העניים כבר צמאות למראה הכנרת ואני נהנה מהדרך היפה...
בשעה 9:30 יורד בתחנה מרכזית הדודה אוספת אותי ומשם נוסעים לארוחת בוקר בקלאב הוטל.
בסביבות 12:00 מגיעים לחוף גיא נכנסים ואני כבר עם החכה פתוחה והיד מגרדת לי בחוזקההה....
מגיע לגדה מחבר צ׳יקדה סטריק פרו טייגר 6גרם 2-3 זריקות ונעילה דג ראשון עולה לו מושטון נחמד שחוזר לשחות ככה ב 10 דקות הקרובות זריקה נעילה זריקה נעילה כולם בסביבות 100-200 גרם כולם חוזרים לשחות בריאים ושלמים !
מחליף לצ׳יקדה לבנה 4 גרם זריקה כמה הקפצות ובום הקלאץ פתוח כמעט עד הסוף כדאי שאוכל לשחק עם הדגים יוצא לו מושט יפיוף 400 גרם תמונה ושחרור ..
מחליף לפלאפל דמיקי שנתן תוצאות יפות בירדן אבל בכנרת מעלה חרס ללא שום תקיפה עבודה של 10 דקות ומחליף לראפאלה מאקס ראפ 7 גרם גב צהוב בטן כתומה וגם כלום ושום דבר ממשיך ומנסה את כל הארסנל הכל העלה חרס ...
חוזר לאהובתי הציקדה טייגר 6 גרם זריקה נותן לה לשקוע לא מספיק לגלגל ובוםםםםםם יציאת חוט מטורפת עד שראיתי את הדג לקח 3-4 דקות לבסוף עולה בינית גדולת קשקש ואני מבסווט עד הגג אין כמו הרגשה של בינית באולטרה תמונה נשיקה גדווולה ומשחרר אותה לחופשי חופשי !!
עוד כמה זריקות ועוד נעילה הפעם יותר גדולה אבל ברח לאחר 10. דקות של שקט הולך לנוח ולשחות ! נהניתי מאוד שיהיו עוד ימים כאלו אמן !
שלכם באהבה יובל וקנין !

}
מצוינת

הטיפול היחיד ללכת לים...