פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   זהו חברים המפגש יוצא לדרך surf casting נוסף מפה הגעה |
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זהו חברים המפגש יוצא לדרך surf casting נוסף מפה הגעה (נקרא 32293 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כן תרשום אותי אבל תביא לי חכה אם אתה יכול ומה צריך להביא חוץ מאת עצמי חחחחח  ודבר איתי כבר נדבר בכיף  וגם רשום למפגש 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 05, 2013, 21:41:53 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
לצערי הרב לא אוכל להגיע אז תהנו במפגש ואני מחכה לתמונות וכול השאר מהמפגש
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חבל מאוד 
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
חברים להירשם למפגש יהיה מעניין מאוד 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק  סבבה תודה צדיק 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק  סבבה תודה צדיק  מישה אני אוהב לבבות בפיתה ורצוי בתוספת תחינה
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק  סבבה תודה צדיק  מישה אני אוהב לבבות בפיתה ורצוי בתוספת תחינה חחח וואה וואה ואני אוהב דלי תירס לפידור 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק  סבבה תודה צדיק  מישה אני אוהב לבבות בפיתה ורצוי בתוספת תחינה חחח וואה וואה ואני אוהב דלי תירס לפידור  מישה אין קרפיונים בים זה רק בכינרת 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברים, אני לא מומחה גדול למלוחים אבל רוצה לנסות את מזלי במפגש, אין לי אפשרות להשיג קלמארי , חזה עוף יתאים? יש פתיון יותר מומלץ שיש בכל בית?  תודה מישה אני מאמין שכולם באים למפגש עם פתיונות לא בעיה לתת לך ,לדייג לילה  חזה עוף אחי תביא לי בפיתה צוחק  סבבה תודה צדיק  מישה אני אוהב לבבות בפיתה ורצוי בתוספת תחינה חחח וואה וואה ואני אוהב דלי תירס לפידור  מישה אין קרפיונים בים זה רק בכינרת  באסה חשבתי לבוא עם רוד פוד למפגש 
|
|
|
|
טושקאן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
33
0523464056
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי 
|
שמור על החיים במים והמים יחזיקו בדגים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה.... 
|
|
|
|
andreypa
|
אנדרי פרלוב חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
40
תמיד זמין 053-6064261
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה 
|
|
|
|
Misha Ravich
|
דיג קרפיונים ♥ חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חבל מאוד  אתה מספר לי  אל תגיד שזה בגלל העבודה....  דימה אם אתה לא בא אם מי אני אמור לשתות בירה בלילה  מה אני עז? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
|