחנות + ספסלים ואם כן מספיק שולחן אחד או להביא את שנייהם?
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים 
|
-------------------------------
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כמו כן להביא בסוף את השולחנות + ספסלים ואם כן מספיק שולחן אחד או להביא את שנייהם?
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי  סבבה 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי  מוטי למה רעש הים "שירת הים" מוכן לשמוע את "הרעש" כל יום 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי למה רעש הים "שירת הים" מוכן לשמוע את "הרעש" כל יום זה נכון אחלה שירה
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי  מוטי למה רעש הים "שירת הים" מוכן לשמוע את "הרעש" כל יום  כבלו תיקון זה שירשור הים ואנכנו במכביל נישתכשך בים
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי  מוטי למה רעש הים "שירת הים" מוכן לשמוע את "הרעש" כל יום  כבלו תיקון זה שירשור הים ואנכנו במכביל נישתכשך בים הכוונה לרישרוש הים ומישה עזוב את הפלפון אתה גורם לי לירשום סתם דברים
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני מגיע ב 20:00 עדיף 2 שולחנות ,ספסלים אני לא חושב שצריך כי כל אחד יביא את הכיסא של הדייג  טוב אין בעיה אז אני היה שמה גם לקראת 20:00 תצטרך לעזור לי קצת אם השולחנות כי יש שמה הליכה קטנה עד לנקודה. אני גם יכול לעזור כמובן, אני ליאור ויואל יוצאים מעפולה ב18:40, נגיע לשם בערך ב19:30 אם לא יהיו פקקים  אחלה מישה  רק דבר אחד השולחנות לא יהיו קרובים לים זה אומר מרחק של 30 מטר מהים כי יש הרצאות וגם צילום ואין צורך שיהיה רעש של ים תודה מוטי  מוטי למה רעש הים "שירת הים" מוכן לשמוע את "הרעש" כל יום  כבלו תיקון זה שירשור הים ואנכנו במכביל נישתכשך בים הכוונה לרישרוש הים ומישה עזוב את הפלפון אתה גורם לי לירשום סתם דברים 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
ואיפו המפה??? בגוגל  יצחק יש בשרשור מפה איך להגיע + טלפון של דוד שובל כדי להסביר לחברים איך להגיע למפגש  מוטי יש בשרשור הזה כ 7 מיליון 777אלף ועוד הודעות אז למה לא לנעוץ את המפה בראשון בהזמנה. כאילו לך חפש את המפה. נ.ב. אפשר מפה אחרת אין פרוט הכבישים מאין ולאן
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
לצערי עקב אילוצים בעבודה לא אוכל להגיע תהנו מהמפגש אל תשכחו לצלם שאפו ענק למארגנים!!!!
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ואיפו המפה??? בגוגל  יצחק יש בשרשור מפה איך להגיע + טלפון של דוד שובל כדי להסביר לחברים איך להגיע למפגש  מוטי יש בשרשור הזה כ 7 מיליון 777אלף ועוד הודעות אז למה לא לנעוץ את המפה בראשון בהזמנה. כאילו לך חפש את המפה. נ.ב. אפשר מפה אחרת אין פרוט הכבישים מאין ולאן צודק ידידי היקר אז עכשיו אני יעשה את זה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לצערי עקב אילוצים בעבודה לא אוכל להגיע תהנו מהמפגש אל תשכחו לצלם שאפו ענק למארגנים!!!!
לא נורא שי פעם הבאה 
|
|
|
|
|
מוטי ,
לא מוצא את שרשור הטרמפים ,
אני יוצא מנהריה ואוסף את מומי בדרך (אם ירצה השם ו/או מומי) ויש לי עוד מקום פנוי.
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי ,
לא מוצא את שרשור הטרמפים ,
אני יוצא מנהריה ואוסף את מומי בדרך (אם ירצה השם ו/או מומי) ויש לי עוד מקום פנוי.
אשר בדף הראשון של כל השרשור הזה יש לך קיצור להגיע לשרשור הטרמפים 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
בהצלחה לכם כי אני יודע שכאשר מוטי לוקח על עצמו משהו זה חייב להיות מוצלח ועוד עם צוות נרחב כזה פשוט תענוג. תדאגו לתעד
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|