gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קצת זמן פנוי סופסוף לעשות דברים שלא הגעתי אליהם... משקולות לדמוי הנוצה,יש. נוצות,יש. לעבודה. אופס! חלק מהנוצות לא ממש לבנות אלא חומות  קודח במוח עד שנופל האסימון  מי חמצן 3% לשתי דקות והנה התוצאה  הדמוי השמאלי קנוי ולידו 3 הנוצות הביתיות. יבואו עליהן דגים,או לא ?? 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
נראה מעולה=עבודת יד של בתיה עוזיאללל בדקת אם עובדות?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה מעולה=עבודת יד של בתיה עוזיאללל בדקת אם עובדות?
טריות טריות  הדבק 3 שניות עוד לא התייבש... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
קבלתה את הסקיצה מהראשון שנתן לשני שהעביר לשלישי
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
קצת זמן פנוי סופסוף לעשות דברים שלא הגעתי אליהם... משקולות לדמוי הנוצה,יש. נוצות,יש. לעבודה. אופס! חלק מהנוצות לא ממש לבנות אלא חומות  קודח במוח עד שנופל האסימון  מי חמצן 3% לשתי דקות והנה התוצאה  הדמוי השמאלי קנוי ולידו 3 הנוצות הביתיות. יבואו עליהן דגים,או לא ??  תביא קצת נבדוק ונגיב
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קבלתה את הסקיצה מהראשון שנתן לשני שהעביר לשלישי לא סקיצה ולא נעליים...  המשקולות הוכנו לפני הרבה זמן. הנוצות נלקחו בראש השנה מתרנגול שלא היה זריז מספיק. החיבור בין השניים נעשה היום בחצי שעה של שקט... גוף ראשון,ממקור ראשון לבדיקה בהזדמנות הראשונה. עשה זאת בעצמך 
|
|
|
|
שי בגדדי
|
ג'ירג'ור בת ימי!!!!! חבר פורום
מנותקגיל:
34
|
|
למה אני לא מצליח להשיג את המשקולות האלה הם נמכרות בכלל בחנויות או שהם עבודת יד?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
למה אני לא מצליח להשיג את המשקולות האלה הם נמכרות בכלל בחנויות או שהם עבודת יד?
אלו שבתמונות שהעלתי יצקתי בעצמי וככה עושים רוב הדייגים שמתעסקים בנוצות האלו. ניתן לקנות נוצות מוכנות בצורות ודגמים שונים אבל משקולות בנפרד שמיועדות לנוצות,לא ראיתי. תעיף מבט בקישור הבא ונסה לייצר בעצמך. הנוצות אמנם לא הנוצות המתאימות לדמוי המדובר אבל אופן ההכנה של המשקולת, מצויין! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=467&aId=62199
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אחלה אנסה רעיון נחמד תודה גיא 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
רשמת שהדמוי השמאלי הוא קנוי איפה קנית קזה דמוי? תודה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
רשמת שהדמוי השמאלי הוא קנוי איפה קנית קזה דמוי? תודה
נקנה בקניון החיות בעכו לפני שנתיים בערך 
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
תודה גיא אני פשוט לא מצליח למצוא בחנויות ואין לי הרבה זמן להכין.
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
במבט דקדקני הייתי מציע לך להוריד את חלקי הברזל ..ולהשאיר רק עופרת אני מתכוון לשלושה הראשונים מימין לשמאל זה יתפוס חלודה ומהר יצבע את הנוצות באותו צבע..גם כך חובה להחליף נוצות כל כמה יציאות כי הופכות לצהוב על איזה משקל מוערך מדובר? מעל 16 גר" ? אם כן יהיה קשה יותר להקפיץ ולהריץ על פני המים ..ואם כן מעל המשקל הנקוב אפשר בים גבה גלי זה יעבוד יפה בלי צורך להקפיץ בהצלחה 
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
במבט דקדקני הייתי מציע לך להוריד את חלקי הברזל ..ולהשאיר רק עופרת אני מתכוון לשלושה הראשונים מימין לשמאל זה יתפוס חלודה ומהר יצבע את הנוצות באותו צבע..גם כך חובה להחליף נוצות כל כמה יציאות כי הופכות לצהוב על איזה משקל מוערך מדובר? מעל 16 גר" ? אם כן יהיה קשה יותר להקפיץ ולהריץ על פני המים ..ואם כן מעל המשקל הנקוב אפשר בים גבה גלי זה יעבוד יפה בלי צורך להקפיץ בהצלחה  ה"ברזל" הזה זו נירוסטה 316 שייקח לה הרבה זמן להחליד אם בכלל בזמננו... האם זו הסיבה היחידה להוריד אותו או שהוא פוגע במשהו מבחינה תפעולית? אני לא יודע משקל מדוייק אבל הוא מעל 16 גרם לדעתי. מחר בבוקר אקח לעבודה ואשקול עם מיקרוגרם  מה דעתך על חימצון הנוצות החומות בכדי להגיע לצבע הנוכחי? 
|
|
|
|
Mabjeesh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד. יש לי הערה קטנה למי חמצן. אני הבנתי שרצית נוצה לבנה נוצצת. אבל הקטע בנוצות של תרנגולת שהם לא נרטבות (שים לב נוצות של הפלומה הקרובה לגוף כן נרטבות). הנוצות מוכסות בשעווה מיוחדת שמונעת הרטבתם. מה שמאמון אמר שהנוצה משנה צבע עם הזמן זה מעיד על אובדן השעווה הטבעית שמופרשת מבלוטות החלב (לא חלב אלא HELEV) שבעור של בעל החיים. אגב גם לנו יש בלוטות חלב בין היתר זה נותן לנו את הריח האופייני של כל אחד ואחד (הרבה חומרים נדיפים כמו שמנים אתרים מופרשים מהבלוטות הנ"ל. מי שאוכל חילבה יודע על מה אני מדבר). קיצר, יש מצב שמי החמצן יעשו לך עבודה טובה להלבנת הנוצה אבל יקלקלו את העבודה שלה. באותה מידה ניתן לשים כלור (אוקונומיקה) ולהלבין את הנוצה. עוד טיפ קטן: אפשר להשתמש בחוט כירורגי שבנוי מנוריסטה או טיטניום לכל העבודות הנ"ל כולל לולאות וספינרים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|