פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   מקלות הג'יג של BLACK HOLE |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקלות הג'יג של BLACK HOLE (נקרא 6645 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
מקל מאוד יפה. יותר משנה ניסיתי להסיג אחד כזה.
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש מקלות משמונים גרם ללייט ועד 460 גרם כמו בסרטונים. עם ה250 גר למשל הוציאו טונה של 100 קג!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בסרטון הראשון - מה הם עושים בדקה ה 1:58?
מה המטרה של מה שהם מלבישים על החוט? האם זה מגן על החוט מפני חיכוך עם הדג וחשש מפני קריעה?
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
בסרטון הראשון - מה הם עושים בדקה ה 1:58?
מה המטרה של מה שהם מלבישים על החוט? האם זה מגן על החוט מפני חיכוך עם הדג וחשש מפני קריעה?
בול פגיעה! בתוספת משקולת עופרת עם מסקינטייפ. בדיוק כמו ,שכולם עושים בארצינו . 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הסרטונים נהדרים, גם השלישה הפותחת וגם עם הבחורה... מה שאין בו גם ספק- החבר'ה מקצוענים ברמות הכי גבוהות שיש... בסרטון הראשון - מה הם עושים בדקה ה 1:58?
בול פגיעה! בתוספת משקולת עופרת עם מסקינטייפ. בדיוק כמו ,שכולם עושים בארצינו .  לגבי השורה האחרונה אתה רציני יגאל - או ששכחת את המרכאות?  תחשוב רק על מישהו בארץ עם דג כזה - ואחד החברים משחק לו בחוט ובמקל... אני שומע את הצרחות עד לראש הנקרה...  ההלבשה על החוט היתה מדהימה - איזו מיומנות... השאלה היא למה בסרטון האמצעי לא טרחו לעשות הלבשה דומה.... למישהו יש מושג איך קוראים למגן חוט הזה ואם יש כזה בארץ?
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2013, 07:06:01 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הסרטונים נהדרים, גם השלישה הפותחת וגם עם הבחורה... מה שאין בו גם ספק- החבר'ה מקצוענים ברמות הכי גבוהות שיש... בסרטון הראשון - מה הם עושים בדקה ה 1:58?
בול פגיעה! בתוספת משקולת עופרת עם מסקינטייפ. בדיוק כמו ,שכולם עושים בארצינו .  לגבי השורה האחרונה אתה רציני יגאל - או ששכחת את המרכאות?  תחשוב רק על מישהו בארץ עם דג כזה - ואחד החברים משחק לו בחוט ובמקל... אני שומע את הצרחות עד לראש הנקרה...  ההלבשה על החוט היתה מדהימה - איזו מיומנות... השאלה היא למה בסרטון האמצעי לא טרחו לעשות הלבשה דומה.... למישהו יש מושג איך קוראים למגן חוט הזה ואם יש כזה בארץ? קונים את זה באיקאה או באייס ותפקידו המקורי לאגד מאחרי המחשב/ טלוויזיה את כל החוטים בצורה מסודרת. יש לי כזה בבית.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2013, 07:11:58 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
בול פגיעה! בתוספת משקולת עופרת עם מסקינטייפ. בדיוק כמו ,שכולם עושים בארצינו .  לגבי השורה האחרונה אתה רציני יגאל - או ששכחת את המרכאות?  תחשוב רק על מישהו בארץ עם דג כזה - ואחד החברים משחק לו בחוט ובמקל... אני שומע את הצרחות עד לראש הנקרה...  ההלבשה על החוט היתה מדהימה - איזו מיומנות... השאלה היא למה בסרטון האמצעי לא טרחו לעשות הלבשה דומה.... למישהו יש מושג איך קוראים למגן חוט הזה ואם יש כזה בארץ? קונים את זה באיקאה או באייס ותפקידו המקורי לאגד מאחרי המחשב/ טלוויזיה את כל החוטים בצורה מסודרת. יש לי כזה בבית. צודק . ניתן לקנות בכל חנויות לציוד אלקטרוניקה וחשמל.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2013, 07:12:20 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בול פגיעה! בתוספת משקולת עופרת עם מסקינטייפ. בדיוק כמו ,שכולם עושים בארצינו .  לגבי השורה האחרונה אתה רציני יגאל - או ששכחת את המרכאות?  תחשוב רק על מישהו בארץ עם דג כזה - ואחד החברים משחק לו בחוט ובמקל... אני שומע את הצרחות עד לראש הנקרה...  ההלבשה על החוט היתה מדהימה - איזו מיומנות... השאלה היא למה בסרטון האמצעי לא טרחו לעשות הלבשה דומה.... למישהו יש מושג איך קוראים למגן חוט הזה ואם יש כזה בארץ? רפי בסרטון האמצעי הטונה קטנה ולא שווה את ההשקעה.... כולה 330 קילו. לא הייתי מתכופף כדי להרים אותה.
|
|
עריכה אחרונה: יולי 28, 2013, 07:12:54 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אתה כבר מקשר מי זאת או לא ?
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לא נראה לי שזו היא, להיא יש מבטא מהמזרח הרחוק ולא נשמעת לי בלונדינית. היא גם כותבת את שמה עם E בסוף... מה שכן זאת שבסרטון בהחלט לוקחת את תואר חביבת הקהל גם בלי לדבר...
לא נראה לי משהו יתנגד לצאת איתה לטרולינג...
|
|
|
|
יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
לא נראה לי שזו היא, להיא יש מבטא מהמזרח הרחוק ולא נשמעת לי בלונדינית. היא גם כותבת את שמה עם E בסוף... מה שכן זאת שבסרטון בהחלט לוקחת את תואר חביבת הקהל גם בלי לדבר...
לא נראה לי משהו יתנגד לצאת איתה לטרולינג...
טרולינג, זירזור ,דייג חופי , מה שיבוא לה 
|
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
יש מקלות משמונים גרם ללייט ועד 460 גרם כמו בסרטונים. עם ה250 גר למשל הוציאו טונה של 100 קג!!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
יש צפי למחיר? וזמן הגעה? התחלתי להתחמם....
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
ינון לשם
|
תן לו לקחת חוט.... חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
הופה הופה מה נהיה פה כוכב חדש בים ?  צפיתי בסרטונים והמקלות נראים בעבודה פשוט מוצלחים ומתמודדים מול הדגים בצורה מושלמת . לזה אני קורא הצלחה והעיקר שיהיה בהצלחה !!!
|
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3
|
|