| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/7/2013 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:00 | דג מת - | לברק-חלק | 1 | טעים |
הדו"ח:
אהלן חבר'ה דוח ראשום כאן באתר או בכלל!

אני רק חייב לציין שללא התמדה ונחישות, ואהבת ים אמיתית לדעתי, אז פשוט לא יהיו תוצאות..!
טוב אז נתחיל בדוח.. מגיע לים בשעה ארבע בצהריים, פותח שתי מקלות. תוםס שקופים לפתיון, ותופר אותם בראש והופ למים לשחייה קלה בים תיכון.. מזמן לא היו שם הם מתגעגעים..

עוברות להן שלוש שעות שבהם אני בורח מדבורים, נעקץ פעמיים על ידי מדוזות. למרות נכנסתי כזה למים איכשהוא הם הצליחו לתפוס אותי המדוזות האלה, אבל לא נורא.
שעה 7 בערך, לאחר אין סוף שקיות בים(חבר'ה פשוט תנקו אחריכם זה הכל...) אני קולט תזוזה באחת החכות, אני הייתי בטוח שזה עוד פעם שקית, אבל אני תופס את החוט ביד ומרגיש שיש שמה משהו וזה לא שקית...
. יד אחת מחזיקה את החכה יד שנייה ברולר הופ הוק סט קטן לוודא שמה שבקצה החוט לא ילך לאיבוד בים, שומר על חוט מתוח, את האמת לא הייתה מלחמה בכלל, אולי כי לא כזה גדול. איך שהדג יוצא... תשמעו כאילו אריאלה התקשרה אלי ואמרה לי גבר! לא רק שאתה חתיך גם זכית בלוטו וואלה אני הייתי בשמיים...! 
היה שמה מישהו שבידיוק עשה הליכה לא הבין מה אני רוצה ממנו, חח איזה גבר הוא צילם אותי. תודה!!!
הציוד הוא מאיה ספיגולה ריובי אואזיס קרס מספר שלוש של VMC וחוט 45 של טרבוקו, וטלוויזיה של טושיבה.

מקווה שנהתם חבר'ה, אני בטוח נהנתי. הוספתי תמונות, תהנו!!

)