הדו"ח: הפעם קבענו אני ויניב לבוקר של קייאקים בכנרת אני מגיע לחוף ראשון אחרי כ15 דקות הגיע גם יניב מאגנים ציוד\קיאקים קצת דיבורים סיגירה ויאלה למים. מזג אוויר לא היה הכי מדהים יום מעונן וזרמים ורוח שבירברו את המיים וההתחלה הייתה לא משהו מושט פה מושט שמה אבל אין מענה בכלל מהביניות הגדולות בעומק לקרת 11:00 טיפה שיפור עוד קצת מושטים כמה ביניות קטנות אבל לסיכום יום חלש למדי, לא נורא תמיד יש פעם הבאה אני עבדתי בעיקר אם ניקל 10 גרם זהב הולגרמה יניב התמקד בציקדות לקראת 12:30 התחלנו לחתוך לכיוון החוף השמש כבר דופקת בראש
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
אנדריי אחלה דו"ח ויופי של סרטון! סוף סוף שמת שיר ולא מנגינה חופרת אתמול הייתי בחוף דוגה ובאמת היה מעונן אבל עדיין יצאו דגים גם אצלנו עוד שנה גג בעזרת עזרתי אני יוציא רשיון יקנה קיאק ויצטרף אלייך
אנדריי אחלה דו"ח ויופי של סרטון! סוף סוף שמת שיר ולא מנגינה חופרת אתמול הייתי בחוף דוגה ובאמת היה מעונן אבל עדיין יצאו דגים גם אצלנו עוד שנה גג בעזרת עזרתי אני יוציא רשיון יקנה קיאק ויצטרף אלייך
מישה בדיוק חשבתי עליך כאשר באתי להעלות את אותה מנגינה לסרטון ואז נזכרתי שהתלוננתה פעם שעברה שאני שם את אותה מוזיקה כל הזמן אז החלטתי לגוון
מישה בדיוק חשבתי עליך כאשר באתי להעלות את אותה מנגינה לסרטון ואז נזכרתי שהתלוננתה פעם שעברה שאני שם את אותה מוזיקה כל הזמן אז החלטתי לגוון