Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לצערי הרב לא אוכל להגיע אז תהנו במפגש ואני מחכה לתמונות וכול השאר מהמפגש
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  לצערי הרב הפעם אני לא יוכל לעזור לך אם הבירות  אני יעזור ,או כל החברים יכולים לעזור  כמה טוב שיש תמיד מישהו שמוכן להתנדב לעזרה  באמת מזל 
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מוטי, זה הזמן לפתוח שרשור טרמפים למפגש... 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי, זה הזמן לפתוח שרשור טרמפים למפגש...  זה הזמן להודיע שאתה מגיע על מנת שנוסיף אותך לרשימה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
תודה אילן יהיה באמת אחלה מפגש 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2013, 06:46:24 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תרשום מוטי, אם לא יהיה משהו בלתי צפוי אז מגיע... שמעתי שיגיעו גם מומי ויצחק ורוני מועלם - כבר לא מעדכנים את רשימת ההגעה? 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תרשום מוטי, אם לא יהיה משהו בלתי צפוי אז מגיע... שמעתי שיגיעו גם מומי ויצחק ורוני מועלם - כבר לא מעדכנים את רשימת ההגעה?  
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תרשום מוטי, אם לא יהיה משהו בלתי צפוי אז מגיע... שמעתי שיגיעו גם מומי ויצחק ורוני מועלם - כבר לא מעדכנים את רשימת ההגעה?  מעדכנים רפי אבל אתה יודע איך זה כל אחד סוגר את הפינות כדי להגיע 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
טוב חברים אז המפגש יוצא לדרך  וכמו שאמרתי שיהיה לנו מה לשתות בערב ונשנושים כמובן בזמן ההרצאות  על כל אחד להביא משהו אז חברים קבלו קישור לרשום מה כל אחד מביא : רשום מה כל אחד מביא ללחוץ כאןחברים אני מקבל את הנתונים למייל שלי כך שהכל הנונימי  עם יהיה חסר משהו אני יגיד תודה לכולם 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2013, 10:43:24 AM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טוב חברים אז המפגש יוצא לדרך  וכמו שאמרתי שיהיה לנו מה לשתות בערב ונשנושים כמובן בזמן ההרצאות  על כל אחד להביא משהו אז חברים קבלו קישור לרשום מה כל אחד מביא : רשום מה כל אחד מביא ללחוץ כאןחברים אני מקבל את הנתונים למייל שלי כך שהכל הנונימי  עם יהיה חסר משהו אני יגיד תודה לכולם  אחלה רעיון  אגב למה שלא נארגן על האש? יש לי בבית רק בשר 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 12, 2013, 11:12:02 AM על ידי Misha
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
אגב למה שלא נארגן על האש? יש לי בבית רק בשר נגיד לך למה ,חשבנו על זה אבל רוב החברים רוצים לדוג ולא התעסקות בלעשות על האש ,וגם מפגש חברים לדבר ללמוד דברים תאמין לי שיהיה מעולה גם בלי על האש 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אגב למה שלא נארגן על האש? יש לי בבית רק בשר נגיד לך למה ,חשבנו על זה אבל רוב החברים רוצים לדוג ולא התעסקות בלעשות על האש ,וגם מפגש חברים לדבר ללמוד דברים תאמין לי שיהיה מעולה גם בלי על האש  מה יש כבר לאכול כל הלילה? חטיפים? טונה? (חושב מה אפשרי להביא)  אני יודע, אני יביא לכם לוף 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
אגב למה שלא נארגן על האש? יש לי בבית רק בשר נגיד לך למה ,חשבנו על זה אבל רוב החברים רוצים לדוג ולא התעסקות בלעשות על האש ,וגם מפגש חברים לדבר ללמוד דברים תאמין לי שיהיה מעולה גם בלי על האש  מה יש כבר לאכול כל הלילה? חטיפים? טונה? (חושב מה אפשרי להביא)  אני יודע, אני יביא לכם לוף  אחחח... לוף מטוגן בחרדל אחד הדברים הטעימים 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|