andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
לצערי הרב לא אוכל להגיע אז תהנו במפגש ואני מחכה לתמונות וכול השאר מהמפגש
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  מה אני עז?  תראה רגע תעודת זהות 
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
מישה חוזר הביתה מסתול אפשרות שניה מישה נישאר מפוקס אבל אני משאיר אותו בחוף
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מישה חוזר הביתה מסתול אפשרות שניה מישה נישאר מפוקס אבל אני משאיר אותו בחוף חחחח מה זה מכריחים אותי לשתות 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי אני מגיע אם אתה מבטיח לי שלא יהיו סרטנים, אצות, מדוזות או אבונפחות  אלון סרטנים אני יכול להבטיח אצות גם,אבל אבו נפחות זה בעיה אחי ,הם חברים שלי חחחח מוטי, לא הבנת שזו הדרך של אלון להודיע שהוא מגיע?  אולי כדאי רק שתשלב בהודעה הפותחת שההודעה היא בזיקה לשרשור המקדים הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=12149.0אם אני מבין נכון, איפהשהוא בחצות ממשיכים לדיג חופי על הבוקר?!  בכל מקרה שאפו גדול לך ולהלל על היוזמה שלכם לעשות ולתרום לקידום הדיג החופי  מקווה שיסתדר לי להגיע - אמנם אני מזמן בענייני סירה ושנים לא דגתי מהחוף, אך יהיה קשה לוותר על מפגש עם החברים על החוף... אעדכן בסמוך למועד... חבל עלייך אם לא תגיע 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי אני מגיע אם אתה מבטיח לי שלא יהיו סרטנים, אצות, מדוזות או אבונפחות  אלון סרטנים אני יכול להבטיח אצות גם,אבל אבו נפחות זה בעיה אחי ,הם חברים שלי חחחח מוטי, לא הבנת שזו הדרך של אלון להודיע שהוא מגיע?  אולי כדאי רק שתשלב בהודעה הפותחת שההודעה היא בזיקה לשרשור המקדים הזה- http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=12149.0אם אני מבין נכון, איפהשהוא בחצות ממשיכים לדיג חופי על הבוקר?!  בכל מקרה שאפו גדול לך ולהלל על היוזמה שלכם לעשות ולתרום לקידום הדיג החופי  מקווה שיסתדר לי להגיע - אמנם אני מזמן בענייני סירה ושנים לא דגתי מהחוף, אך יהיה קשה לוותר על מפגש עם החברים על החוף... אעדכן בסמוך למועד... חבל עלייך אם לא תגיע  כן רפי נכון חבל חבל 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
חברים כל מי שלא יודע איך להגיע לשדות ים למפגש אז ביום המפגש ,יהיה את דוד שובל שהוא יסביר לכם איך להגיע הטלפון של דוד הוא :052-2274143 תודה דוד על הכל 
|
|
|
|
|
 שבוע טוב חברים.......
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים כל מי שלא יודע איך להגיע לשדות ים למפגש אז ביום המפגש ,יהיה את דוד שובל שהוא יסביר לכם איך להגיע הטלפון של דוד הוא :052-2274143 תודה דוד על הכל  אם אני ויואל נסתבך בדרך אז נתקשר 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
 שבוע טוב חברים....... אחלה שבוע דוד ,וכמובן לכל חברי הפורום Sent from my iPhone using Tapatalk דייג טוב לכולם ממני מוטי-מ
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  רפי זה בגלל הצבא אם עבודה לא היתה יכולה להיות בעיה בכלל לקחת יום חופש אל תגיד שזה בגלל העבודה.... 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  לצערי הרב הפעם אני לא יוכל לעזור לך אם הבירות 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  לצערי הרב הפעם אני לא יוכל לעזור לך אם הבירות  אני יעזור ,או כל החברים יכולים לעזור 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  לצערי הרב הפעם אני לא יוכל לעזור לך אם הבירות  אני יעזור ,או כל החברים יכולים לעזור  כמה טוב שיש תמיד מישהו שמוכן להתנדב לעזרה 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
כמה טוב שיש תמיד מישהו שמוכן להתנדב לעזרה נו אתה רואה אנדרי אחלה חברים יש בפורום תמיד לעזור 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|