פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   Trabucco Rapture Black |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: Trabucco Rapture Black (נקרא 5136 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
הי, קראתי בפורום על המקל של trabucco raptue black ולא מצאתי היכן הוא נמכר עוד בנוסף לריקושט אשדוד ובכמה?
למי שיש או היה או ניסה את אחד המקלות הבאים אשמח אם תוכלו בבקשה להתייחס לפרמטרים הבאים אשמח כמובן גם להמלצות למקלות של יצרנים אחרים באותם סדרי גודל של מחיר
Trabucco Rapture Black ika Trabucco Rapture Black power
איזה מהם עדיף מבחינת: איכות: עמידות: תפעול כלבים תפעול סיליקונים ג'יגהד יכולת הטלה למרחק רגישות לדמויים קלים טווח תחתון 4 גרם רגישות לדמויים כבדים טווח עליון 28 גרם בעיות מיוחדות ומה לא אהבתם במקל
BLACK POWER If you want a great CX-1 Blank construction rod, don’t look further, the Black Power rod series has all the features that avid anglers need. Extremely accurate details, very powerful but lightweighted, these rods are fitted with original Fuji guides and Fuji reel seat, spigot joint, and a 3 section ergonomic EVA handle. These rods have a very sensitive tip that detects bites, even in deep water, and still able to set the hook and to land any fish. Very versatile series that can be used for a wide variety of techniques.
Length:2.58 Lure: 4-28 Lb Line:6-20 9 :Guides
BLACK IKA This is a high performance rod that offers extraordinary value for money. It is a two section spinning rod with light and progressive action. It is fitted with low profile guides (the first 2 are oval shaped), and an ergonomic 3 section EVA handle (with touch blank). These rods can easily manage rugged for seabass fishing excursions or for trout fishing on large lakes. Lightweight and a slim blank, can be used for long casting session without tiring arms.
Length:2.65 Lure: 4-28 Lb Line:4-16 10 :Guides
תודה
|
|
|
|
|
בוקר טוב. אחרי התנסות עם כל המקלות בסדרת raptue black , המקל היחיד שהשארתי לי ואולי זה ישמע מוזר זה ה: black kniget 10/30 שעובד נפלא גם מבחינת מרחקי זריקה גם מבחינת חוזק ומשקל עצמי , האקשן שלו רגולר פאסט. ה Black power נחשב כמקל הדגל בסדרה , מאובזר בטבעות פוג'י ומחזיק רולר פוג'י (היחיד בסדרה הזאת עם פול פוג'י ) הדבר שלא אהבתי בו זה האקשן שלו שהוא קשיח בטירוף ומתאים רק לניקלים וג'יגים בנוסף הזריקה שלו לא מי יודע מה. במשקלים נמוכים המקל יזרוק טוב רק עם קוטר חוט נמוך (מניסיון) ולגבי משקלים גבוהים אני זורק עם המקל בומבט ודמויים מעל 35/40 גרם בלי בעיה כלל.
בהצלחה.
|
-------------------------------
Major Craft Zaltz 5/28 3000 shimano sustain VARIVAS Avani PE 17.4 lb 0.6/10 Graphiteleader Calzante EX 2500 shimano sustain YGK P.E Line G-Soul X8 22lb sunline pockit s.l f.c 20/30 lb
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
שלום וברוך הבא  יש את המקל גם בנצרת כל הדגמים שאתה רוצה 
|
|
|
|
|
תודה, איך ה black IKA מבחינת action ומרחקי זריקה?
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
שמע, אומנם אין לי אותו, אבל ללא ספק זה יהיה המקל הבא שלי.. לא קניתי כי אני קצת לחוץ בכסף כרגע (סטודנט השנה)
הסיבה: יש אותו לחבר, עבדתי איתו, והוא פושט תענוג! היה לי נוח בטירוף, העיף דמויים קלים כמו טיל, כנ"ל כבדים בטווחי המשקל כמובן, דג לא היה עליו, אבל מקל ברמה ואיכותי..
אני מדבר על ה IKA
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
|
לי יש את הבלאק פאוור... עובד מדהים גם לאולטרה לייט... מטיס דמויים של 3 גרם בים זורק כל מגוון הדמויים.. בקיצור יש לי אותו חודשיים והוא מביא תוצאות מעולות בכל הגזרות:)
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תודה רבה
אין בעד מה ומצטרף לתודה לחברים שמשתפים כתמיד  בהזדמנות זו ברוך הבא, תרגיש בנוח להציג את עצמך כך שנכיר אותך מעט יותר מאשר "ההוא שמתעניין במקל טרבוקו" - וכמובן שאתה מוזמן לשאול, לשתף ולהשתתף, בקיצור להרגיש בבית... 
|
|
|
|
|
בוקר טוב אז נתחיל בזה שאני מתעניין לא רק בטראבוקו, אני עדיין מחפש לשדרג את מקל השימנו הבסיסי שלי וקראתי הרבה המלצות על הטראבוקו במסגרת התקציב שלי (אשמח לקבל הצעות אחרות למקל החל מ 4-5-6 גרם עד 21 וצפונה)
שמי חיים נשוי ואב ל2 בנות ותינוק, אני מנסה להתמקצע בז'ירז'ור כבר מספר חודשים בנתיים בסופ"ש ולמרות שקראתי את כל המאמרים והצלחתי להציל מספר דמויים שנתקעו בסלעים ולהשאיר בים מספר דמויים שלא הצלחתי להציל חלקם יקרים (צוללנים אתם מוזמנים לנסות את מזלכם), ודג שעצר והשאיר לי על הסיליקון תבנית שיניים יפה אבל ברגע האחרון החליט להמשיך לשחות. אני עדיין חוזר בלי הדגים
אשמח לקבל המלצות על מקומות שכדאי ללכת לג'רג'ר אשמח להמלצות על מקל שישמש אותי במהלך כל השנה החל מ 4-5-6 גרם עד 21 ויותר
יום טוב, חיים.
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
מאיפה אתה בארץ? אם לא נדע לא נוכל להמליץ על מקומות טובים
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
|
בוקר טוב, אני מתגורר בראשון, ואני מז'רז'ר בגזרה של פלמחים עד המים החמים אשדוד מאיפה אתה בארץ? אם לא נדע לא נוכל להמליץ על מקומות טובים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בוקר טוב אז נתחיל בזה שאני מתעניין לא רק בטראבוקו, אני עדיין מחפש לשדרג את מקל השימנו הבסיסי שלי וקראתי הרבה המלצות על הטראבוקו במסגרת התקציב שלי (אשמח לקבל הצעות אחרות למקל החל מ 4-5-6 גרם עד 21 וצפונה)
שמי חיים נשוי ואב ל2 בנות ותינוק, אני מנסה להתמקצע בז'ירז'ור כבר מספר חודשים בנתיים בסופ"ש ולמרות שקראתי את כל המאמרים והצלחתי להציל מספר דמויים שנתקעו בסלעים ולהשאיר בים מספר דמויים שלא הצלחתי להציל חלקם יקרים (צוללנים אתם מוזמנים לנסות את מזלכם), ודג שעצר והשאיר לי על הסיליקון תבנית שיניים יפה אבל ברגע האחרון החליט להמשיך לשחות. אני עדיין חוזר בלי הדגים
אשמח לקבל המלצות על מקומות שכדאי ללכת לג'רג'ר אשמח להמלצות על מקל שישמש אותי במהלך כל השנה החל מ 4-5-6 גרם עד 21 ויותר
יום טוב, חיים.
ללא ספק חיים, כניסה אל הבית בדלת הראשית  לפי הגישה היסודית שהפגנת בהודעה הפותחת - זה נראה עניין של לא הרבה זמן עד שגישתך מביא לתוצאות גם בתפיסות... זוכר כמה חברים שכתבו כאן דברים דומים - עם הזמן ראינו מהם יופי של דוחות על תפיסות יפות... ממתינים בסבלנות..
|
|
|
|
kobishani
|
המז'רז'רים (כבר לא בע"מ) חבר פורום
מנותקגיל:
61
מה שתשחרר הים יחזיר ובגדול
|
|
טרבוקו בלאק 4-28 גר' 2.60 מטר אורך טבעות פוג'י בלאנק פוג'י פ צ צ ה של מקל אני עובד איתו שלוש שנים עובד כמו סוס לפחות 4 פעמים בשבוע בכל סוגי הים . הוציא את רוב סוגי הדגים - לברקים לוקוסים טרכונים גומברים אעריאנים ברקודות ועוד משקלי זריקה מעולים ,מניקל ש 3 גרם ועד לדמויים של 30 גרם ויותר בלי בעיה. הזמנתי לי אחד חדש בדיוק כזה (סוס מנצח לא מחליפים) יופי של מקל במחיר סביר מקבלים מקל שלא נופל באיכותו מהיפנים היקרים. בקיצור: Black IS Beauty
ממולץ בחום
|
הציוד שלי: מקל: BLACK קפטצ'ר 4-28 מכונה :Shimano STRADIC 3000FA advance מקל: מיג'ורקראפט קרוסטייג' 7-15 מכונה: שימנו נקסייב 3000
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
מה העלות שלו קובי?
|
|
|
|
liron89
|
חבר פורום
מנותקגיל:
36
...
|
|
רון חבר שלי אומר 450₪ בכפר יאסיף
(לא בדקתי בעצמי את העניין עדיין, עדיין אין תקציב לחדש :/ לא כרגע )
|
"...Teach a man to fish, and he will fish forever"
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|